Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lakatos MarlonBrando

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A döntőben is folytatta meglepően eredményes játékát a Tisza Volán fiatal csapata, és ellenállhatatlan kontráira építve nagy arányban nyerte az OB I./B döntőjét. A MAC-ot 7-3-ra verték a dunaújvárosi döntőben. A bronzérmet a címvédő Debreceni HK szerezte meg, amely 8-3…..
Lakatos MarlonBrando 2010.03.22 18:38:40
Két harmadban is döntetlent játszott a Dab.Docler a Sapa Fehérvár AV19 vendégeként az OB I. döntőjének második mérkőzésén, de a középső harmad minden kérdést tisztázott. A megbetegedett Sevela hiánya miatt egy kapussal kiálló Acélbikák az első percben első lövésükből…..
"A Magyar Antidopping Csoport arról tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy két játékos szervezetében tiltott szert találtak – nyilatkozta az MTI-nek Kovács Zoltán főtitkár. – Az MJSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön már ülésezik az ügyben. Annyit…..
Lakatos MarlonBrando 2010.03.17 17:19:55
@kaviar01: És ez miért vicces? @leonov: Nem mindenkitől vesznek ilyenkor mintát, hanem csak pár embertől.
Lakatos MarlonBrando 2010.03.17 18:28:28
@Mr. Whisky: Csapatsportban több játékosnak kell doppingolnia egy csapatból, hogy eredményt töröljenek, változtassanak. Egyéni sportágakban törölnek eredményeket utólagosan is.
Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel.…..
Lakatos MarlonBrando 2010.03.16 12:11:03
@Bpstars: Nem kell, hogy érdekeljen. Azt viszont érdekelheti, aki úgy érzi, hogy a saját adóforintjait költik egy olyan vállalkozásra, amire ő nem szeretne adni, mert ha már így lehetne, akkor adhatná a sajátjára is. Minket rendre megszóltak anno ezért, én például keserűen, de lenyeltem a pirulát, mert volt benne igazság, most tegye ezt meg a másik oldal is, de azért ne tegyen úgy, mintha ezzel minden rendben lenne.

Én nem dobálóztam összegekkel, mindössze annyit írtam, ahogy nálunk, úgy majd egyszer a Starsnál is eljön az az idő, amikor ezek a pénzek kikopnak, s akkor majd eldől, hogy életképes lesz-e az együttes, vagy tönkremegy.

De tényleg nincs értelme erről vitázni, én le is zárom itt ezt, majd az idő választ ad erre is.
Lakatos MarlonBrando 2010.03.16 12:18:37
@gogosz: én, de szerintem ugyanarra fogadnánk :)
Lakatos MarlonBrando 2010.03.16 12:43:21
@Mr. Whisky: Győzelmet várunk szerdán és csütörtökön is, mint újvárosi szurkoló, nem is mondhatok mást :))