Regisztráció Blogot indítok
Adatok
I-Work

0 bejegyzést írt és 562 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ránkzúdított körlevélbõl értesültünk az emberarcú pilótajátékról, ami mindenkinek csak hasznot hozhat, fizetni ellenben nem kell. A Ká-Európára specializálódott hálózat Ausztriából indulva terjeszkedik kelet felé. A farka hegyéig szkeptikus Homár egy ideig bottal…..
I-Work 2019.05.25 01:12:33
Ismerem Blankát, jóban is vagyunk, ennyi elfogultság engedtessék meg nekem, de ez visszafelé is igaz: a vele szemben írt szavaim néha ridegnek tűnnek, de nem azok, csupán le akarom csupaszítani a legvégsőbb jelenségig, ami ellen viszont föl kell hördülnünk mindannyiunknak. Egyébként tehetséges…..
I-Work 2019.04.22 09:54:33
@Szóra kész Szókratész: Expressis verbis ez így nem igaz. Még ha igaz is lenne, - nem az -, úgy azt angolszász jogrendszerben kellene értelmezni, ami úgy aránylik kb., - mint Mengyelejev periódusos rendszere a Holdon.
I-Work 2019.04.22 21:03:21
@Szóra kész Szókratész: ? Hogy kerül a csizma az asztalra?
Az én ízlésem (nézetem) szerint, kizárólag egyéni listán engednék mandátumot szerezni. (Ilyen rendszer azonban kétkamarás Parlamentet igényelne, - a demokrácia szabályai szerint).
A kétkamarás parlament a magyar jogban nem jogidegen.
- Jelzem tisztában vagyok a jogelmélettel és választójogi rendszerrel. ... A deformitásra éppen a jelenlegi hybrid rendszer (megcsúfolása) ad lehetőséget.
Ha már szóba került, köztársasági elnököt is direkt szavazással engednék választani és erősíteném az elnöki hatásköröket.
I-Work 2019.04.23 11:25:22
@gigabursch: Cicavirág, te kevered a kecsesen ringó fecskét, a recsegve fingó kecskével.
Még jó, hogy az Origo nem kapott tőlük támogatást!..
I-Work 2019.04.04 19:42:27
@Válasszuk BRETON TARRANT Európai Bizottság elnökén: Te szerencsétlen idióta ökör. Soros már a nevét is alig tudja kimondani, nem hogy propagandát csinálna.
Nem tudom mi a f.aszt fogtok kitalálni, ha az öreg már a Mennyországból fogja szervezni a migráns áradatot.
I-Work 2019.04.04 21:45:08
@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Cimbora, kevés vagy, mint maci sajtban a brummogás.
Soros gyereke semmit nem fog csinálni, más az érdeklődési köre, éli a saját életét.
...
Egyébként gondoltam, hogy a gazdáid helyett is kitalálod a nem létező utódokat, a nem létező utódok uszítását, a keresztény kultúrát porig égető iszlám zombikat és hasonló agyament őrültségeket.
I-Work 2019.04.05 00:42:08
@Ennyi volt lipsikék! Takarodó!: Alex Soros a Mőkus őrsnek is lehet tagja, meg a Rotary Klubnak is, - ettől ő még átlagos ember.
Azért az nem szabad elfelejteni, hogy soros György is és bátyja Pál is kivételes tehetségek voltak és olyan újításokat hoztak a világnak, amelyek nélkül ma más lenne az élet.
Paul Soros a tengerhajózás konténereit szabványosította, növelte a tengeri szállítás biztonságát és csökkentette a logisztika költségeit. A szabványosítással a szállítási idők is jelentősen rövidültek.
Soros György un. hedge faundjai alkalmasak arra, hogy csökkenjen a kockázata egy 1927-33 közöttihez hasonló gazdasági világválság kialakulásának.
(A maga módján John Nash -nak is jelentős szerepe van ebben).
Soros György a migráció "szabványosításával" és a jogok kötvényesítésével semmi rosszat nem tesz, - csökkenti a húsz éves távlatban elkerülhetetlen klíma-népvándorlás kockázatait, - még a fidesz demagógjai és propagandistaái is elismerik, hogy a humanitárius válságot nem lehet sem megakadályozni, sem elkerülni. Százmilliós tömegekről van szó.
Egyébként a három évvel ezelőtti migráns bevándorlást a fidesz provokálta ki, egyébként nem titkoltan telepít a fidesz nagyobb számban iszlám és nem iszlám kultúrkörből érkezett, kétes hátterű, vagy kifejezetten bűnöző embereket, - akik hajlandóak fizetni.
Sokan szerettétek a VIASAT3 sorozatát, a 200 első randit. A Félixet megformáló Kékesi Gábor után ezúttal a főszereplővel, a Lucát megjelenítő Gáspár Katával beszélgettem, aki épp olyan életörömmel és lelkesedéssel beszélt kollégáiról, ahogy Luca tette a sorozatban. Egy Tóth János epizód…..
Az a csodálatos a köztévében, hogy amikor azt hinnéd, hogy ha már egyszer (hatszor, hatvanhatszor, hatszázhatvanhatszor) megszívták, és leadtak egy olyan videót, amikről később kiderült, hogy nem akkor és/vagy nem is ott játszódnak, ahol ők szerették volna, akkor a körültekintésbe még senki nem halt…..
I-Work 2019.01.23 20:13:33
@Leadfoot: Aha, ennek is orbán, vagy rogán adott EU útlevelet.
Sok embernek nem jön be ez az O1G logó. Én nem csak az idősebbekről van szó. Beszéltem huszonévessel és beszéltem politika iránt érdeklődő tizenévessel is, aki azt mondta, hogy ez sok. Gusztustalan. Én magam is így gondolom. De! Minden szerveződő mozgalomnak szüksége van egy szimbólumra. Olyanra,…..
I-Work 2019.01.11 09:44:42
@wmiki: mert soros...
I-Work 2019.01.11 09:46:34
@Minden ballib bérretteg: ó édes cimbora, jönnek a választások és sok politukust fogsz te látni az oszlopokon.
I-Work 2019.01.11 09:48:28
@József Körmendy: orbán egy görény, orbán egy gennyláda - és tényleg.
A 444 lelt rá erre a Híradó-részletre, amiben a tüntetésekkel foglalkoztak, egészen pontosan azzal, hogy micsoda mocsok maradt a felszínen a túlóratörvény miatt utcára vonuló, de jóval, több sérelem miatt ideges tüntetők levonulása után. És hát maradt egy olyan is, amin egy akasztott ember látható,…..
I-Work 2018.12.15 20:12:47
I-Work 2018.12.15 20:22:13
@JFK-alapítótag: A probléma abban áll. hogy az előző kormányok leválthatóak voltak, - bizonyos mértékben még Kádár rendszerében is -, a mostani hatalomtól nem lehet békés eszközökkel megszabadulni.
Nem gondolom, hogy az egyre növekvő dühös tömeg válogatni fog módszerekben és eszközökben, ahogyan azt sem gondolom, hogy nemzeti konzultációt fog arról tartani, hogy melyik fideszes tőkést kell agyon, vagy agy helyen csapni.
I-Work 2018.12.15 20:27:09
@John Brennan: A fideszes önkény és az urizáló slepp mindezt magának vívja ki, egy dolog, hogy oroszlán könnyeket egyik hazug sz@rháziért sem ejtenék, de már az sem biztos, hogy csak békés szemlélője lennék, amint irtani kezdik a férgesét...
Amelyik hatalom lehetetlenné teszi, hogy leváltható legyen békés eszközökkel, - azt előbb, vagy utóbb, erőszakkal fogják kiebrudalni.
Bőven benne van a pakliban, hogy nem csak pénztáros lőricet csapják agyon, de az egész családját is...
A magyar társadalom egyértelmű nemtetszése ellenében is áterőltette Orbán a rabszolgatörvényt - ugyanis politikai túlélésének a záloga. Az ügy azt is megmutatja: csak magunkra számíthatunk...
I-Work 2018.12.14 14:47:16
@Sütemény1975: Akkora marha vagy cimbora, hogy mint ritkaságra, rád védelem érvényes.
Több, mint egymillió munkaképes korú magyar állampolgár (migráns) dolgozik külföldön.
A munkaképes korú népesség Magyarországon kb. 4.300.000 fő.
Ha nem egymillióan, csak 700.000-en dolgoznak külföldön, akkor az 16,2%.
Ergó 18-20% lenne a munkanélküliség, ha a magyar munkavállalók nem menekülnének el az országból.
I-Work 2018.12.14 14:49:23
@mojszipupi: Külföldön a nettó átlagbér 2.500-3.000 Euró.
A munkahét pedig 36-38 óra.
I-Work 2018.12.14 14:54:40
@nnnnnnnn: Cimbora, 2024-ben nem lesz választás, kivéve persze, ha a hűbér uraidat addig le nem sittelik.
Egyébként szerintem lassan 5/3 többséget is szerezhetnek a gazdáid, ilyen hülyéknek, mint magad is vagy, az sem tűnne fel.
Az elmúlt évtizedekben kormányzati szerepet vállaló, a mostani rezsimhez hasonlóan gátlástalan és hataloméhes megmondóemberekké avanzsált politikusok véleményei 2018 Magyarországának közbeszédében igenis bírnak olyan jelentőséggel, hogy több százezer bizonytalan szavazót taszítsanak apátiába…..
I-Work 2018.11.20 20:13:06
@rallus: Van ilyen, csak autokrtáciában pontosan addig tartana az ügy, amíg nyilvánosak nem lesznek a célok és a személyek.
Előbb a társadalomnak kellene mutatnia, hogy megérett a változás és a felelősség elfogadására.
I-Work 2018.11.20 20:16:31
@Buchhalter: A törököknek már régen az európai politikához kellene tartozniuk, ehhez voltak történelmi lehetőségek.
A keleti 'szszk' víziója azonban nagyon is lehetséges opció, annyira nem kellene félvállról venni, hogy abszolutista hatalmakkal van vezérünknek remek kapcsolata.
I-Work 2018.11.20 20:18:35
@sas70: '88-ban már nem, de már '86-ban sem...
Működtek az ellenzéki körök, csak éppen mindenki mutyiban gondolkodott a kommunista hatalommal.
Nem nagyon tudok mit írni Edith levele elé. Saját bevallása szerint Kanadában él több mint négy évtizede, én rengeteg keserűséget érzek ki a szavaiból, aminek persze nem tudom az okát – de talán ez az a helyzet, amikor jobb lenne máshol… Írását azért is adom közre, mert úgy gondolom, sokan élnek úgy…..
I-Work 2018.11.13 11:31:27
@Nagyorrú Barbi: Nem arról szól az elvándorlás, hogy bárki, hitet, vagy hazát cserélne....
A Heimatsland, Vaterland, - nem változik.
Ezer oka lehet valakinek arra, hogy ne a szülőföldjén élje le az életét.
I-Work 2018.11.13 11:35:12
@bontottcsirke: Gondolom ez elmés eszmefuttatás következő lépcsője az ősi kanadai nemzetség, a kanadai gyökerek igazolása.
Komolyan, - egy multinacionalista országban egyáltalán hogyan merülhet fel, hogy ne lenne befogadó?
Basszuskulcs: még a mélyen konzervatív svájci kantonok is el, -és befogadják az embert, - már ha arra érdemes.
Najó, NER lovag nem voltam. Ha mindenáron a középkori fordulatokkal szeretnék élni, talán fegyverhordozónak mondanám magam, vagy olyan kígyónyelvű csávónak a gyűrűk urából, aki áll a király mellett és belesúg a fülébe valami gonoszat. A Nemzeti Együttműködés Rendszere amúgy több ízben is…..
I-Work 2018.11.06 16:38:01
@Pic: A bürokrácia, a diszfunkcionalitás önmagában még nem korrupció.
Egy épéítésügyi előadó, vagy főépítész már lehet korrupt, hogy elnézze egy-egy terület túlépítését, engedélyt adjon védett épület bontására, (ami már túl is mutat saját hatáskörén), stb.
Ennél azért érdekesebb, hogy az éppen hatalmon lévő kör hogyan játszik össze az éppen hatalmon lévő körrel, hogyan osztogatnak, szorozgatnak.
Kb. húszezer ember zárt világa, aki szolgáltatja a cirkuszt a társadalomnak, a társadalom pedig "kajálja", hogy éppen ki a gonosz.
Persze tegnap hívott egy ismerősöm, hogy vállalati hitelből a bankos kör 30%.ot kér vissza.
Egyre gátlástalanabb mindenki, akinek a legkisebb kis hatalom-morzsa jutott, mert van akik bármit megtehetnek következmény nélkül, hát emiatt egyre többen próbálkoznak.
?
Ügy az, hogy X főhivatal vezetői, Z ügyben hogyan játszanak össze N bírósággal és W "károsulttal" és ki, hogyan részesül de facto /de jure kártérítésként az erre szánt összegből?
Generációk fejébe verte bele a Kádár-rendszer 1957 és 1989 között, hogy 1956 valójában egy ellenforradalom volt és harcosai fasiszta ideológiák nevében harcoltak a törvényes rend ellen. Egy berendezkedés ellen, melyet természetesen a nép szabad akaratából választott magának. Sokakban meg is ragadt…..
téveszmék "A szex mocskos dolog" 2018.09.05 08:25:52
  Pár napja tele volt a net a 21 éves Claire Dalton sztorijával, aki pornót talált vőlegénye telefonján, ezért hét nappal a tervezett esküvő előtt kiadta a srác útját. A mormon egyház kötelékébe tartozó, mélyen vallásos lány családja egyesével felhívta mind a háromszáz meghívott vendéget, s nem…..
I-Work 2018.09.06 15:49:22
@Roland19: Éva és Ádám csak Isten parancsát szegték meg, egyébként nem követtek el bűnt. Senki nem lehet egyenrangú Istennel, hosszú ennek a teológiai magyarázata.
I-Work 2018.09.06 15:54:35
@CleanYourRoom:
"A pornó degeneráltság, akárhogy is nézzük. "
:) akkor ne nézzed....
Az emberek erős 80%-a nézett már pornót, a VHS előtt időszakban pedig intim térbe voltak bezárva a családok, mindig van mire ráfogni, hogy illúzióromboló.
I-Work 2018.09.06 15:56:27
@Boar.: Aki pornót néz, nagyon nem akar puncit, ... alapvető dolgokkal kellene tisztában lenni.
Volt valamikor a blogon egy sorozat, mely egy akkori hírre reagálva azt kérdezte, ha 100 ezer forinttal többet fizetnének Magyarországon (például egy ápolónak), akkor a külföldön élők hazatérnének, illetve a Magyarországon élők nem mennének el. Lehet, hogy azóta ez a 100 ezer…..
I-Work 2018.08.28 16:03:00
@Kong.Kinga: Cimbora, a derogant megkülönböztetésről írsz, az hazugság.
Amit az egészségügyről írsz, hazugság.

Ami igaz, ha nem beszéled a nyelvet, nem biztos, hogy el tudsz helyezkedni a szakmádban.

Budapesten drágább a lakás bérlése is, mint Bécsben és Bécs a legdrágább.
Ismerni kell az országot, ahova menni akarsz. Helyismeret nélkül valóban picsogás a vége.
I-Work 2018.08.28 16:05:03
@Nancsibacsi: Azért a nagy magyar béremelés vásárlóértékét rontja erősen az a bő 20%-os infláció.
(Ez nem a KSH adat, ez az átlagos polgár fogyasztói kosarának adata.)
I-Work 2018.08.28 16:11:20
@gumicukor1: Tévedsz cimbora...
Már ismét van arra bőven elegendő politikai ok is, hogy valaki kivándoroljon az országból...

Ne adja Isten, ha a nagy "vérmagyarkodásban" kipottyanunk az Eu-ból, az nagy szívás lesz.

Nem megyek bele részletekbe, de tőlünk nyugatabbra a minimál nyugdíj, illetve a nyugdíj minimum 1000 Euró.

Ezt mindenki kaphatja, aki életvitelszerűen tartózkodik a tagországban, legalább 5 évet ott dolgozott és ott állapították meg a nyugdíját.
I-Work 2018.08.04 16:52:28
@Larry Silverstein: édesem, sötét vagy.
I-Work 2018.08.04 16:53:59
@Larry Silverstein: a fidesz egy arrogáns kisebbség, az alakulása óta, mint köztudott.
I-Work 2018.08.04 16:56:21
@Larry Silverstein: Magyarországon nincsen semmilyen ellenzék, csak fidesz bérencek vannak.
Éljen a 3/3!
Ő legalábbis nagyon azt akarja. ..
I-Work 2018.07.29 22:17:29
@Szilágyi Imre: nulla esélye van európai szerepre, mert akinek ázsiai diktátorok a haverjai, azt azért kultúrkörökbe nem engedik.
Mégis remélem, hogy eltűnik az országból, nagy megkönnyebbülés lenne és végre ez a harc lehetne a végső.
I-Work 2018.07.29 22:18:46
@Spiritmonger: senki nem áll egy akarnok, piperkőc majom mögé, V4 pedig nincsen, csak V1...
I-Work 2018.07.29 22:19:50
@JorEl: álmodik a nyomorod.
F1Vitriol Formula Hamilton 2018.07.22 22:55:04
Lewis Hamilton a tizennegyedik helyről rajtolva a szabályok felrúgásával nyerte meg Sebastian Vettel rémálmát hozó Német Nagydíjat, és azért nem vizsgálták a futam alatt, mert nem is akarták. Kezd irreális méreteket ölteni, hogy neki mindent elnéznek? Odalett a futamgyőzelem és a bajnokság vezetése…..
I-Work 2018.07.23 21:00:35
@Fülig José: A versenyzői eligazításon jelölik ki azokat a határokat, amelyekt nem lehet büntetés nélkül átlépni.
Ez SC fázisban, ellentmondásos csapatutasítást követő eset volt, nem Lewis hibázott.
I-Work 2018.07.23 21:06:35
@KicsiKrisz: Cimbora, emiatt, ha Hamiltont büntették volna, Vettelt már az idénytől kellene eltiltani...
Amúgy potenciális 5 mp. nem osztott, nem szorzott.
Feleslegesen irigykedsz.
I-Work 2018.07.24 11:33:32
@MRNN_F1: ... már vártam... Mindenképpen Mercedes 1-2. -de ha a Merci nagyon tartott volna a büntetéstől, szólnak Bottasnak, hogy "óvatosan" vegye az utilsó kanyart. Plusz 0,3 és fix Hamilton 1. Végül is csak Bottas moroghatna jogosan.
Lefülelt mondatok című heti rovatomba eddig ötven gondolatot emeltem át a Független Hírügynökség kínálatából. Ebből harminc Lendvai Péter interjúiból való. A kolléga úr jó interjúkat készít, ám eközben bizonytalan a helyesírása. Valószínűleg tehetséges pályakezdőről van tehát szó. Bár néha az a…..
A társadalom elöregedése mai világunk egyik sokat vizsgált jelensége, mégis nagyon kevés figyelem jut a legöregebbeknek, akiknek a száma folyamatosan nő. Ráadásul azok a viták, amelyek az egyetemes egészség és a szociális gondozás körül folynak nem vizsgálják azokat a…..
I-Work 2018.07.16 12:34:32
@lüke: Technikailag az időseket a munképes korúak tartják el, hiába tartozik a levont járulékokhoz biztosítási érték.
Más kérdés, hogy lassan 70 év lesz a nyugdíjkorhatár, kvázi a hetvenévesek fiatal idősnek számtanak.
A fejlett országokban egyébként később kezdődnek az időskori problémák, ca. 10 év előnyük van a hátrányosabb fejlettségű országokban élő idősekhez képest.
Nincs cikibb és kiábrándítóbb helyzet annál, ha az összes utas a mi csemeténk sírását hallgatja a repülőgépen. Természetesen a kicsik és a nagyobbak teljesen másként reagálnak a szokatlan helyzetre, de néhány trükkel elejét vehetjük egy komolyabb hiszti kitörésének!  ..
Befellegzik az európai tervnek, ha a migránsvita miatt akár már hétfőn felbomlik a német koalíció, a populisták nagy győzelmet aratnának; A szélsőséges olasz kabinet nem Budapesten vagy Bécsben, hanem Párizsban és Berlinben próbál kiutat találni a több százezer menedékkérő okozta gondokra. Kurz…..
I-Work 2018.06.17 18:29:59
@LebensraumamOsten: neked ez a harc lesz a végső
I-Work 2018.06.17 18:31:22
@Ménár Atya: cicavirág, legalább egymilliárd népvándorló van, a hülyeség, hülyeség..
I-Work 2018.06.17 19:06:45
@Ménár Atya: Cicavirág, semmilyen erőszakos betelepítés nincs... Azt csak az 1 bites agyú, xenofób, etnonacionalista idióták gondolják, hogy a népvándorlást meg lehet úszni.
Nem most probléma, majd az lesz bő 10 év múlva...
A szocializációt, akár tetszik, akár nem-, most kell elkezdeni, mert ezel tudjuk magunkat majd később megvédeni.
Az, hogy néhány briganti gazember tömegeket heccel, magában is hányinger.
Végül nem a népvándorlás lesz európa veszte, elintézi azt a fidesz és még néhány populista, akit megfizetnek a magyar adófizetők pénzéből.
A Nyílt Társadalom Alapítvány már most költözik, a CEU még nyárig kivár. Szoktam megkapni azt, hogy mivel a CEU és a Népszabadság miatt léptem ki a KDNP-ből, akkor az én kereszténységem annyit is ér... (Mondjuk még a menekültekkel és Ferenc pápával szembeni propaganda is kiváltó ok volt, az sem…..
I-Work 2018.05.16 04:32:56
@Jagrol: Osz' a fidesz uralom alatt majdnem egymillióan el is mentek, nem véletlenül nem szavazhatnak a külföldön dolgozó magyarok.
I-Work 2018.05.16 04:34:45
@Több cseszlovák filmvígjátékot!: Ajánlanám figyelmedbe a Tóra helyett az Újszövetséget.
Mózesnek semmi köze nem volt a kereszténységhez.
I-Work 2018.05.16 22:58:58
@math0: Szerintem járj iskolába...
Genesis...
Kiderül, hogy Lucifer is keresztény volt. És az egyiptomiak is.
...
Pár hete mindenki olvashatta az Index címlapján, hogy Amerikában egy újabb, szektát sikerült felszámolni és vezetőit letartóztatni. A NXIVM nevű titokzatos szexszektát a 21 század egyik legdurvább szektájaként tartják számon, melyben zsarolás, agymosás, erőszak is jelen volt, és ami megdöbbentő,…..
I-Work 2018.05.15 11:36:58
@kngracz: Mi ezzel a probléma??? Csinálj magad is bármilyen önismereti klubot, nőközösséget, hímző szakkört, teheted.
Szélhámosságokat hirdetnek? Hmm... Amíg a "tanok" nem kirekesztőek, gyűlöletkeltőek, uszítóak, - addig lehet próbálkozni.
Írhatnám én is példának, hogy az én életembe Petrezselyem úr Pránanadi szakköre kevert be és az ő szektája is szexta, amivel úgy él vissza ahogyan akar és még az sem biztos, hogy alkalomadtán nem történik ott valamilyen szexuális visszaélés, de csak feszegetik a határokat és nem lépik át.
Megalapíthatjuk a "töröljük el a szektákat " szektát, majd lesznek követőink, akik azért fizetnek tizenezer forintokat és azért tapsolnak, mert a magasba emeljük a szerintünk szekták levágott fejeit. ...
I-Work 2018.05.15 11:38:37
@diszkriminans: Mindennek semmi köze nincsen valláshoz...
I-Work 2018.05.15 11:39:39
@maxval bircaman szeredőci szürke proletár: Ez nem is szervezkedés...
Mostanra kb. az a kép alakult ki az ellenzéki pártok vezetőiről, hogy annyira hülyék/beképzeltek, hogy nem bírták (és továbbra sem bírják) belátni, hogy egyéniben leginkább csak akkor nyerhetnek, ha kölcsönösen visszalépnek egymás javára és a legtöbb választókerületben csak egy jelölt marad állva a…..
I-Work 2018.05.03 05:33:19
@kolompar lole 1113: Marhaság a poszt fejtegetése. Tekintettel, hogy még mindig kommunista eredetű minden párt, nincsenek hatalmas értékkülönbségek, legfeljebb abban, hogy kinek a kommunistája a büdösebb.
Revolúciós közhangulatban egyébként sem így működnek a szociológiai preferenciák, így a posztra most nem adnék nagydoktorit...
I-Work 2018.05.03 05:40:21
@morph on deer: A kétfarkúak remekül megválaszolták ezt a kérdést: minden párt célja, hogy szavazatokat raboljon más pártoktól...
...
A DK-nak, az LMP-nek és az MSZP-Együttnek is rezgett a listás léc, - egyébként nem biztos, hogy a fidesz oly annyira jól járt volna, ha egyedül találja magát a Jobbikkal a parlamentben.
Viszont a szavazók megszabadultak volna egy rakás ipari hülyétől.