Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pöle

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Nocsak 2010.12.12 15:23:00
"Á ezek csak kislányok"Mit lehet adni annak, akinek semmije sincs? Reményt. Ő mit vehet el tőled? Időt. Számos percet, heteket, hónapokat. Sok éves leckéim után megtanultam én is az anyagot: Szigggggorúan tilos 15-20 éves lányokkal kezdeni, egy kor után. Nem kell…..
Hoze Körkép 2010.11.07 12:26:00
Miért épp London...??Mármint mi van ott ami ennyire érdekes? Történt ugyanis, jelenleg ősz óta közel 20 db ismerősöm egyszerre ment/vagy fog kimenni oda ki kint élni a jobb élet reményében.  És még mellé vagy 10 db jelentette be, hogy épp arra gyűjt, és oda utazik…..
Hoze Publicisztika 2010.10.23 13:23:00
Október 23 margójáraEme "ünnep 2006 október 23-adika óta, az 1956-os események 50-edik évfordulója alkalma után teljesen új értelmet nyert a köztudatban. Gergényi úrék módszeresen lőtték szarrá a Rebiszes Tinesz Mihállyal, Vágó László, és Tóth Ferenc…..
Pöle 2010.10.25 02:33:58
Bár a cikk több helyütt pontatlan (november 7 helyett 4 vagy 10 kéne; TR-4 (?) helyett T-54; Vörös hadsereg helyett Szovjet hadsereg, stb.) eléggé sarkító, azért való igaz, hogy hányingergerjesztő ez a sok szerelmes/romantikus szar történet, mint például a Szabadság, szerelem vagy az 56 csepp vér (Utóbbi leírása: www.filmkatalogus.hu/56-csepp-ver--f18488 hányászacskókat előkészíteni). Ez a balhékereső bűnöző dolog is már megbukott egy ideje, hiszen ezt még anno a módszerváltás előtt verték bele a kis buksikba. Persze, volt azért 1-2 ilyen pl. Falábú Jancsi, de nem kell általánosítani. Rengeteg magyar katona és egyszerű munkás vett részt a harcokban (kb. összesen 200 ezren voltak a tüntetéseknél, 30 ezren a harcokban). 56 egy kemény és kaotikus dolog volt, és igen, meg kell róla emlékezni. Ha azt vesszük, 56 megítélésén múlt a mai rendszer kiépülése, ellenforradalomból népfelkelésen át forradalommá vált a történelemkönyvekben. Tény és való, hogy a kitörésben többen elestek, mint ahányan 56-ban egyáltalán részt vettek (ami alapján egy emléknapot érdemelne), mégis abban a környezetben 1956 nagyobb jelentőséggel bírt.
Pöle 2010.10.25 02:34:29
a
Hoze Mozgalom 2010.09.25 08:41:00
Felhívás!- A nagy fingspray akció! - Kísérleti jelleggel egy különös dolgot szeretne életre hívni a Hoze.blog.hu . A terv az, fújjuk tele fingspray-el a Westend City Center auláját! Nagyszabású akciót tervezek, rengeteg résztvevővel. Kellékek mindössze fejenként egy kb 200 ft-os…..
Pöle 2010.09.28 02:24:43
@Shellyke:
Biztonsági őrnek nincs joga megmotozni, és előírás a magázás (most én is magázom Önt, csak hogy érezze a törődést xD). Ruházatátvizsgáláskor sincs joga mondani olyat, hogy Ön melltartóba rejtette. Ilyenkor bevett eljárás szembesíteni a videó felvétellel. Továbbá, ha ilyet tapasztal a Hölgy, nyugodtan keresse meg a biztonsági cég irodáját, biztonsági őrnek kérésre kötelessége megmondani ennek az elérhetőségét, majd ott panaszt tenni (általában azonnali kirúgás). Illetőleg ha az ügy jobban felzaklatta (volt egy kis tipi-tapi xD), akkor nyugodtan indíthat személyiségi jogi pert. Egyébként én is őr vagyok (lehet épp a Tescoban vagy a Westendben xD) , és ilyenekben fel vagyok világosítva.
A Jobbik meglepő választási győzelme után nekilátott megvalósítani a közrendvédelmi telepek létrehozását célzó kampányígéretét. Mai interjúnk vendége Kolompár Sándor, a miskolci közrendvédelmi telep lakója.   KR: Kedves hallgatóink, itt állunk a miskolci…..
Hoze Média 2010.09.03 09:02:00
Miniszereplés VivivelVele elsőre szereplek közösen majd tv-be, igaz ez úgy 5 mondatos szereplés lesz csak.:xD Történt ugyanis, hogy a Viasat3 megvette a How To Look Like Naked című átalakítós műsor licenszét, forgatják a magyar változatot 'Szeretem a testem' címmel: lényegében ez…..
Pöle 2010.09.03 14:41:45
Sziasztok!
A Szeretem a seggemről sokan megírták, megmondták a frankót, nem hiába bukott be első körben. Most ezek szerint újrakezdték. Utóbbit feltétlenül érdemes végighallgatni:
nokert.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=363:szeretem-a-testem-kritika&catid=32:testkep&Itemid=49
video.builder.hu/bunny/ab/ab091125_128K.mp3

Egyébként ha mondtál volna egy 55-öt, akkor az tuti nem kerülne bele, mert akkor árt a műsor sikerességének, közvetve pedig a nézettségnek. Ilyen műsorok amúgy is népbutító jellegűnek, a fasz prolinak nem azt mondják, hogy tegyél a dagadtságod ellen, hanem azt, hogy fedd el, rejtsd el, költsd a pénzed drogériákban még akkor is, ha nincs mit enni...(csak azt felejtik el mondani, hogy attól még egy ugyanolyan sertés leszel...)
Hoze Körkép 2010.08.02 01:54:00
Éjszakai buszok népeiKörülbelűl 5 éve kezdte el a BKV egyre jobban kiterjeszteni éjszakai busz hálózatait, megkönnyítve ezzel sokak számára az éjjeli közlekedést, kinek épp miért. A kezdeményezés tiszteletre méltó, a kivitelezésén viszont alaposan szembesül az ember,…..
Utóbbi időben csönd honolt az EVM körül. Én nem nagyon mutattam már be tőlük játékokat, ami mondjuk nem nagyon meglepő, hiszen jószerivel már csak mindenféle blőd szimulátort forgalmaznak, illetve a boltokból is egyre inkább eltűnnek a portékáik. Ma betértem egy 576 kB boltba…..
Ráérő fiatalok a Facebookon kitalálták, hogy számháborút rendeznek a Tesco-ban. A Bombagyár Bombahír, élén tomcat-tel, elment tudósítani az eseményről. Nézzük a videójukat:   Nos. Most mit lehet mondani? Szánalmas. Ráérő tizenkét-tizenhárom éves gyerekek…..
Pöle 2010.04.18 17:01:14
@Bokortalan Lajtalan:
00:32 "(...) Hogy mi lesz az eredménye, és mit fognak szólni a Tesco biztonsági őrei (...)"
Ha játszani akarnak, akkor menjenek a Budai hegyekbe.
Pöle 2010.04.18 17:24:55
@Bokortalan Lajtalan:
Mert a bevásárlóközpont nem játszótér. Nem arra van kitalálva. Ha valaki játszani akar, az menjen játszótérre, erdőbe, haza. Most az, hogy egyesek kitalálják, hogy itt már pedig játszunk mert liberálisok és trendiek vagyunk, akkor nyilván ki lesznek küldve, és nem fákjúzni, hanem megérteni kell. Hisz aki kurvának áll, ne csodálkozzon, ha megbasszák.
Egy másik videóról hadd ejtsek szót. Ezen a videón néhány szintén libsi hülyegyerek kitalálja, hogy a metróból bulikocsit csinálnak.
www.youtube.com/watch?v=EFSjCYZCKGU
Eredmény: káosz, emberek felháborodása... Erre is lehet mondani, hogy: "szórakozni akartak", "nem ártottak senkinek", "köcsög őrök".
De tudomásul kell venni, hogy mindennek meg van a maga helye és ideje, és ez a rend alapja.
Pöle 2010.04.18 18:07:18
@Bokortalan Lajtalan:
Pedig a vége érdekes. Egész metrót leállítják, és mindenkit leszállítanak. Kijön a jard is, de senkit nem visznek be. Kíváncsi lennék, hány ember késett el a munkából, hazulról vagy egyéb teendőiről néhány bulizni kívánó libsi miatt. Amúgy nekem az a csaj annyira nem jön be, de egy patront megérne :D
Utóbbi időben többször is kérdezték tőlem, miért nincsenek RPCJS pólók? Ezt már esküszöm, vagy másfél év óta kérdezgetik folyamatosan, de erre azóta is mindig azt válaszolom: "Ki a fene hordana ilyet?" Nem tudom, eléggé szkeptikus vagyok az ilyen dolgokban, de…..
Pöle 2009.06.07 13:28:05
Jó ötlet. Akkor már csinálj mintatervező versenyt is. Amúgy egy korrekt megbízható polónyomdász cég: www.tomcatpolo.hu/ Én is itt nyomtattam nem egyszer és kifogástalan minőséget kaptam korrekt áron.
Szerintem már mindenki rájött magától is, hogy a videók között előbukkant olyan dolog, ahol hülyeséget beszéltem. Azaz hibáztam.Nincs ezen mit titkolni, nem vagyok Irate Gamer (tényleg, az létezik még?), hogy eltussoljam ezt. Természetesen senki nem dicsekszik azzal, ha valamit…..
ROFL-net Interaktív horror 2009.03.14 08:53:00
A múltkori zombis után itt van egy másik ilyen interaktív játék. Itt már logikai feladatokat kell megfejteni, időben reagálni stb.A regisztráció meg a webkamerás rész ne zavarjon benneteket, egyszerűen írjatok oda bármilyen e-mail címet azt kész, és webkamera sem kell hozzá. A…..
Még készül a videó, de addig is itt a játék intrója... Túl hosszú lett volna, hogy így 1:1-ben berakjam a teljes videóba, úgyhogy ezt így kis teasernek már kirakom :) Kirakhatnám youtube-re is, de félek, hogy a jenkik beparáznak a ronda, virtuális szilikon csöcsöktől...
Rossz játékoktól mentes ünnepeket kívánok nektek!Fenntartom a hagyományt, a tavalyi (zseniális) kelbimbós fingós játék után megint egy karácsonyi flash játékot mutatok be, hátha van kis időtök ma még erre.Speedy SantaÉn rekordom 9,363 mp, gyanítom pár százan még megdöntik a…..
Halljátok, én és a nagy pofám! Múltkori bejegyzésnél csak hülyeségből mondtam, hogy mikor fog jönni egy ilyen játék, erre tessék... Már rég létezik Kemény 15 €-ért megvehető német barátainknál. Olvasói értékelések alapján viszont jó nagy szar lehet, legalábbis…..
Olvassátok el a korábbi felvezetőt, nem túlzott senki. Ez a mélypont.Sountrack: Bert Kaempfert - Afrikaan Beat ..
Pöle 2008.12.04 21:56:40
Nekem a nézésétől is hányingerem lett. Az ajánló:
Alien Anarchy - Az igazság odaát van

Egy megsemmisítő erejű katonai hadművelet van kibontakozóban, hogy elterlje a figyelmet az idegen űrhajó landolásáról. A földi katonai személyzet csalódott, ugyanis néhány földönkívüli megmenekül, s a város felé veszi az útját, ám útközben néhány szemtanú figyelmes lesz rájuk. Az egyik szemtanú éppen Te vagy aki legelőször kapcsolatba lép az idegenekkel - így tagságot nyersz egy rendkívüli titkos küldetéshez.

- Légy résztvevője egy idegen űrhajó elfoglalásának a speciális katonai erők által.
- Teremts kapcsolatot a túlélőkkel, majd törj át a szigorú biztonsági rendszeren, hogy a túlélőket a helyi kórházba juttasd.
- Építs katonai iskolát, mely megfelelő bázis lesz a katonai hadműveletnek.
- Vedd fel a kesztyűt a titkos ügynökökkel szemben és mentsd ki a menekülő gyalogosokat Sao Paulo belvárosából.
- Keresd meg a rejtélyes tárgyakat, melyeket Rio de Janeiróban az elhagyott űrhajók közé rekedtek.

Élj túl mindenkit, majd deríts fényt a szőrnyű igazságra Dél-Brazíliában: a rejtélyes idegenek a földiekkel párhuzamosan belekezdtek egy titkos földalatti bázis kiépítésébe, mely nagy erőkkel ruházza fel őket, ez pedig nem más, mint a: Stardome.

Rendszerkövetelmény:
- Pentium II PC 266 MHz
- DirectX 7
- 8x CD-ROM
- 210 Mb HDD
- 32Mb RAM
- DirectX 7 kompatibilis VGA kártya 8Mb RAM-mal
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..