Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chatburry

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem tudott élni a hazai pálya előnyével a Stars, negyedszer is az idegenben játszó csapat nyert az OB I. elődöntőjében, így 2-2-re állnak a felek. Két emberelőnyös góllal 2-0-s előnybe kerültek a dunaújvárosiak, Korol és Borsos volt eredményes. A 38. percben Gröschl szintén…..
Katasztrofálisan kezdte az OB I. harmadik elődöntőjét a Dab.Docler, és hibáikat pillanatok alatt három góllal büntette a vendég Vasas Budapest Stars. Az első dunaújvárosi kiállításból is gólt szerzett a vendégcsapat, így a 13. percre négygólos előnyt építettek fel.…..
chatburry 2010.03.16 00:02:42
@bonsay: nem nem indultunk el lefelé csak más hogy becsületesen küzdünk és itt még akkor is lesz jégkorong amikor a nagy Starsra már senki nem fog emlékezni tudod "könnyen jött könnyen ment" ennek ellenére nem irom le a csapatotokat mert tény hogy a mol liga elődöntöje ota nem sok babér termett és ma is lejátszottak bennünket de kiváncsi leszek rátok a döntöbe de bizom benne hogy a felállunk hajrá DAB
chatburry 2010.03.16 00:06:54
@gumikigyo: na akkor én kérek elnézést tudod a vasas egy elég régi club és kicsit defektes volt nekem ez az egész na kössz az infot;)