Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tóth Richi

78 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kis Kádár Jánost száz évvel ezelőtt már biztosan hazavitte a mamája a kórházból, de végre jó lenne, ha meghalna. Mindenkinek jobb lenne, Czermanik Borbála is biztos megbocsájtana nekünk. Meghaltam már? Ez már a mennyország? „Kádár máig tartó népszerűsége azt jelzi,…..
Policity Én megpróbáltam 2012.05.22 14:58:00
A Parlamentben tegnap módosították a polgárok személyi adatainak és lakcímének nyilvántartásáról szóló törvényt, ezek után a Miniszterelnökség bármikről kikérheti az adatokat. Én megpróbáltam letiltani ezt, nem sikerült. Koszorús László fideszes honatya gondolt egyet,…..
Az eddig átláthatatlan pártfinanszírozást úgy tenné átláthatóvá Orbán Viktor, hogy egész egyszerűen megszüntetné. Ami nincs, az annyira átláthatóvá válik, hogy bizony így lesz csak igazán átláthatatlan. A megoldás: oligarchát minden pártnak! Vannak olyan kínai…..
Az EMI Klubban tartott nemzeti délutánt, estet a Jobbik Ifjúsági Tagozata, Dúró Dóra volt a vendég. Ha egy tudósítás a blogra kerül ki, akkor az olyan is volt. Ez még olyanabb volt. A Novák család álmaimban. Igaz, a Gárdáról egy szó sem esett Szeretek mindenhová korábban…..
Policity Sólyom reloaded? 2012.04.05 22:17:00
A Fidesz-KDNP kétharmados frakciószövetség nem csak jelöli, de meg is választja a maga új köztársasági elnökét. Orbántól jobbra álló, régi harcostárs – ezek a feltételek. Az ellenzék is megtette az ajánlatát, az MSZP Sólyom Lászlót javasolta. És hogy miért ne…..
Policity Pay Pál 2012.04.03 07:47:00
Lemondott Magyarország köztársasági elnöke. Húzta, ameddig húzhatta, doktori cím nélkül, de legalább a Parlament pulpitusáról távozik a hű, de politikailag bizonytalan pártkatona.   Veszi a kalapját, de a székét itt hagyja A Lex Schmitt már korábban megágyazott a…..
Policity Orbán harca a Nagyúrral 2012.03.10 11:51:00
A második Orbán-kormány közel két év alatt számtalan és jobbnál jobb megoldást talált már arra a problémára, hogy csökkentsék az államadósságot, ezek közül egyik sem vált be igazán, de legalább akadt közöttük vicces ugyanúgy, mint…..
Policity Kalandorok, kíméljetek! 2012.02.16 06:14:00
Kuncze Gábor visszatérése először Hírcsárda, majd képtelenség, aztán lecsapódott a valóság: nem, ő tényleg úgy érezte, hogy vissza kell térnie.Schwarzenegger nem vállalta a visszatérést, helyette jött Kuncze (forrás: szarvas.tumblr.com)Ismerjük a dalt, hogy „Feri,…..
Policity A repülő osztály 2012.02.03 18:48:00
Orbán Viktor eddig mindig azt hangoztatta, hogy a választásokat a középosztály, korábban ez polgárság volt, segítségével nyerte meg. Ez a réteg azóta is a Fidesz-támogatók gerincét képezi a kétharmad szerint. Csak egy baj van: ma Magyarországon nincs középosztály.Középből…..
Policity Békamenet 2012.01.21 20:53:00
Pelikán József: Kérem szépen, én igazán nem értek ehhez és ideológiailag is kezdő vagyok, de az mégiscsak marhaság, hogy Dániel elvtárs fémdobozokat dobált bele a Dunába, amiben kémjelentések voltak.Tusinger elvtárs: Miért, maga szerint mit dobált, húsvéti…..
Szevasztok! Kérdésem volna! 2008.07.11 17:12:00
Ha kérdeznél vagy javasolnál, itt megteheted a kommentekben! A nagyobb horderejű témákat átemeljük külön posztba, ha röviden el lehet intézni, akkor itt válaszolunk.Fontos: egyszerű hibajelentést ne írj ide, arra való a support kukac blog.hu emailcím. Az ilyen kommenteket…..
Szombaton Vona Gábor a Jobbik fővárosi demonstrációján kifejtette, hogy miért is kell kilépnünk az európai integrációból, Szegedi Csanád EP képviselő ismét saját munkaadóját szidalmazta, záróakkordként pedig Novák Előd és Murányi Levente teljesen forradalmi, spontán…..
Kaufer, Scheiring, Schiffer. A legelső lemondott a mandátumáról, a középső megtartaná, csak felfüggeszti, az utolsó a frakcióvezetésről mondott le. Kaufer radikalizálódna inkább, Schiffer háttérbe vonulna inkább – összeroppant? –, Scheiring inkább nem dolgozna olyan…..
Policity Tízszer annyian? 2012.01.11 13:17:00
Azok után, hogy civil szervezetek – ellenzéki pártokkal vagy nélkülük – rendre tízezreket vonultatnak az utcára, tüntetni a kormány ellen, a Fidesz is mozgósítaná támogatóit. Rákay Philip készül már? (Forrás: hiteleshirado.com)Legutóbb éppen Martonyi János…..
Policity Ötven bizony dalolva ment 2012.01.09 08:41:00
Ötven? Az sok! … lángsírba walesi bárd. Igen; egy se mondta, hogy éljen Eduárd. Aki oldalajtókon közlekedik, azt sem lehet éltetni, igaz: nem is azért gyűlt össze a tömeg az Opera előtt. A 2010-es kétharmad vezérét ma kétharmadnyi szavazó váltaná le. Az bizony! A…..
Policity Kedves Munkatárs! 2011.12.28 15:29:00
A család levelet kapott Orbán Viktortól, Magyarország munkatársától. Mindent tud rólunk, ehhez nem fér kétség. Segíteni akar – nyilvánvaló –, ezért küldött a szüleimnek levelet, de azért van pár érdekesen orbánviktoros a levélben. A levelet, amit csak…..
Sokáig nem tudtam hová tenni Deutsch Tamás EP-képviselőt (továbbiakban: dajcstomi), de a mai web2es ámokfutása után hivatalosan is a vicckönyv és a kincses kalendárium között van a helye. Előbbit el-elolvassuk, majd jót derülünk rajta, utóbbit meg már nem használjuk.Senki nem…..
Az Orbán-kormány manőverei, forradalmi huszárvágásai a legkevésbé sem hasonlítanak egy olyan gyorsnaszádra, amelyet egy tapasztalt kormányos vezet. Sokkal inkább Nemo kapitány hajójára és a víz alatti városra, mi is alámerülünk...There is a disco in my head Lajtán innen -…..
Erre szokta mondani egyik ismerősöm, hogy „máma még nevetsz, de holnap má’ nem!” Vasárnap az m1-en, hétfőn az m2-n tartott továbbképzést Orbán Viktor. Továbbképzett minket, elsősorban gazdaságilag és európai integrációtanilag.Szombaton elég nagy volt a…..
Policity Altató és könnyű álom 2011.11.28 19:31:00
Kellemes meleg van a Házban, olyan, mint amikor a hosszú téli estéken kötögetni támad kedve minden nagymamának. Vitányi Iván ma karosszékként használta a képviselői széket, néha elszenderedett, megpiszkálta az orrát, felnézett, felriasztotta őt Tóbiás hangos…..
Policity Most nem szabad! 2011.11.25 19:01:00
Leminősítették Magyarországot, bóvli kategóriába sorolták hazánkat. Sok politika iránt érdeklődő, sőt: az ellenzéki pártok prominensei is Orbán távozását követelik, pedig: most nem szabad.Viharban a cirkáló, de a kormányos a helyén Most nem szabad se megbukni, se…..
Az Egyetem téren, az ELTE-ÁJK épülete előtt tartott – mert tartani – sajtótájékoztatót a Corvinus Egyetemhez köthető, Hallgatói Hálózatosból lett Új Korcsoportos Polgár Dóra. És a politikailag korrekt jogászoknál ez kiverte a biztosítékot.Nem látja, nem hallja,…..
Policity MSZ_P 2011.11.22 13:14:00
A Fidesz felgyorsítaná az időt, idejekorán, a jog szolgasorba állított eszközeivel számolna le vélt vagy valós legnagyobb ellenfelével, az MSZP-vel. De melyiké? „Megtanultam, hogy amikor esélyed van megölni riválisodat, akkor nem gondolkozol, hanem megteszed.” Mondta…..
Policity Vikileaks esete az IMF-fel 2011.11.18 09:03:00
A magyar médiapiac, illetve a blogoszféra pillanatok alatt lerágta az IMF segítséget nyújt Magyarországnak kezdetű történetet. Így a Policity blog – nem elvéve, nem is hozzárakva a témához – csak két idézetet elevenít fel. Vikileaks „Soha nem hazudtam a…..
Policity Tarlóégetéskor 2011.11.17 12:42:00
Magyarország visszaszerezte a fővárosát, búcsút intettünk Demszkygrádnak, Tarlós Istvánt pedig másodjára sikerült kiemelni a III. kerületből. De ahogy ő mondta nemrég: „Áll a bál!”Átállt a sötét oldalra Kormányok jönnek-mennek, de a négyes metró örök. Ezen…..