Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A.Lajos

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma a SuperSocial konferencián tartottam előadást a Twitterről, annak üzleti célú felhasználásáról - és persze arról, mi is ez a Twitter, hol tart most és mi várható. Íme a prezentációm:  .prezi-player { width: 500px; } .prezi-player-links { text-align: center; }A Twitter…..
Mérni kell. A marketingben ezt tudja mindenki, akinek fontos az eredmény. Az interneten ráadásul mérni kötelező. Sőt, nemcsak kötelező, de ki sem szabad hagyni, mert akkor kb. be is csukhatjuk a boltot. De az online marketingben a mérés sokszor nem jut tovább annál, hogy mit…..
Azért egyre-másra jönnek a sokkoló meglepetések. Ma voltam a Citizens Bankban, hogy az online elérést aktiváljuk. Ezt telefonon lehetett megtenni, ahol szóban bediktálták a felhasználónevet meg a jelszót, ami egyrészt nekem fura, másrészt szégyenkeztem, mert háromszor…..
Hadd kezdjem azzal, hogy egy olyan évjárat van mögöttünk, amire sokáig emlékezni fogunk, és amiről az unokáinknak is sztorizni fogunk. Ha ki kellene emelnem egyetlen jó dolgot a mögöttünk levő szőlészeti évből, akkor a legelső amit mondanék az az, hogy jó túl lenni rajta.…..
Az ACSI, azaz az American Customer Satisfaction Index azt méri, hogy mennyire elégedettek az amerikaiak az egyes termékekkel. A vállalat évente nyolcvanezer embert kérdez meg arról, hogy mennyire kedvelik a fogyasztási termékeiket, aztán rangsorolja azokat. Amelyik cucc több pontot ér…..
Az Apple tegnap bejelentette, hogy mivel az iPad iránti kereslet messze az előzetes várakozások felett alakul (egy hét alatt félmilliót adtak el belőle), ezért a nemzetközi debütálást elhalasztja egy hónappal, vagyis az Amerikán kívüli titokzatos világ csak május végén láthatja…..