Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lucifer666

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Ikertornyok: Rodman Pákó 2007.07.06 16:14:00
Pontosan egymilliárd éve kómában lévő rovatunkban a két legjobb néger nő, Ru Paul engedelmével...
Lucifer666 2007.07.08 11:32:34
www.elsiea.ro.
haha magyar privi.
inkább erről postolna a subba. bár nem hiszem, hogy értene románszkiul. :))
Lucifer666 2007.07.08 11:33:07
Aki nem követi rendszeresen Pákó naplóját, és ránk bízza hogy értesítsük, ha valami érdekes történik a négerrel, az most klikkeljen ide. A kedves kis történetek között találtuk ezt az igazán elképesztő eseményt. Tripperes ex-barátnő által meggyilkolt kutya?…..
Nem kell megijedni, nem egy Barátok közt rajongó vágta fel az ereit a történéseken, és nem is annyira vicces a sztori, hogy poénkodjunk rajta, de ez van. Az NBC amerikai tévécsatorna Dateline NBC: To Catch a Predator című műsora az elmúlt másfél évben nemes feladatot vállalt…..
Subba Melinda (aki szintén férfi) 2007.06.28 18:59:00
Higyjétek el nekünk, Magyarországon az igazán izgalmas dolgok sajnos még mindig nem az interneten történnek. Talán majd egyszer ott fognak, de a dolgok jelenlegi állása szerint aki tényleg tudni akarja, hogy mi folyik itt, az a számítógép előtt ücsörgés helyett kénytelen…..
Lucifer666 2007.06.29 13:56:59
ez vetekszik a jószikás cikkel:

GYEREKCSÍNY VAGY FAJTALANKODÁS?

Tizenéves kisfiúk bújócskázás közben fajtalanságra és egyéb gusztustalan, megalázó aktusokra kényszerítették négyéves pajtásukat. A tizennegyedik életévüket még be sem töltött gyerekek nem büntethetők, a rendőrségnek mégis ki kell vizsgálnia, mi is történt.

Május második vasárnapján az egyik alföldi kisváros utolsó utcájában lakó fiúk kimentek focizni és bújócskázni a Gyepnek nevezett egykori szemétlerakó dzsungelszerűen burjánzó bokrai közé. Öt tíz év körüli kamasz mellett a négyéves K. Alex tartozott a bandához, aki délután otthon elmondta, milyen jó kis játékba vették bele a nagyobbak. Édesanyja, K. Melinda azonnal rendőri segítséget kért, és a helyi zsaruk szüleik jelenlétében meg is hallgatták a hírbe hozott fiúkat, akik többnyire elismerték, igaz, amit a kissrác mondott.

Csokival hitegették

Alex édesanyja az eset után egy nappal nekiugrott az egyik erőszakoskodó anyjának, és véres sebeket ejtett az arcán. Azóta elment a városból, nem akarja, hogy az indulatok vezéreljék tetteit, ezért édesanyjára és húgára bízta gyerekét is.

Melinda húga, Róza ott volt, amikor Alex beszámolt arról a vasárnap délutánról:

– Hazajött, és legnagyobb szörnyületünkre elmesélte, négy idősebb szomszédgyerek kicsalta a Gyepre, és ott Alex szájába rakták a nemi szervüket, és kinyalatták a kis szerencsétlennel a feneküket.

Alex a saját szavaival mondja, illetve mutatja most is, hogyan kellett bevennie a szájába a nagyobb fiúk pisilőjét, illetve ahogyan arrafelé nevezik, bigáját. A kisfiú állítja, nem verték meg, nem is fenyegették, csak azt mondták, ha ezt megcsinálja velük, mindig magukkal viszik játszani, sőt, csokit is kaphat majd.

– Nem szeretném, ha elvennék a fajtalankodó fiúkat a családjuktól, mert az intézetben ennél csak rosszabbat tanulnának, de azt sem hagyhatjuk, hogy semmiféle büntetés ne legyen – folytatta Koszta Róza. – Kíváncsi lennék, honnan szedték a srácok az ötletet, mert ilyen nem jut eszébe magától egy normális kamasznak. Ezt láthatták valahol, például egy pornó videón. Az sem kizárt – mivel két érintett srác hetes iskolában, kollégiumban tanul –, hogy velük tettek ilyet a nagyobb fiúk, azt „másolták le”. Mindenképpen kell lennie felnőtt, nagykorú felelősnek, őt viszont úgy meg kellene büntetni, hogy rározsdásodjon a lakat!

Vér és könnyek

Alex és az őt megalázó fiúk mindannyian a Kígyó utcában laknak, egy kerítés választja csak el a szomszédokat, sőt, az egyik nagyfiú, P. Ricsi – aki a legőszintébben mesélte el, hogy mi történt – egy házban lakik a kissráccal. A szomszédok most kiásták a csatabárdot. Olyan kijelentések is elhangzottak mindkét oldalról, hogy összerántják a rokonokat és megverekszenek egymással.

Jambrik Tivadarné arcát, miután Melinda belekarmolt az utcán, öt centiméteres, véres seb ékteleníti.

– Azt sem tudom, igaz-e mindez, a fiam állítja, hogy ő hátraugrott, amikor a többiek neki is felajánlották Alexet – sírja az asszony. – Most verjem agyon? Melinda meg ránk uszította az egész várost. Ugyanakkor annak a testvérpárnak a szüleivel, akik tényleg bevallották, hogy – nincs erre jobb szó – megszopatták Alexet, velük a mai napig jóban van. Hat éve egyedül élek, férfi nem járt nálam azóta, nemhogy videóm, tévém sincs, honnan tanulhatta volna az én fiam ezt?

Egy másik érdekelt fiú édesanyja, Nagy Piroska sem tud parancsolni könnyeinek, teljesen a szívére vette Kosztáék fenyegetéseit.

– Zolikának csak a fenekét nyalatták ki a nagyobbak a kisfiúval, a fiam nem mert ellenkezni, mert Alex után ő volt a legkisebb, leggyengébb, nem szeretett volna ő a kicsi helyére kerülni – mondja az apa, Kovács Barna. – Amikor megtudtam, mibe keveredett, két olyan pofont kevertem le neki, amit még nagypapa korában is megemleget. Hallottam az udvar túlsó végéről, hogy Jambrikné sem csengő hangon beszélt a fiával. Melinda őrjöngött, azt mondta, ha kell, háborút indít ellenünk. Először azt gondoltam, ám legyen, a gyerekemért a kezem is levágatom, de mára lehiggadtam. Én is azt mondom, legyen vizsgálat, derüljön ki az igazság!

Zolika nagyapját, Nagy Tihamért vajdaként tisztelik a Cserepes és Kígyó utcai romák. A nyugdíjas, olvasott, választékos beszédű férfi igyekszik tárgyilagosan fogalmazni:

– Bármit csináltak is, gyerekek. Talán fel sem fogták, mit tesznek. Kiskorúakat nem lehet büntetni, sem elvenni a családjuktól, ezzel örökre megpecsételnék a sorsukat, az életüket. Így is gond lesz majd az iskolában, hiszen itt semmi nem marad titokban, már ujjal mutogatnak az unokámra is a többiek, elhúzódnak mellőle, szegény fel sem fogja miért. Nem így kellett volna ezt elintézni. Kiteregettük a szennyest, azt mondják az emberek, látjátok, ilyenek a romák. Melindának át kellett volna jönnie hozzánk – amit ha kölcsönbe kellett valami, sokszor megtett korábban – elmondani, mi történt, aztán sorbaállítani az összes érintett purdét, kiosztani egy-két nevelő hatású atyai pofont, és kész. Most a városban lenéznek minden romát, azt is, akinek köze sincs a Kígyó utcaiakhoz, a srácok rettegnek, hogy a rendőrök börtönbe zárják őket, hiába mondom nekik, hogy ez lehetetlen. Komoly nyugdíjam van, ha kell, banki kölcsönt veszek fel, és elköltöztetem innen a családomat, oda, ahol nyugodtan élhetünk. Mindezt egy gyerekcsíny miatt!

Hülyeség volt

Ricsi és Tomi szülei egy szomszéddal üzenték meg, nem akarnak senkivel sem beszélni, csak ha hivatalos vizsgálatra idézik őket és fiaikat.

Az esetnek nyoma van a rendőrség jegyzőkönyveiben, szó sincs eltussolásról. Hasonló ügyekben tapasztalt vizsgálótisztek szerint ilyenkor is alaposan körbejárnak mindent, szakértőket, pszichológusokat rendelnek ki, hogy tisztán lássák, valóban megtörténhetett-e a bejelentett cselekmény, majd az eredményről tájékoztatják az illetékes gyámhivatalt és családsegítő központot. Nekik kell majd további környezettanulmányok, alapos szociológiai, pedagógiai kutakodás során eldönteni, ezek a vétkező gyerekkorúak veszélyeztetettek-e, ki kell-e emelni őket a környezetükből. Minden hasonló ügyben alapszabály, hogy csak a legvégső esetben lehet kiszakítani a gyereket a családból, márpedig itt az összes érintett rendes, tiszta, normális körülmények között él. A kölykök hülyeséget csináltak, de kicsik még ahhoz, hogy ezért fejüket vegyék.
Ha ki kellene találnunk a tökéletes sajtóközlemény elengedhetetlen összetevőit, egészen biztos, hogy egyből egy egy rakás óvodás helyesírási hibát, egy szarvasmarhát és egy rég elfeledett Megasztárost rendelnénk."Pflum Orsi ismét Kandász Andival forgatottPflum Orsi idén…..