Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MosoMasa

0 bejegyzést írt és 3117 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csontjanik rendkívül fontos szerepet töltenek be az egészségünk, a mozgásunk, az egész életünk szempontjából. Egyrészt a csontokon tapadnak meg az izmaink, másrészt a csontok részt vesznek a mozgásunk alakításában, a vérképzésben, és védik a belső szerveinket is. Bár sokat tanultunk róluk az…..
A január első hete most bár biztos, hogy a TV2 meglehetősen váratlan sikereiről és az RTL lassan történelminek nevezhető mélyrepüléséről szól. A keddi és szerdai nézettséget már kielemeztük, a tegnap esti még arra is rátett egy lapáttal, a Válótársak meg kikapott egy olyan műsortól, amiben azt kell…..
MosoMasa 2018.01.05 14:40:41
@kekecke: Bezzeg a piramis! :) legalább olyannyira izgalmas volt, mint Klaudia appja.
Az ATV Reggeli Start című műsorában járt bent Ambrus Viszkisrabló Attila, az Ázsia Express című tévéműsor és a Viszkis című film szereplője, utóbbi alanya is ugye, és ha már ott volt, villant kettőt a tekintete Tvrtko irányába, amikor a műsorvezető elkezdte azt a tök jogos aspektusát boncolgatni a…..
A Demcsák-ügyként elhíresült friss médiabotrányka újabb, ha van Isten, utolsó darabkája is a helyére került ma reggel, amikor az ATV-ben két heti meló után kóros fáradságra hivatkozással felmondó Demcsák Zsuzsa egy negyedórás interjúban mesélte el, ő hogy látja a történéseket, amikről itt és itt is…..
Fotó: Bődey János / Index Vujity Tvrtko hazatér Amerikából, az ATV-hez igazol, ott pedig előbb megkapja Kálmán Olga korábbi műsorát, az Egyenes beszédet, aztán később saját műsort is indít - írta meg a Blikk. Az értesülést Németh Szilárd, a csatorna programigazgatója is megerősítette a lapnak:…..
 Örökös tagja a magyar ételek top ötösfogatának, de a külföldről érkező vendégek körében is egyike a legnépszerűbbeknek. Mitől különbözik a paprikás csirke a csirkepörkölttől? Hát a finom tejfeles habarástól. Ez az újítás a polgári konyhából terjedt el a korábban egyszerűen csak paprikás lében…..
A TV2 bűnlajstroma meglehetősen hosszú. Beszóltak már mindenkinek, baszogatják, aki a gazdira csúnyán néz, de most tényleg elmentek a falig. Mert aki ebben az országban Bud Spencerrel baszakszik, az megnézheti magát, kérem szépen, ha van olyan legenda, akibe NEM rúgunk bele sehogy, az ő. A tavaly…..
MosoMasa 2017.04.28 14:12:58
Az egészséges táplálkozás egyre nagyobb hangsúlyt kap mindennapi életünkben. A kiegyensúlyozott étkezésen felül a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékfogyasztásra is figyelmet kell fordítanunk. Az alacsony vízfogyasztásnak számos negatív következménye lehet, ezért különösen oda kell figyelnünk…..
MosoMasa 2017.03.30 09:00:57
Alimento A füvesember tanácsot ad 2016.03.18 07:13:04
Szabó Gyuri bácsi, a „bükki füvesember” jellegzetes alakja a magyar alternatív gyógyászat világának, nevével nem csak a népi gyógyászat címszó alatt találkozhatunk, gyakorlatilag a gyógynövények alkalmazásának egyfajta hazai tekintélyének tekintik sokan. Pedig nem kellene.....
Jellemző az új Opera fejlesztési politikájára, hogy az egyik leginkább hányattatott sorsú funkciója pont az egyik legalapvetőbb része a böngészőknek. A motorváltás után a fejlesztők úgy gondolták, hogy a könyvjelzőket már senki sem használja. Aki mégis, annak meg ott volt a…..
MosoMasa 2015.12.24 14:45:21
@Nekomajin: aztán ennek mi értelme van már megint? Mert ez csak annyit tesz, hogy elfordítjuk a fejünket, oszt ugye amit nem látunk az nincs is. Közben meg ott van vagy 20 gyorshívókészlet.Törlm őket, de a következőben ugyan úgy visszarakja. Hihetetlen gagyi.
Olyan értelmes dolog ez, mit a szív menü. Te le van a könyvjelzőm minden szrral.
MosoMasa 2015.12.24 16:49:21
@Nekomajin: Megint sikerült egy nagy semmit mondanod. Tehát az opera átlag usernak készül, aki nem használ mást. akkor mi a bélnek azok a funkciók, amik arra valók (lennének), hogy a különböző gépeken ugyan azokat a funkciókat tudjam használni?
a szívmenü meg hazugság.
De hagyjuk, mert úgyis csak a magadét nyomd. Recslázzál az operára!
Főbb újdonságok Megbütykölték a szinkronizálás gombját az eszköztáron. Csak akkor fog megjelenni, ha valami gond van. (opera:flags#hide-sync-login-button) További újdonságok A gyorshívóban megjelent néhány eszköztipp, illetve a + gomb nem tűnt el, de legalább…..
MosoMasa 2015.12.21 17:56:00
@expa: A ddr2vel sincs semmi baj ... de itt ugyebár arról szólt a beszélgetés, hogy milyen erőművek kellenek, és a csákó i7/ddr3 kombóra kapar. Hát erre mondtam, hogy nem érdemes a dd3, mert elavult lesz, mire odaér. Ha már i7 akkor legyen valami rendes támogatása.
MosoMasa 2015.12.21 18:28:44
@tdaniel: hát tényleg horribilisak O.o 8 giga van már vagy 15 ezer is. hát tényleg.
De igazad van, vegyünk 120 ezerért csúcsprocesszor hitvány alkatrészekkel, csak hogy a haveroknak vagizhassunk vele. Megéri tényleg. Láthatólag több pénzed van mint eszed.
MosoMasa 2015.12.23 07:09:18
@tdaniel: i7-ről volt szó te szerencsétlen.
Azért szívesen megnézném ezt, vagy bármelyik konfigodat 10 év múlva :D
Természetesen nagy kérdés az is, mire használod.
Nem erről a verzióról fogunk évek múlva ódákat zengeni, mert néhány apróságtól eltekintve csak a motorháztető alatt találhatók fejlesztések. Ezek a fejlesztések viszont koránt sem elhanyagolhatók. A leginkább szembetűnő változás a külsőt érinti. Windows 10 alatt végre…..
Vannak dolgok, amiket nem lehet elégszer elmondani, például azt, hogy mielőtt megvennénk egy használt autót, nézessük át egy szakemberrel, akiben megbízunk. Nem egy Nobel-díjas felismerés, de azért köszönjük Lászlónak, hogy reméljük mások helyett újra levonta ezt a…..
Egy sok szempontból érthetetlen sztori, aminek kívülállóként a legérdekesebb mozzanata az, amikor a lelkes ügyintéző saját zsebből kifizeti az ügyfél hátralékát. Lehet, hogy ő kavart félre valamit vagy mi lehet a dolog mögött?  Kedves Homár! Először sírni majd…..
Ha nem tudom előre, hogy ez egy botrányos epizód lesz, akkor eszembe nem jutott volna az első tíz percben, hogy az Összezárva Friderikusszal Árpa Attilával készített epizódjával valami nem stimmel. Bejött a pali, ahogy előtte Tóth Gabi, Rubint Réka vagy éppen Gyurcsány Ferenc,…..
MosoMasa 2015.11.03 07:26:40
@fejetlen bárd: Ali kurvának megy, be csodálkozzon, ha megbasszák! Ez a műsor nem arról szól, hogy arról beszélünk, ami könnyen megy,. Nem lenne értelme az egésznek - arra ott a reggeli hígfos.
MosoMasa 2015.11.03 13:45:34
@Hugi1990: Ez itt nem vendégeskedés. Pénzért szerepelnek, a műsornak Fridi a gazdája, hadd beszélgessen már arról, amiről akar, meg a mit el lehet adni.
Ha Árpával a te kedved szerint akarsz ismerkedni, akkor megveszed a könyvét, vagy meghívod magadhoz. Csak fizesd ki előre, mert a csávó előbb számol, és csak aztán szólal meg ... ha akar.
MosoMasa 2015.11.03 18:55:28
@patyuka: Miért nem cameraman and cutter a csávó? Sokkal nagyobb lehetne az arca, ha így nevezné magát.
Ebben a változatban az egészséges hozzávalók játszották a fő szerepet. Spenót, teljes kiőrlésű liszt, gomba, brokkoli. Mindezek fantasztikus ízélményhez juttatják az embert, ha megfelelően készítjük el őket. Bizton állíthatom, nem lesz csalódás a…..
Oly nagy vagy, és oly nagy a dühöd is. Megértem. Te valahol politológus is vagy, nemcsak az általános gyűlölet beszél belőled, hanem a személyes düh és a sértettség is, hozzáértő szakértelemmel, történelmi szemelvényekkel alátámasztva. És hát hol van hozzád képest holmi…..
A marketing blablát most nem fordítom le. A lényeg, hogy a következő hetekben minden Opera termék logója meg fog változni. A sort az iOS-es Mini kezdte a mai napon. ..
MosoMasa 2015.09.23 20:39:47
@expa: Ez a letisztult duma a legnagyobb közhely. És még csak nem is igaz erre a logóra.
MosoMasa 2015.09.25 20:39:54
@expa: Hát persze hogy nem. Lényeg, hogy te letisztult vagy.
MosoMasa 2015.10.04 21:38:45
@Nekomajin: a design is egy szakma, és semmivel sem jobban vagy kevésbe egyéni izlés kérdése, mint egy szoftver, vagy egy hardver.
Főbb újdonságok A címsorba kattintva megnyílik egy lista a leggyakrabban látogatott oldalak bélyegképeivel. Első használat előtt be kell kapcsolni a Beállítások -> Felhasználói felület részen. (Ez a funkció teljesen kezdetleges. Egyelőre a Chrome topSites API-ját…..
A 32-es verzió igazán nagy dobást nem, de annál több apróságot tartogat. Sokak által várt funkció volt a jelszavak szinkronizálása, ami mostantól végre elérhető, de egyelőre csak az asztali kiadások között. Emellett a Beállítások -> Böngésző lapon azt is…..
A munka mostanában a megint a motorháztető alatt történik. Több biztonságot érintő javítás mellett a belső lapok átszervezése zajlik még mindig. Igazán látványos újdonságot a Windows 10-et használók vehetnek észre, mert a böngésző megjelenése sokkal jobban illeszkedik már…..
MosoMasa 2015.09.15 15:54:27
@namelesske: Nekem a 31-re is ezt írta ki, hogy napra kész. :D Kézzel telepítettem rá, azóta felfedezésre született lett. Én vagyok a keresztanyja.
A másik dolog meg az, hogy a tetves teleopítőre miért nem lehet ráírni valahol, hog y épp mely verziót telepíti?
MosoMasa 2015.09.15 16:45:37
@Nekomajin: Aha. Mondjuk ezt nem figyeltem meg, hogy az offlinére írja csak rá, lévén el sem érem az offline telepítőt. De ha így van, akkor rendben van,... oké, hogy nem létfontosságú, de én nem bánnám, ha az onlinéra is ráírná, mint sok más telepítő egyébként.
Más
Az opera nextben nem volt élő a jelszó szinkronizálás?
  Mi lehet ez a zsigeri irigység, zsugoriság, kapzsiság és önzés, ami itt, mint bugyogó trágyalé, kiöntött az országban, ellepve vele mindent? Mindent, kivéve az álszent képmutatást és hazugságot, persze, mert az mindig, mindenből kilátszik, mint pöcegödörből a…..
MosoMasa 2015.09.01 13:44:42
A mai napon a 70-es, 80-as évek egyik klasszikusát, a cipőre csatolható állítható méretű görkorcsolyát szeretném nektek bemutatni. Sajnos a gyártót nem tudom, de gyaníthatóan valahol…..
MosoMasa 2015.08.28 23:14:56
Komolyan, akarja a pöcsöm ostorozni ezeket a szerencsétleneket nap mint nap, de hát mit tehetnék, ha a Facebookjukon a fenti bejegyzés 11 órával ezelőtt, azaz a hétvégi Forma-1-es futam után keletkezett, és azt reklámozza retroaktív stílben? A hab a tortán persze az, hogy az…..
Főbb újdonságok A könyvjelzőkezelőben megjelent egy harmadik nézet, amivel kisebb előnézeti képeket lehet használni. A mappaszerkezetet tartalmazó oldalsávot át lehet méretezni egér húzással. A szív menü kilépésig megőrzi az utoljára használt mappát, és azt kínálja…..