Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sprint-el

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó napot kívánok. Én egy pékségben dolgozom napi 8 órában.Három hét táppénzre kényszerültem,és a munkáltatóm az első 15 napot nem hajlandó kifizetni.Ugyanis a jogszabály úgy szól hogy az első 15 napot a munkáltatónak kell fizetnie.Itt nem igy működik a dolog.Szabadság…..
sprint-el 2012.05.13 18:29:48
@Willy: A kiesett munkát a többi alkalmazott oldja meg,úgyan úgy mint szabadság idején. A 25000-t Zsuzsa termeli meg a fenmaradó 49 hétben!A vállalkozó mindig(ha olyan a tevékenység) fizetett szabadságra meggy mert az emberei akkor is dolgoznak.
sprint-el 2012.05.13 19:21:03
@Willy: A vállalkozás kockázattal jár! A kockázat azé akié a haszon.A Számoljon 15 nappal, mert ennyi lenne a kötelező betegszabi. Az egészséges dolgozó fizetést kap és nem táppénzt-ha kap!( én is táppénzen vagyok,mert el van törve a lábujjam.De nem fogok pénzt kapni mert tudom,hogy ez 1 ilyen világ-vállalkozó ésnem tartom érte a kezem !) Egy mindenkiér mindenki 1-ért!-vagy nem igy van?A vállalkozásnak vannak feltételei amit be kellene tartani.
  Férjem sofőr. Egy közúti ellenőrzés során megbüntették a főnökét 660eFt-ra. Azért írom, hogy a főnökét, mert a büntetésről szóló határozat a főnöke /aki egyéni vállalkozó/ nevére jött. A szabálytalanság többek között a nem megfelelő pihenőidő és…..