Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KenChi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
aeon flux a változások szele... 2015.01.30 10:00:00
...minket is utolért. És hogy még közhelyesebb legyek: van számotokra egy jó meg egy kvázi nem annyira jó hírem, habár ez is csak megközelítés kérdése. Ráadásul jó hírből igazából több is van: mint ahogy azt ti is láthattátok, egyre-másra új arcok tűntek fel a posztok fejlécében, bizony, a napokban…..
KenChi 2015.01.30 11:03:57
Igazi jelenség volt. Voltak eme jelenségnek egyedi, rendkívül egyedi, mondhatni: furcsa kivetülései is, de pont ezért emelkedett ki ő a tömegből. Félig-meddig mentoromnak mondanám, legalábbis ő volt az, aki megmutatta nekem, mit kell, és mit nem szabad komolyan venni ebben a…..
...Star Wars: Az ébredő Erő lett. Bemutató (a Filmkockák szerint) 2015. decembere. Íme a magyar logó (klikkre nagyobb méretben). ..
Nem lehet elég korán kezdeni, gondolhatták a film marketingesei, és a három év múlva érkező második felvonáshoz rittyentettek egy teaser-posztert a film hivatalos Facebook-oldalára.  ..
KenChi 2014.10.18 15:52:38
1998-ban a gimiben találkoztam először testközelből az internettel. Az első site amit megpróbáltam megnyitni a yahoo.com volt. A frissiben bekötött sulinet egy rézkábeles ISDN kapcsolaton jött be a terembe. Ennek papíron 64 kb/s volt a sávszélessége, és ezt osztották le 20…..