Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enna.

47 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Örömre fordul.... Retek. 2012.06.23 23:57:00
Nem is tudom, hogy minek írok..talán csak mert erről senki nem tud vagy aki mégis az nézegeti. Mindegy. Nem akarok én itt a szarságokról írni, nem akarok panaszkodni, de azt hiszem még is fogok. De azt se tudom, hogy írjam le.. Most kezdjem a szokásos sablon szöveggel? "Annyira…..
Mikor idősebb leszek és a kislányom megkérdezi, hogy "Anyuci ki volt az első igazi szerelmed?" Nem akarok régi képeket előszedni csak a szoba végébe mutatni és azt mondani "Nézd kislányom ott ül."  Nem mondom azt, hogy lehetetlen, mert nem.. azt se mondom…..
Egy hittanos kisgyerek mondta egyszer, hogy: „Az emberek nem azért nem veszik észre Istent, mert olyan messze van tőlük, hanem mert olyan közel!” És itt jön a hit! A hit pedig nem más, mint rádöbbenni arra, komolyan venni azt, hogy ennek a közel lévő Istennek az emberi…..
Nekünk gyakran akkor sietős, amikor Istennek nem. Életünk egyik legnagyobb frusztrációja, hogy Isten menetrendje ritkán egyezik a miénkkel. Mi sokszor sietünk, amikor Isten nem. Talán a túl lassúnak tűnő fejlődésed okoz csalódást. Emlékezz, Isten soha nem siet és mindig időben…..
Örömre fordul.... ...igaz... 2010.11.27 10:34:00
“A másik ember soha nem fogja megtudni, hogyan érzünk valójában, és nem fogja megérteni, miért viselkedünk úgy, ahogy. Ha nem mondod el, mit érzel, soha nem fogod azt kapni másoktól, amire szükséged van. Az emberek nem változnak, amíg nem te változtatsz azon, hogyan…..
Normális embereknek tovább tart kimondani, hogy szeretlek. Első lépcső, mikor azt hiszed, hogy azt hiszed. Aztán eljön a pillanat, mikor azt hiszed, hogy tudod. Aztán jön az, mikor tudod, hogy tudod, de nem tudod kimondani. És akkor következik az, amikor tudod, hogy tudod és már nem…..
Örömre fordul.... ...hála... 2010.10.05 19:42:00
Emberi erőt meghaladó kísértés még nem ért titeket. Isten pedig hűséges. Még ha ti nem is. Ő akkor is szeret, és vár rád! Nem hagy titeket erőtökön felül kísérteni, sőt a kísértéssel együtt elfogja készíteni a szabadulás útját, hogy elbírjátok azt viselni!..
A "szét vagyok esve" állapota azért van, hogy most már "szedjem össze magam"? Idönként szét kell teríteni a köveket ahhoz, hogy számba tudjuk venni őket? A gyűjtésez először át kell élni az összevisszaság állapotát? Az Egyház is ilyen szétszórt kövekből…..
‎" Ha szeretsz valakit, tiszta szívből akkor sohasem felejted el. Nem számít mi történt, mennyi idő telt el, szeretni fogod. Úgy érzed túlléptél, hogy többé már nincs rá szükséged, a szívedben mégis úgy őrzöd az emlékét, mint életed tavasza. S egyszer, ha szembe…..
   Ha őszintén csodálkozol azon, hogy Isten nem talált nálad alkalmasabbat tervei kivitelezésére, bízhatsz abban, hogy szívesen használ téged.    ..
Örömre fordul.... ...nincs... 2010.08.24 16:15:00
             Nincs kudarc remény nélkül, sötétség csillag nélkül, vihar megmentő kikötő nélkül...  ..
Nem, ő nem a barátom... de szeretem az öleléseit, a szemeit, a mosolyát... a rengeteg közös emlékünket, a perceket, amikor együtt nevettünk... azt hiszem, szerelmes lettem a barátságunkba.... :(..
- Szóval hogy van Roger? – kérdezte Min.- Ő az igazi – felelte Bonnie. – Pár héten belül megkéri a kezem, és én igent fogok mondani. Anyunak azt mondtam, hogy augusztusra tervezze az esküvőt.- Elmondta neked, hogy meg fogja kérni a kezed? – kérdezte Cynthie.-…..
Örömre fordul.... 2010.08.03 10:10:00
Ez a döngicsélés jelent valamit. Olyan nincs, hogy csak döngicsélés van meg zümmögés, és az nem jelent semmit. Ha döngicsélés van meg zümmögés, akkor az azt jelenti, hogy valaki, vagy valami döngicsél, illetve zümmög, és amennyire az én műveltségem futja, az egyetlen…..
Örömre fordul.... ...eltűrni... 2010.07.30 12:52:00
Néhány sündisznó roppant fázik egy téli éjszakán. Összebújnak hát, hogy egymást melegítve védekezzenek a hideg ellen. De mennél jobban összebújnak, annál jobban érzik egymás tüskéit, annál jobban szúrnak. Próbálnak hát távolodni. Csakhogy akkor ismét dideregnek. Valahogy…..
A változás úgy jön, mint egy apró fuvallat, ami meglebegteti a függönyöket, és úgy kúszik elő,  mint a fűben rejtőző vadvirágok titkos illata...
Örömre fordul.... ...remény... 2010.06.29 19:29:00
Emeld fel a tekinteted! Húzd ki magad! Képes vagy rá. Ha sötét is van, mindig lesz új reggel… Tartsd életben a reményt!..
Örömre fordul.... ...igen... 2010.06.24 21:44:00
hiányzik. napok óta. egyre jobban fáj...
Örömre fordul.... ...come back... 2010.06.21 17:20:00
- Mert én nem leszek itt neked. - De visszajössz – jelentettem ki határozottan. - Igen, vissza. Tudnék én nélküled élni? - Mikor jössz vissza? - Amint megfordul a szél. ..
  "Álmodj, amit akarsz, menj, ahová szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!"..
Örömre fordul.... ...nevenincs... 2010.06.13 13:43:00
Most mégis mit csináljak? Folytassam a siránkozást? Azért mert valaki azt mondta, amit nagyon nem akartam hallani? Kezdjem el megint vádolni az Atyát, hogy miért tette ezt? Roskadjak össze a szomorúságom alatt? Kételkedjek mint ez előtt? Hát tudod mit? Nem fogok. Azért se! Elegem van…..
Vess egy pillantást magadra egy tükröben. Ki néz vissza rád? Az, aki lenni szeretnél? Vagy olyasvalaki akinek lenned kellett volna... Az az ember, aki lenni akartál, de nem sikerült? Azt mondja valaki, hogy képtelen vagy rá, vagy nem lehetsz az? Pedig lehetsz. Higgy abban, hogy a szerelem…..
"...meghalotta az Úr hangos sírásomat! Meghallgatta könyörgésemet az Úr, imádságomat elfogadta az Úr." Zsolt 6, 9-10 Pecsétet üthetek rá, hogy Isten ígérete igaz. Sok-sok alkalommal csodálatosan meghallgatja szolgája imádságát, és most is meghallgatja…..
Örömre fordul.... ...emlék... 2010.06.02 22:44:00
"Tégy engem, mint pecsétet a szívedre, mint pecsétet a karodra! Bizony, erős a szeretet, mint a halál, legyőzhetetlen a szenvedély akár a sír. Úgy lobog, mint a lobogó tűz, mint az Úrnak lángja. Sok víz sem tudja eloltani a szeretetet, folyók sem tudják…..