Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sozofe

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
sozofe 2010.06.25 08:50:18
@landilevente:

ilyen nekem sűrűn van 3GS-en. Nincs térerő a kijelző szerint de tudok vele ugyanúgy telefonálni. Előszór pánikoltam de már megszoktam így nem foglalkozom vele.
Sena Dagadu énekesnő a legismertebb Magyarországon élő ghánai. Az Irie Maffia díváját kérdeztük szülőhazájáról, az ott élő népekről, nyelvekről és arról, milyen a fociláz a nyugat-afrikai országban. Az énekesnővel a zenéről, éneklésről, egyéb projektjeiról szóló…..
Nagy eséllyel pályázhatna a leghosszabb nicknévvel rendelkező posztbeküldő címre Dudálj, ha műkörmöd van!, akinek amúgy mint megtudtam, nincs is műkörme. Ellenben az M1-es beszakadásának napján, tegnapelőtt próbált a Budapesthez közeli Dunavarsányba eljutni, több-kevesebb…..
sozofe 2010.05.25 14:29:14
@bee-lah:
Mégis jelenleg szerintem az M7-es a legjobb állapotú autópályánk..
Már nem igaz, hogy a magyarok élete átpolitizált. Hétfő este nyilvánvalóvá vált, hogy a magyarok élete már egészében a politika, és ez a helyzet 2010-re totálissá válik. Legalábbis erre utalt az a taxis, aki jobbos fuvarozási vállalatot alapított, mondván: "2010-től új…..
sozofe 2009.08.25 14:05:10
@sozofe: vagy majd ülhetünk mi nem "büdös" nem "magyarok" a busz, villamos egyik felében míg a hű magyarok a másik felében? Lesz külön mosdónk is? Jajj ez nem olyan mint a feketék üldöztetése a 60-as években?
A Homár titkos fétise az atomraszopatását videokamerájával rögzítő naivügyfél, mint Robert McKee, aki 7 órát ücsörgött egy Delta gépen a JFK kifutópályáján, étlen-szomjan, négy üvöltő gyerek között. Néhány óra földön körözés után a legénység közölte, jön a…..