Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cselokapitany

0 bejegyzést írt és 75 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt hittem, hogy nincs attól lejjebb, amikor valakinek a halálhírével szórakoznak és akarnak újabb, Kínában gyártott, fölösleges hulladékot eladni. Legutóbb Árpád húzta fel magát - teljes joggal - egy hasonló levélen. De van lejjebb, most esett be a privát fiókomba (nem…..
Cselokapitany 2013.07.17 06:54:11
@Megmondó1: neked nincs gyereked.
neked nincs embered akit kihelyeztel,vagy elkuldtel.
van kb 2ev huseged egy tabletert valamelyik szolgaltatonal, es abban is biztos vagyok hogy 20 evesen mar kopaszodsz,es minden szart megrendeltel amit lehetett.
Te, Megmondo, edesanyadnak mondogasd legyszives hogy szeretlek.
Cselokapitany 2013.07.17 06:54:11
@Megmondó1: neked nincs gyereked.
neked nincs embered akit kihelyeztel,vagy elkuldtel.
van kb 2ev huseged egy tabletert valamelyik szolgaltatonal, es abban is biztos vagyok hogy 20 evesen mar kopaszodsz,es minden szart megrendeltel amit lehetett.
Te, Megmondo, edesanyadnak mondogasd legyszives hogy szeretlek.
A Mulholland Highwayről igazából ki kéne tiltani az embereket, hagyni a sziklákat békésen erodálni. A motorosokkal meg amúgy is csak baj van – nem véletlen, hogy a youtube teli van a kaliforniai hegyi úton készült balesetes videókkal.Tudjuk, Amerikában a kanyar csak kísérleti…..
Robogó Aprilia Gulliver 2013.04.10 07:40:59
A nap kérdése az, hogy miközben Magyarországon minden szarul működik, az utak trék, a tömegközlekedés vicc, a balfaszok úgy telepítik az új villamost, hogy kidőlnek az oszlopok meg nem fér el kettő egymással szemben, a hivatalokban döntéshozóként elmebetegek ülnek és még a…..
Belsőség Jobb, mint a Navara? 2013.03.30 15:09:03
Olvasónk, Pozsonyi Imre két éve fordult a Totalcar szerkesztőségéhez, hogy tanácsot kérjen: milyen összkerekes autóval tudná megközelíteni otthonát a szinte járhatatlan úton? Pista és Winkler egy BMW X3-assal és egy Opel Insigniával vágott neki a jeges-havas kaptatónak, végül…..
Volt már egy-kér iszonyat rusnyaságom. Fogadkoztam, de a praktikuma győzött; bár sokat nem vártam, csak otthon vettem észre, mennyire gagyi.Az ember a második-harmadik motort már megideologizálja. Az XJR nálam a végső, ezután már más motor nem kell stádium volt, amíg nem volt…..
Belsőség Nincs elég tesztautó 2013.03.19 05:51:24
Régi partnerünk, a Dension kért meg minket, segítsünk, hogy a lehető legjobb minőségű termékekkel elégíthessék ki a vevők igényeit. Ehhez nincs szükségük másra, csak pár tesztjárműre. A termékfejlesztés önmagában is nehéz kenyér, hát még, ha többféle gyártó,…..
BMW Alpinas from Petrolicious on Vimeo. Mindezt Amerikában, a V8-ak és a sörétes puskák földrészén. Mélységesen megértjük ezt az embert, akin látszik, hogy őszintén szereti ezeket a gépeket. Csodás.Via Petrolicious, ami a világ jelenlegi legjobb autós blogja.…..
A Totalcar Hátsóülés-rovata ismét egy kéretlen videóval jelentkezik. Természetesen ezúttal is az aktuális ebéd-utat jártuk meg oda-vissza két konkurens típussal. És nem lettünk okosabbak. Illetve igen, hamarosan olvashatják. ..
Cselokapitany 2013.01.21 22:28:05
@Béla, tudod a Béla: az én kommentjeimre is àllandóan moderál, leolt, pedig semmi dúrvát nem szoktam írni, na majd elbeszélgetek vele ha találkozunk személyesen. Viszont az szépen látszik a kommentekből hogy nem kamázza szinte senki. Én szeretem hallgatni a palóc dialektust, de a faszságokat nem.
És Mennyire kikelt a Lada driftesek ellen, most meg a panelok között huzatni, milyen frankó, hátha kiszalad egy kisgyerek, és még sorolhatnánk bármelyik megmozdulását, vakarom mindenemet.Tényleg meg kell tőle kérdeznem, hogy mi a rákkal került be a TChez.
Ryan Gosling a csajok kedvence – képesek voltak tüntetést szervezni a People magazin szerkesztősége előtt, mert 2011-ben nem őt választották meg az év pasijának. Röhejes eset, de ennek ellenére a srácnak vannak használható filmjei. Úgy tűnik, az új mozi izgalmas lesz: a…..
- Bandi bácsi, mi ez a kis piros autó ezeken a régi képeken? - Mutasd csak! Ja, az egy XR2-es. - Mit jelent az, hogy XR2-es? - Na, ez az, amit senki se tud, Lacika. A Ford, tudod, az a nagy amerikai autógyár, ami majdnem tönkre ment az évezred első nagy válságában, először a…..
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
Egyáltalán nem foghatja rám senki, hogy amerikaiautó-rajongó lennék. Elismerem, hogy voltak szép és voltak jó dobásai Detroitnak az utóbbi száz évben, sőt - kivételes esetekben e két tulajdonság találkozott is egy típusban - de mindent egybevetve, leszámítva a C5-től újabb…..
TComment Jó, jó, csak nem látod 2012.12.13 08:33:02
Keresi a Mitsubishi a formáját, ez világosan látszik. Jó autót gyártani mindig is tudtak, de a formatervezőik nincsenek megfizetve. Ettől függetlenül az, aki eljut odáig, hogy kipróbáljon egy Outlandert, az kellemesen meglepődik: nem úttörő, de amit tud, azt biztosan,…..
Kolléganőnk, Petra most kezdi a nagy kalandot: jogosítványt szerez, vagy legalábbis megpróbálja. Mivel mostanában többször is foglalkoztunk az autósiskolákkal, az oktatás színvonalával, a szexuálisan zaklató, vagy csak simán türhő oktatókkal, esetleg a távtanulási…..
Cselokapitany 2012.08.08 23:14:00
@Shopping: Korrektek, legalább mondták, ha béna lenne a gyerek, nem mondtak volna semmit
Erről még a világ legismertebb autós lapjainak bennfentes pletykazsákjai sem tudtak, de mi, a Totalcarnál - igaz, némi szerencsével, a saját címlapunkra pillantva - lerántottuk a fátylat a fondorlatos autóipari összefonódásról. A Skoda Rapid és a leendő Lexus-kisautó lényegében…..
Mindig veszek pályamatricát, tényleg, mindig. Az M6 építésekor kétszer éves matricát is vettem, mert a régi hatos forgalma elviselhetetlenül lassú volt - a tőlem normális esetben négy percre lévő munkahelyemre háromnegyed óra alatt értem be reggelenként. Pályán meg öt perc…..
„Drágám, ha gyalogost gázol, nézze meg a szombati anyagot, abban volt szó a gyalogosok közlekedéséről. Biztosan elsiklott valami fölött vagy éppen az orvosnál volt” – bökte oda az iskolavezető a számítógépe mögül. Így a negyedik napon már éreztem magamban valami…..
Cselokapitany 2012.07.13 23:17:33
@pedaz: Tetszik a komment, pedaz, végre valaki a híg fos tengeréből,, színfolt,, megjegyeztelek ;)
(van már csajom, nyugi)
Péceli Gabi pazarul beállította a futóművet A Cougar majdnem kész, és erről nemrégiben kaptam egy papírt is a Vas megyei rendőrkapitányságtól: 70 helyett 97 km/h-val mentem vele az M1-M7 közös bevezetőjén. Nem emlékszem konkrétan a helyre, hogy arrafelé hol a francban van 70-es…..
A reggeli kakasszóra is ébredhettem volna akár, ha lenne nálunk kakas, de egyszerűen csak felkeltem magamtól. Ráadásul nálunk csak az a károgó madár van, amelyik nyáron folyton nyekereg, és amit ezért nemes egyszerűséggel csak buzimadárnak hívom. Ilyenkor még alszik, de ennek…..
Egy kép landolt a szerkesztőségi levelezőlistán, csak annyi volt a komment: gyanús, hogy ez az autó pórul fog járni. Az Audiból úgy lógnak a csövek, mint súlyos sérültből az infúzió, katéterek és monitorkábelek. A párhuzam teljesen helyén való, mert aki elég…..
Kétféle nap létezik egy férfi életében. Amikor autót vesz, meg amikor nem. Az autóvevős: ünnepnap. Hetekig, hónapokig szokás készülni rá, mint egy rendes esküvőre. Tétova keresgéléssel kezdődik, gondolatban ízlelgetjük a szóba jövő típusokat, teszteket olvasgatunk,…..
Cselokapitany 2012.04.23 07:45:22
@ommm: Kedves kedvenc tc-som!
Igazad van! Várom már én is a hacsiról a fejleményeket, és remélem a gyorsulásin megszorongatjátok egymást ezzel a kis Fiestával! Kellemes szerelgetést!
Cselokapitany 2012.04.23 07:52:20
@Rocko-: De az!
Bárcsak nekem is meglennének a kezeim, és tudnék szerelni, biztosan lenne egy ilyen autóm.
Ezek a Hiace-ek most már tipikusan tizenkét-tizenhét évesek, mondhatni, kivénhedt csatalovak. Nem kímélte őket a sors, még kevésbé a hírük, miszerint elpusztíthatatlanok: a tulajdonosok sok százezer, sőt, mára talán millió kilométeren át próbálták a földkéreggel egyenlővé…..
Cselokapitany 2012.04.21 21:18:54
@Larry Silverstein: Mit írt Stavros?
Nem csak az emlékeim szerint, hanem egy régi, fekete-fehér fotó is bizonyságul szolgál: az első, motorizált járművem egy Mercedes volt. Ez mondjuk nem kötelezett el a márka mellett, még ha aztán mégis csak lett egy öreg W108-am. De a géptetővel együtt nyíló hűtőrács…..
  Hogy mit húzzak a testemre, nekem is nagy dilemmát okozott a kezdetekkor. Kérdezgettem mindenkit, hogy milyen sisakot, milyen kabátot, kesztyűt vegyek. De nagyon megoszlanak a vélemények, mindenki másra esküszik. A szerkesztőségen belül is szenvedélyes viták alakultak ki:…..
Cselokapitany 2012.04.15 20:05:48
@Feyd Rautha:
600 000 azaz hatszázezret ment, érted...! ;)
Szerintem ne menj bele
Cselokapitany 2012.04.16 23:42:09
@yxcvbnma: Lakom, nem lakok, érted miért ?