Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Raketa

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kívül tágasabb Elrettentő arcok 2014.12.16 06:41:00
A túlzott plasztikáztatás már nem egy elrettentő példáját lehetett látni a neten és magazinokban. Egyes körökben már inkább az lesz a kérdés ki nem csináltatta meg valamijét. Ugyanakkor a szörnyülködésen és az egy perc hírhedtségen túl van, akik számára valóban…..
Raketa 2014.12.16 14:26:35
Az 1809-ben született Dr. Hugh Welch Diamond - a korai brit fotográfia egyik legjelentősebb személyisége - az első képét 1839 áprilisában készítette. 3 hónappal korábban 1839. január 7-én jelentette be a Francia Akadémián Joseph Nicéphore Niépce és Louis Daguerre találmányát Daguerre pártfogója,…..
Különösen lassú felfogásunknak köszönhető, hogy eddig még nem esett le nekünk, hogy Szabó Patrícia mégis min munkálkodik. Mivel  most egészen egyértelművé tette, nyugodtan fel lehet hangosan is röhögni amikor feltűnik a képernyőn. Patrícia akar a magyar Carrie Bradshaw…..
Raketa 2010.04.20 14:42:09
@testlife: Nem értek egyet veled, minden hülyét nem kell eltűrni. Hangot kell adni annak, ha valaki nem szívesen látott személy a médiában.
Teli van ez az ország tehetségtelen senkikkel, celebnek titulált qrvákkal, akiknek a szánalmas életük minden apró-cseprő történését le akarják nyomni a torkunkon, mint hír.
Az áprilisi számból egyelőre ez a két fotó került napvilágra, amelyeket a kiváló fotós, Steven Klein készített. Megemlékezés az elhunyt Alexander McQueenről. (képek: fashionindie)..
Nem titok, hogy mi itt a HeStyle-nál nagyon szeretjük a Burberry-t. Számomra ezért ez a három táska is abszolút befutó, de azt hiszem, ha választhatnék, akkor az utolsó kettő fekete színűt kérném. Azért gondoltam, hogy megkérdezem a véleményeteket, mert ezek a "Tote…..