Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HeroZs

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A western filmek sablonoktól duzzadó jelenete, amikor a western hős, hű lovával megjelenik és belovagol a városba. Ez a film szinte összes szereplőjének rövid bemutatása. A western hős először a távolból pillantja meg a várost, amely ilyen fekália barna színű faházakból…..
HeroZs 2011.02.27 12:14:42
A Friday Night Lights egyik főszereplője, a Mrs. Coach szerepében brillírozó Connie Britton hálistennek nem marad sokáig szerep nélkül, jelentette be Ausiello. A színésznő a Fighter című Oscar-díjra jelölt film rendezőjével, David O. Russell-lel (aki nem mellesleg a Sivatagi…..
HeroZs 2011.02.09 15:01:03
@Koldun: igen igen, pontosan ugyanez a véleményem :D
Nou San Trafford Mocskos Oranje! 2010.07.09 12:20:00
Ismét elővettük tudományos, objektív és szőrszálhasogatóan alapos módszereinket, amellyel feltártuk azokat a tényeket, amelyek alapján biztosra vehető, hogy ez a csapat nem nyeri meg a VB-döntőt. Nincs kedvünk kiszámolni, hány év múlva önti el a tenger teljesen Hollandiát, de…..
Korábban már téma volt, hogy a vébé előtt robbantott Nike-reklám elátkozta főszereplői, voltak, akik már ki sem jutottak Dél-Afrikába, mások megsérültek vagy gyalázatos teljesítményt nyújtottak a tornán. Epic fail. Ilyenkor mindig akadnak jóindulatú emberek a világban, akik…..
HeroZs 2010.07.05 11:16:42
Elhullott az utolsó afrikai, és az egyik legnagyobb esélyesnek tartott csapat, mégsem a szomorkodásnak és a fikázásnak van itt az ideje, hiszen egy jó világbajnokság legfőbb ismérve, hogy ebben a szakaszában már térdig járunk a hősöket az egekbe emelő, antihősöket a pokolba…..
Elég mókás lenne Budapestről megoldani az angolfoci problémáját, hiszen a saját slamasztikánkból sem tudunk kimászni már évtizedek óta, de azért egy-két dolgot innen is észre lehet venni. Egy ilyen szintű bukás sosem egy konkrét eseményhez köthető, mi mégis a tegnapi meccs…..
HeroZs 2010.06.28 23:21:52
Nem tagadom, a spanyol förgeteg előtt már a legtöbb mez kiosztásra került - enbéegyes szakemberek határozottságával mondhattam volna, hogy "egy-két poszton még változhat a helyzet, de a fejemben nagyjából összeállt az ideális kezdő" -, de azért kivártam a tizenhatodik…..
HeroZs 2010.06.22 07:28:17
Már a második napon két komoly meccsnek örvendhetünk, kiderül, hogy Maradona zsenije egyszerű jobbágyok számára nem értelmezhető, vagy tényleg megsütötte a kubai nap. A sléger persze az esti Anglia-USA, mégis könnyen előfordulhat, hogy a reggeli kávéjukat is nitroglicerinnel…..
Nehéz dolga van az embernek, amikor a 24 utolsó évadának utolsó órájáról kell írnia, hiszen ez volt az évadzáró, ezt véleményezzük hagyományosan a blogon, de ebben az esetben kivételt kell tenni. A nyolcadik napról és a sorozat lezárásáról a kép után spoileresen, csak az…..
Labdafényezés, zsebkendőnyi cselek, bokapasszok? Az kell? A hazai pályána 1-3-ról kezdő Barcelona hozza neked, hiszen muszáj hoznia, ha nem akarja újra felgerjeszteni az "első erős csapat..." kezdetű mantrát. Sziklaszilárd, mérnöki pontossággal megkomponált…..
HeroZs 2010.04.28 20:33:09
Attack of the Killer Tomatoes (1978) Írta: John De Bello, Costa Dillon, Steve Peace, Rick Rockwell Rendezte: John De Bello Nagyon sok időnek kellett eltelnie ahhoz, hogy kilábaljak az alkotás okozta sokkból, és józan itélőképességem visszatértével rávegyem magam arra, hogy elmeséljem…..
HeroZs 2010.04.19 01:05:16
@nakamura: hát, azt hiszem megvakultam, megsüketültem és elvesztettem a józan eszem.

egyebet nem tudok mondani, kérem kapcsolja ki
Két olyan párharc jutott mára, amit sokan lefutottnak tekintenek, pedig hát szó sincs ilyesmiről. A Barcelona az európai topfutball egyetlen olyan csapatához látogat, amely anélkül szállhat szembe vele némi eséllyel, hogy spártai falanxot vonna a kapujától 35 méterre, az Inter…..
HeroZs 2010.03.31 20:58:06
peter135 linkje, a
www.veetle.com/frameworked/index.php/channel/view#4bb326c93dd89

nekem tökéletesen működik, csak fel kellett tenni a szoftvert
bár lehet lezárja bizonyos userszám után
Mandel Bruce Patinkin végleg búcsút int a Gyilkos elmék című sorozatnak, úgy látszik a faszi csak két évadra van kalibrálva tévéileg, hiszen a Chicago Hope című ős-kórházsorozatban is ennyit bírt, és a Dead Like Me-ben is két évad jutott neki (jó, innen nem ő szállt ki,…..
HeroZs 2007.07.16 10:22:54
Kérem szépen, aki az előző résztől lehidalt, az most istenigazából üvölthetett, mert ez volt a Hősök eddigi legjobb epizódja, az, amiben megkaptuk Lindermant, az első Sylar-Emo konfrontációt, és egy, a TV2 paraszt promósai által lelőtt poént. A történet szálát ott vesszük…..