Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rachaburi

2 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokadik alkalommal bizonyosodik be, hogy abból semmi jó nem származik, ha egy vendéglátóhely maga kezeli a facebook-és egyéb közösségi felületeit. Mindenki - nem utolsó sorban maga a hely! - jobban jár, ha a cipész marad a kaptafájánál, a szakács főz, a barista kávét csinál, a pincér felszolgál, a…..
Gábor új hűtője, a hálátlan dög, remek időzítéssel, szombaton éjjel adta meg magát, kimaxolva ezzel a "Hogyan legyen a lehető legnagyobb a szívásfaktor az ügyintézésben?" témakört. Gábort konkért cselekvési tervvel próbáljuk vigasztalni a poszt végén. Kedves Homár, A…..
Rachaburi 2016.01.28 17:16:54
@apa80: Szìvemből szòlt!
Bár az idegennyelv ismeretnél nyilván a tudás, és nem a papír számít, azért vannak olyan esetek, amikor mégiscsak kell egy plecsnis bizonyíték arra, hogy képesek vagyunk a bemutatkozásnál szofisztikáltabb megnyilatkozásra is mondjuk angolul. Az alábbi sztori kapcsán nehéz…..
Rachaburi 2016.01.25 08:26:37
@nagybalfasz: Nem sírás volt. :) A kommentek között el tudtad volna olvasni, hogy a felkészülés hogy történt - célzottan, ahogyan írtad. Nagyonis célzottan.
Rachaburi 2016.01.25 09:22:32
@nagybalfasz:

:) A BME-re kötelező volt elmennem (ugyanis ki van kötve, hogy aki úgy jelentkezik Diplomamentő tanfolyamra, hogy akkor pont munkanélküli, akkor a tanfolyam megköti, hogy az elsőre hol vizsgázhatsz le - ingyen). Igen, nem sikerült teljesítenem, de szívem szerint nem is mentem volna a BME-re. Attól még nem tartom magam hülyének, hogy nem sikerült az írásbelim másodjára sem...

A rendszer pedig közel sem tökéletes. Az Origo (régi Rigó) sem olyan már, mint 20 évvel ezelőtt.
Rachaburi 2016.01.25 11:28:10
Köszönöm szépen Mindenkinek a hozzászólását. Kaptam hideget-meleget (főleg hideget), sokak szerint nem készültem fel eléggé a vizsgára, hisztizem és a válaszolgatások helyett is inkább miért nem tanulok és különben is, dögöljön meg a szomszéd tehene. Tipikus magyar mentalitás. De tényleg.

Amit leszűrtem e pár nap alatt:

1. Szeretek másoknak segíteni, ezért írtam meg a posztot és válaszoltam akkor, amikor úgy éreztem. Nem kevés infót adtam meg, amiből kikerekedik a történet lényege. De sokaknak ez is kevés.

2. Ahhoz, hogy a posztból kimaradt apró részletek is kiderüljenek, ki kellett / kellene térni pár dologra - de ez egyeseknek ez magyarázkodás és félrebeszélés. Jah kérem, bocs. Egy idő után belefárad az ember az itt lévő trolloktól (is).

3. Az itt tapasztat elnyomást mondhatni elég jól viselem, de egy idő után már a birkatürelmem elfogy azokkal szemben, akik úgy törnek felettem pálcát, hogy a fáradtságot nem veszik, hogy elolvassák a kommenteket vagy a megadott fórum egészét. Nem kell semmit elhinni, nem kell lehülyézni attól, hogy nem vagyok annyira tökéletes, mint egyesek.

4. Nem segítséget vagy megértést vártam, csak egy témával szerettem volna foglalkozni - értelmesen. A nyelvvizsgákról, a Diplomamentő programról vagy az ezzel kapcsolatos dolgokról. Voltak akik meglátták a lényeget az egészből és értelmesen, emberi hangnemben tudtak véleményt írni (néha úgy, hogy nem álltak ki mellém, de nem is ez volt a cél, ahogy írtam is).

5. És tudjátok elkeserítő, hogy itt tartunk. Elolvastam pár posztot, máshol is kap a poszter elég rendesen... Csak sokan nem követik a kommenteket, nem folynak bele a társalgásba, csak kiadják dühüket.

6. Én voltam a hülye, hogy ide írtam. Tényleg bocs.
Ezt emészd meg! számokban 2010.07.05 22:35:00
30 év, 12 év önállóság, boka alatt két 38-as, 85C, két zöld szem körben kék ívvel, 42 cm hosszú szőkésbarna kócolnivaló, egy gyűrű (nem jegy), egy nyaklánc (ez meg nem arany), egy tattoo (nem kistappancs a mellhez és nem is delfin a vádlin), egy testvér, 90-60-90 sohasem, két…..
Ezt emészd meg! inszájd 2010.07.05 21:28:00
Üres. Kong. Remeg. De érezne. Szeretne. Fél. Sír. Ott legbelül, az a valami, amit léleknek hívnak.Sokszor kicsinek érzem magam, szeretném ha átmenne rajtam két úthenger a nagyobb hatás kedvéért, de már egyel is beérném. Megyek az utcán az emberek között és nem érzékelem mi is…..