Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pioker.Ignac

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A keresztény egyház és a Pápa maga is mindent megtesz, hogy a gyerekmolesztálási ügyekről mindenki hallgasson, mert tudják nagyon jól, hogy milyen rohadt szemétládák, mind egytől-egyig. Itt már rég nem az a kérdés, hogy vajon hány pap és egyházi intézmény érintett,…..
Pioker.Ignac 2010.04.07 15:41:45
@lOc (a pasztafáriánus): Az a baj, hogy a vallás és a józan paraszti ész nem igazán kedvelik egymást. Amíg lesz ostoba ember, addig lesz vallás is. Szóval az a bizonyos ébredés sajnos csak utópia.
Elsöprő szenvedély itatja át Zoltán levelét. Sajnos teljesen hétköznapi, a BKV gyakorlatában inkább gyermeteg csínynek minősíthető dolog történt az anyjával a Nyugatinál: az ellenőr kikapta a bérletet az utas kezéből, majd belekötött abba, hogy lejárt a hátulján…..
A protestáns lelkészek nagy része házas, mégis jóval gyakoribb náluk a pedofília, mint a katolikusoknál. Nem a cölibátus eltörlése vagy a még „toleránsabb” politika a megfelelő válasz: éppen ellenkezőleg! (Fotó: Gary Rivett/ABC News) A Vatikán botrányoktól…..
Pontosabban az Európai Unióé. Az egész EU-ban mintegy 67 millióan szenvednek az egészségügyi határértéket elérő vagy meghaladó zajterheléstől - írja az EUbusiness cikkére hivatkozva a Resource. A fővárosok közül Pozsony a legzajosabb, a lakosság közel 55 százaléka szenved…..
Pioker.Ignac 2009.11.01 08:32:37
@Álmos: Tévedsz, lakott területen belül sajnos nagyon is sok helyen fordul elő 85 dB-nél nagyobb zaj. Ilyen hely a metró, az építkezések, az útfelújítások. Az hogy téged nem zavar csak azt mutatja, hogy már károsodott annyit a hallásod, hogy ne érje el a zaj az ingerküszöbödet.
A Szent János kórház Budapest Szomáliája, esetleg dárfúri körzete, ezt sajnos mindenki tudja, aki járt már budapesti járóbeteg rendeléseken. Itt most nem valami "bezzeg Svájcban" típusú fanyalgás következik, a János nem a közmondásos "egy normális…..
 Kerelőszentpál, Marosugra, Ecsellő, Nagybabóca, Bősárkány. Települések a Kárpát-medencében. Miről híresek? Különösebben semmiről. Egyszerűen csak jól esik kiejteni a nevüket. Bizonyára mindenkivel előfordult már, hogy átutazott egy-egy falun vagy városon, amelynek a…..
Pioker.Ignac 2008.09.18 12:03:44
Nem lesznek képek borzasztó sebekről, a sztori mégis tőrölmetszett horror. Tx azt mondja, kínai teakiöntőt vett a szupermarketben, aminek egész egyszerűen kiesett az üvegfeneke, miközben a barátnője abszolúte funkcionálisan tűzforró vizet szállított benne. Képzeljük el, ha…..
A Homár nem teljesen érti, Eszter miért akadt ki azon, hogy a Decathlonban 3 hétre vállalták volna 2 darab csavar pótlását a bringáján, a lényeg, hogy ezért Újpestről elvitte Dunakesziig, szal nagyon lelkes lehet. Később levitte "helyi srácokhoz", akiknél az is…..
Pioker.Ignac 2007.06.28 12:21:03
Csak két dolgot fűznék hozzá:
1. Az a hülye, aki két kis csavarért kilométereket utaztatja a bringáját, mert garanciális. Hogy ha jobban belegondolnának az emberek, hogy 2 x 6,5 forintért megéri-e annyi időt, pénzt és energiát belefektetni (az idegeskedésről már nem is beszélve), mert ingyen megkaphatja garanciában, arra én nem tudok mit mondani mint, hogy gazdag és unatkozik.

2. Olcsó hús = híg lé! Sokan már egy 10000 forintos biciklitől is azt várják, hogy legyen überf@sza, csak abba nem gondolnak bele, hogy az a big nagy lóvé, amit megspórolnak a vételárral, majd szépen belecsorgatják szervizköltségekbe. Ezért éri meg drágább, minőségibb kerót venni, ha meg nincs pénz, akkor ott a hitel, ami a türelmetlen, spórolni képtelen embereknek nagy segítség.
Én inkább nyeltem a bűzt, a retket a bkv-n évekig, pedig megtehettem volna, hogy veszek valami biciklit, de tapasztalatból nem akartam, multinál, olcsón, gagyit venni, mert csak szétesett volna alattam (100+ kg vagyok). Ezért aztán vért hugyozva, de összeszedtem egy 170000 ft-os bringára valót, bringa boltban vettem, és láss csodát, nem esik szét!Évente egyszer elviszem a helyi szakihoz, 2500 forintért (borravalóval együtt) átnyálazza A-tól Z-ig (olaj, beállítások, utánhúzás), és egy évig, tavasztól őszig tekerek. Három éve megvan, és soha semmi baja nincs, pedig használom derekasan. Nem azt mondom, hogy akkor mindenki költsön ennyit keróra, mert egy 80000-100000 ft-os bicikli is akár élete végéig kiszolgál egy embert, hanem hogy ha nem hajlandó sokat áldozni valaki valamire, akkor ne is várjon el tőle semmi extrát, mint pl.: tartósság, megbízhatóság.