Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mura

8 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Az árérzékeny magyar autós számára bosszantó hír, hogy a tengerentúlon annyiért kap egy Passatot, mint itt egy Golfot. Az ottani Passat nem csak sokkal olcsóbb az itteni társánál, de még nagyobb is. Ezzel az árral ott éppencsak versenyképes lesz, de vajon számíthatunk-e…..
Több mint ngyenebéd:akik lecserélik öreg autójukat, 300-750 ezer forint közötti összeget kaphatnak az államtól. A pénzügyminisztérium nem kommenálta a lap értesüléseit, amely úgy tudja, 300 000 és 750 000 forint között lehet a támogatás. A Gémosz, a Magyar…..
Listánk egyik kedvenc vitaindítója a héten: Tessék végre interveniálni, avagy miért adjon el a Magyar Nemzeti Bank néhány milliárd dollárt, eurót vagy frankot a tartalékból? A Volksbank treasury-vezetőjének gondolatkísérlete és a kommentek az indexen. Venni vagy nem venni - ez a…..
A jelenlegi gazdasági válság – és az azt megelőző buborék - masszív értéktranszfer. A hagyományos megtakarítási formák jelentős része (részény, ingatlan) ára meredeken emelkedett korábban, most meg hasonlóan meredeken zuhan. Óriási vagyonok cserélnek akaratlanul is…..
Létrejött és túlnyomórészt éles tartalommal üzemel az Egyesület végleges honlapja: www.mktudegy.hu . Számos része még csak kísérleti fázisban van -- bármilyen észrevételt, ötletet köszönettel várunk az info@mktudegy.hu e-mail címen.A régi, kozgazdasagtudomanyi@gmail.com cím…..
Javaslat külföldön élő/dolgozó tagjainknakBelépés az EgyesületbeKonferenciafelhívásAlapszabályTájékoztató az Egyesület megalakulásáról..
(1) Mindenképp előnyben részesítendő a forint-befizetés Magyarországon, vagy forint-átutalás magyar banktól - a külföldi bankoktól történő átutalással szemben. Utóbbi ugyanis igen nagy átutalási és konvertálási költséggel jár a befizető vagy/és az Egyesület…..
 Aki be kíván lépni az egyesületbe, kérjük, hogy töltse le az itt található „Belépési nyilatkozat” dokumentumot, ebbe a megfelelő részeken személyi adatait számítógépen írja be, a kitöltött dokumentumot e-mail-en küldje vissza az egyesület e-mail címére:…..
Több helyen is tévesen jelent meg az egyesület ideiglenes blogcíme. A helyes oldal itt található. A hibáért elnézést kérünk...
A Magyar Közgazdaságtudományi Egyesület (MKE) 2007. december 19-20-án, Budapesten tartja első konferenciáját. Az évenként megrendezendő konferencia célja az, hogy elősegítse a Magyarországon dolgozó, vagy Magyarországhoz egyéb módon kapcsolódó közgazdászok rendszeres…..
Az Egyesület célja, hogy elősegítse a magyar közgazdasági kutatásokat és a kutatási eredmények megvitatását. Az elméleti és alkalmazott közgazdasági témák szakmai vitája során törekszik a  korszerű közgazdaságtudomány szemléletének és értékeinek közvetítésére,…..