Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Másikévi

13 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok drágáim.sör-s társaim(gyík nem írtam el,te értsd sors  :P ) Hát eljött az éves törp-fest ideje.Nagyon jól sikerült ,már jól vagyok.Sajna Kürtiék megint kihagyták ,egy ellen festet tartottak dajcsban. Bár meghívtam őket,nem jöttek .Mondjuk én kicsit furcsállom…..
Diósdrock LÁNY! :))) 2012.02.08 19:31:00
 Na akkor, lehet összedobni a pénzt a Törpe láda sörére :))) Puszik,a boldog lányos szülők(akik meg fiút akartak, azok gyorsan csináljanak maguknak :))) )  ..
Diósdrock 2012...a TERV 2012.01.05 19:01:00
Drága egyetlen viragszálaim!csatlakoznék macikánéasszony beszólásához...meg reagalnek is ra:mi tartozunk köszönettel a kivalo lokésönért, a rendithetetlen jokedvert es kitartasert, amivel elviselitek az alkalom adtan összetodulo csöcseleket, aki felzabalja az összes lencsefözetet…..
Másikévi 2012.01.26 21:23:06
Diósdrock BÚÉK 2012! 2012.01.03 18:28:00
Kedves diósdi szilveszterező egybegyűltek!Először is ismét hadd kívánjak nektek nagyon boldog, sikeres új évet, és mindenki nagyon vigyázzon magára, hogy 2012 ne a bicebócák éve legyen, mint ahogy 2011 az volt :) Mindenkinek köszönöm, hogy megjelenésével emelte a…..
             Sziasztok karácsonyra készülő idegroncs népek.Kürti László,ezen a néven az egyetlen ,és remélhetőleg nem is az utolsó.Azzal a kéréssel fordult hozzám.térden állva,imára kulcsolt kézzel.(így is magasabb volt nálam)Hogy kicsit…..
Diósdrock júli2 2011.06.19 14:11:06
...aztán jót ne halljak rólatok! Hamá nem lehetünk ott, akkor valami árokugrást, kacsavadászatot meg boákkal való küzdelmet lécci produkáljatok már!Ha már a boáknál tartunk...azé a csillebérci vadonban elöferdültek ám! Mer hogy elolvastam visszamenöleg az összes beszámolót…..
Kedves gyerekek,Uweval elolvastuk Marika üzenetét a ser-lobogon (naggggyon kiraaaly!!!), melyen közli hogy igazabol tenyleg mindenkit utal es ezert nem is vett reszt a partin. Ebböl az okbol kifolyolag Uwe ugy döntött, hogy viszont nem fogjuk szeretni Marikat es csakis ezert nem megyünk haza…..
Diósdrock P-A-D-L-Ó-L-A-P :) 2010.10.05 20:55:00
Két év küzdelem (és egy újabb hétvégi kiborulás*) után eljutottunk odáig, ha MA megrendeltük és leelőlegeztük a padlólapot. Vagyis, Gyík kedvéért: "A" Padlólapot (nagy A, nagy P, mert ugye mindig az van, amit én akarok). /Csak mert Gyíknak már korábban írtam mélben…..
Diósdrock A mi adminánk 2010.10.05 16:23:00
Sziasztok!Csak egy röpke szösszenetet szeretnék hozzáfűzni a Blogon található Jézus Krisztus Szupersztár előadás kapcsán a Mi Adminánk teljesítményéről.Mióta az a kommentem született, hogy szeretnénk eme művet mi is audióvizuálisan abszolválni (=elmenni rá, no) azóta…..
Diósdrock szeretnénk.please 2010.10.03 21:09:00
http://www.70000tons.com/home.htm kedves nénik és bácsik.mivel a szüleim most vettek lakást.és nem bírjuk ezt bevállalni.légyszives jutassatok ki minket ide .segítségeteket köszönjük."TÖRPE" marika gyík ..
Diósdrock A szex gusztustalan! 2010.09.20 20:28:00
A sztori, amire vártatok.Ülök, üldögélek én szombat este a nappaliban, nézek jobbra, ott van a konyha, nézek balra gyanútlanul, ott meg valami izé a nappali ajtaján. Kicsit közelebb megyek, hát látom ám, két izé, mégpedig két rusnya izé /meztelencsigák/, szerencsére kívül.…..
Diósdrock Outhomefest 2010.09.28 15:34:16
 sziasztok drágáim! Gyiknak cimzett rövid megjegyzeseimet csatolnam az elmult napok esemenyeiröl, mivel mindenkit erint!Ime:Hogys mint vagytok? Asszony meggyogyult már? Készülsz a házavatora? Mikor lesz? Nehogy lemaradjunk! Tudod még itt vár a sörötök! Örizzük erössen...ebben a…..
El is felejtettem mondani nektek, hogy megtörtént az első történelmi beertender (azaz mivel Macról van szó: beartender) csapolás :) Hadd ne mondjam, milyen hamar kiszáradt a 4L-es (kicsike) hordócska. Sőt, hordócskácska. (Mire hazaértem a Szupersztárról, már üresen porzott, Mac…..
Tegnap Timuskámmal a Madáchban voltunk, mert ő látta a bemutatót, és azt mondta, hogy ezt nekem is látnom kell. Hittem neki (neki mindig :) ). Én pedig a tegnap este után azt mondom, hogy Tóth Attilával a főszerepben mindenképpen érdemes nektek is megnézni, mert amit ő csinál a…..
Diósdrock Holnap 2010.09.19 19:53:00
Holnap a nyugalom megzavarására alkalmas poszt fog megjelenni a diosdrock.blog.hu-n. A poszt fényképeket fog tartalmazni, melyek szexuális (sőt, mitöbb pornográf) tartalma miatt a poszt olvasása-nézegetése 18 éven aluliaknak nem ajánlott.Nem ajánlott továbbá a poszt olvasása közben…..
Diósdrock Mindenkinek üzenem :) 2010.09.16 21:21:00
            ..
Bevallom, a képet "leloptam" a anyulontul.blog.hu -ról, mert annyira király, hogy muszáj volt :))) Az eredeti szerző lényeglátását pedig mély tisztelettel övezem, valamint köszönöm e mélyértelmű alkotás közzétételét, akárki is az illető :) ..
Diósdrock Kevefeszt nyúz 2010.09.10 09:59:00
...NEM LESZ ESÖ!!!...Törpe befenyített.....
Diósdrock Keverock esöben 2010.09.09 10:28:00
Szeeebusztok dragaim,nos, ugy nez ki hogy eleg nedves szombatnak nezünk elibe. Nemcsak a ser es egyeb vicces hatasu üditöitalok mennyisegenek következteben, hanem ahogy az idöjarasjelentest megtekintem vala, latam am, hogy szakadni fog egesz szombaton a szutyok az egbül.Ennek folyomanyakent…..
Diósdrock mihez tartás véget.... 2010.09.05 19:12:44
nem akarok senkit nyígni hallani.szombaton jó idő lesz és kész.mindenki öszpontosít és kész.az illetékesekel fölveszem a kapcsolatot(uwenak sztriptíztáncos nő,ős asszonynak takarító szet)már csak hatot alszunk.aztán buláj.:-D ..
Ébresztő emberek.jövő héten buláj.senki nem izgatott?csak én?vagy valami uj terv van,szép hosszú nászút az biztos.na tehát mi van?..
Másikévi 2010.09.06 12:42:46
...es ime eleget is tevek a felkeresnek...
Igen sajna nalunk is kicsit sürüre alakult a progi, igy teljesen együtt tok erezni Marikaval es Gyikkal, akik kis feszküket probaljak berendezni mostansag...bar valahogy a beköltözös elmenybeszamolora azert nagyon faj mar a fogam!! Remelem elöelöadast tartasz Gyik! Törpe mar ugyan a reszleteket ecsetelte...
Szoval Evinek irottam vala, hogy mink szabbat hajnalban 11-en esünk haza, mivel en elötte valo nap meg böszen dolgozek vala. Veszonyt amennyiben szeretnetek segiteni es persze az elsö hideg söröket leguritani mindeme remek foglalatossagok közepette, akkor tanyalkodnunk kellene monnyuk nalunk legkesöbb 11 körül. Ez lehet 10 is vagy 12. Attol függ van e programotok elötte vagy csak alvas...de az uccse szamit, a hetvegen uccse fogtok aludni...Szoval szombat 11.-e 11 orai indulas a XX. ker akacfa utca 18 szam elöl ok? Ellenveteseiteket megirhatjatok vagy megtanacskozhassuk meg szabbat reggel, mert kb 9-kor vegigtelefonyallak benneteket, mi a palya.
Koordinator amugy hazai vizeken Macievi, mivel vele mar lecsekkoltam a kerettervet.
Ha el tunk indulni a 3 autoval konvojban akkor legkesöbb lennt vagyunk 1-re. A sarkon van egy Tecso, ahol a szükseges arut be tudjuk szerezni mind ivas mind evestechnikailag, utana meg a feladatok megbeszelese következ...
nem gondolom, hogy agyon kell dolgoznia magat mindenkinek...persze a sörert meg kell majd dolgozni...;-)
A zenet emlitette Ebi, hogy Gyik bevallalna. Semmi kifogasom ellene, ha több CD keszül mindenfele vegyes valogatassal. Ma otthon Uwe raallt a temara, ugyhogy mi is viszünk MP3akat, de barki is hozzon barmit, szerintem vicces lehet!
A fözös-sütös-kaja reszt azt a lyanyokkal atragjuk majd, az italokra varok javaslatot, ki az aki a tömenyet elönyben reszesitene? De monnyuk ezt is spontan modon bevasarlaskor le tudjuk csekkolni.Barmilyen ohaj sohaj felmerül, jelezzetek!
..most esik le, hogy Gyik valami koordinatakat akar...a cimet nem tom fejböl, de egy beztos: Rackeve, tokert sor, az Angyali szigettel szemköpszt egyenesen. A föuttol ha lekanyarodtal mesz kb 1 km-t a part mellett, ugy hogy a töltes a bal oldaladra esik...mesz mesz mesz, mig majd meg nem latod a tablat: metalcamp...eztet ugyanis majd jol kihelyezem a töltes tetejere...
De a leiras amugy is csak akkor vonatkozik ratok, ha utanunk jönnetek le a tanyara. Különben baromi eccerü odatalalni.
Ja igen! Evinek is irtam, ha van lavor meretü talatok, az fasza lenne, meg kempingszek es asztal...asztal a közösbe, hogy lehessen raja pakolni a kajakat es szek, hogy tudjatok hol ülni. Mindenkinek irtam, hogy hozzon magaval. Ha szeretnetek nomalis evöeszközt akko hozhattok, bar nalam is lesz par, amugy meg eldobhatos nugat-müanyagtalak lesznek evesre, megkönnyitven a nök dolgat...:-)
Spontan ennyi jut eszembe...ha kerdes van szoljatok! Amugy Evit is lehet zaklatni, fog neki örülni..hehe..
En meg hilak titeket vagy penteken vagy szombaton 11-en reggel 9 fele. Ok?