Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JCGross

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Remélem már vártátok az új epizódot. Elég bitang körülmények között született meg, de azért bízom benne, hogy tetszik nektek. 2. rész a közeljövőben  Tesztjelleggel Youtube-ra is feltöltve. Konvertálás nélkül  ..
JCGross 2010.10.16 10:38:28
Freddy, látom nem vagy képben az ír akcentussal... Ez inkább kiníi bevándorlós akcentus volt. Itt az ír: www.youtube.com/watch?v=6GO-irf4ZP4

Amúgy rohadt jó volt a videó ettől eltekintve! Végig hangosan röhögtem! A gyilkos kerekeknél majdnem lefordultam a székről. Már alig várom a folytatást.
Eszméletlen, mik vannak... [A rögzítés miatt helyenként nagyon lelassult a játékmenet, ezért utólag gyorsítanom kellett. Ezért olyan a zene, amilyen]  A játék demója! És nem. Ez nem érdemel korhatáros besorolást..
S@ti megkért, hogy mivel nincs külön webes megjelenése, rakjam ki a legfrissebb fordítását, hogy emlékeztessük a közönséget, hogy bizony készülnek fordítások. Idő hiányában jelenleg havi 1 epizóddal tervez, de szerintem ha valami jó angolos beszállna, biztosan elfogadná. Itt…..
JCGross 2010.02.15 18:13:15
@Gutty: Szerintem is lehetne sokkal jobban is fogalmazni, csak a készítőbiztos gyors akart lenni, és csak összecsapta :/.
Persze, én is csak dumálok, de én tudok angolul, és engem még zavar is a felirat, mert nem lehet ezt így lefordítani. Ezt csak eredeti nyelven lehet átérezni.
freddyD: Megoszthatnád már, hogy hol akadtál el, hátha tudnak segíteni. Sőt, szerintem csinálj videót abból, ami eddig megvan, aztán meg egy másikban a többit.
Ahogy írtam twitteren, ma már harmadszorra töltöm fel (3x2 óra) a különkiadást, de ez vár.   Külön arconcsapás, hogy EZT bezzeg fel tudtam tölteni. Imádom :) Pár óra múlva még egyszer megpróbálom, ha akkor sem jutnék sehová, akkor részemről mára ennyi és boldog…..
JCGross 2009.12.31 18:45:16
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.12.29 22:14:07
Átkozom a technikát, de nagyon úgy néz ki, hogy a szilveszteri különkiadásban a tervezett két játék helyett csak egy lesz bemutatva. Már így is elég kompikált volt rögzíteni az egészet, de a második játéknál egyszerűen képtelen voltam. Pedig azt hinné az ember, hogy ha az…..
JCGross 2009.12.31 17:41:27
Úgyebár készül az új videó és egy jelenethez újra átböngésztem a játék mappáit, ugyanis azt már a Football Generation videó óta tudom, hogy szépen elérhető az összes párbeszéd a játékból. Teljes megdöbbenésemre találtam igen bizarr dolgokat. Hogy angolul van, még…..
Ahogy említettem, több mint 200 beadvány érkezett, ezekből választottam ki 12 olyan jelöltet, amely szerintem a legjobb pólóminták. Előre leszögezném, hogy voltak még kifejezetten jó minták, amelyek talán még jobbak is, mint egyes póló, ami itt van. De sajnos azok mint pólók…..
A Mortyr első részénél volt, hogy a Fraps nem vett fel hangokat (mint azóta kiderült, elállítódott valami, tehát nem a játék hibája volt, bocsi Mortyrka) és kényszerből saját hangokat kellett kreálnom hozzá. Ezt megismételtem a második részénél, illetve az Alien…..
 Korrekt kis videó volt, bár több pályát bemutathattál volna. A játék nekem is egyik nagy kedvencem és úgy gondolom, minden lényegesebb dolgot elmondtál róla. Kis kijavítás: Eidos (ejtsd: Ájdosz). Örülök, hogy áttérsz a Movie Maker-ről egy másik szerkesztőre, sajnos itt…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Na tessék. Erről tiszta megfeledkeztem, amikor elkészítettem a Battlestrike videómat... Konkrétan ilyen összeszart kádat láttatok már? És miért kellett a kádat még fel is borítani?  ..
Ahogy már a Dark Vampires videóm végén is mondtam, az "Ezt vedd meg" sorozatnál megtört valami. Korábban tucatszámra lehetett venni olyan játékokat, amelyek bizony megérték azt a 2000 forintot. Nagyon sok játék is jelent meg, folyamatosan bővült a választék. Aztán talán…..
Soundtrack: Hot Butter - Popcorn Játékot köszönöm SzTomcat-nek. Fraps valamiért megint csak lassítva vette fel a játékmenetet.  *Akkor olvasd, ha láttad a videót* Ennél a játéknál tényleg teljesen tanácstalan voltam... Sok futam után állandóan kikaptam, igaz még nem…..
JCGross 2008.04.10 20:09:23
MARHA JÓ!!!
Csak összehasonlítás képpen megmutatom, hogy milyen grafikát lehetett már 2004-ban csinálni:
pc.ign.com/objects/691/691009.html
Tudom, hogy ez a Power Surge egy budget játék de akkor sem értem miért csinálnak iylen lealacsonyító grafikában és játékélményben hiányos játékot. Szomorú :(
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.19 20:24:00
Holnap is nyú videó tájm. Majd még pontosítok, hogy pontosan mikor. És most tényleg akkor! (bár múltkor sem rajtam múlt, ezt azért hozzáteszem)-> 2008.03.20. 20:51 Addig is 2 kép New Kroktól illetve Edmondtól ..
Sokan kérdezték már e-mailen, hogy most akkor melyik a legrosszabb játék? Mert videóim során, már többször is elmondtam ezt a jelzőt egy-egy játékra. Nos, az az igazság, hogy Wanted Guns "időkben" tényleg azt hittem, hogy ezt nem lehet alulmúlni (vagy felülmúlni, ahogy…..
Ami az első részből kimaradt. Akinek sikerül megnyerni az utolsó pályát feltétlenül vegye fel, és berakom a blogra. Én képtelen voltam rá... Soundtrack : Knight Rider theme song..
Sokan gondolom nem értik miről van szó, de akik megnézik Irvin3Kinneas videóját, megtudják, hogy itt bizony kedvenc sárga buszunkról beszélek. Valahogy sikerült neki, hogy nem jött be a filmjelenet és közelről megcsodálhatta a csodajárgányt. Sőt, még a busz belsejébe is…..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Végre itt van jó minőségben: Megint egy kitűnő példa arra, hogy 10 perc teszteléssel ki lehetett volna küszöbölni azokat a hibákat, amelyek tönkretették az egész játékot Háttérinfók Soundtrack: Herbie főcímdala UI: Ember nem is gondolná, milyen nehéz kimondani…..
JCGross 2007.11.19 18:39:18
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Eddigi legrémesebb EVM játék a "Wanted Guns" volt, de itt az új első helyezett. Megvenni ezt a játékot olyan, mintha kinyitnád a tárcád, kiveszel belőle színes papírpénzeket és bedobod a turmixba... Miután végignézted, olvasd el ezt: És most jöjjön az igazán…..