Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Greg C.

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
A bejegyzés listában találjátok meg a már megírt posztotokat, melyeket akár rendezni is tudtok. Csökkenő, illetve növekvő sorrendbe tudjátok rakni a bejegyzéseket, mind dátum, mind bejegyzés alapján. A bejegyzés címére kattintva tudjátok módosítani a posztokat. Lehetőségetek…..
Vasárnap a rendőrség őrizetbe vett egy 26 éves magyar állampolgárságú férfit, aki megalapozottan gyanúsítható Bándy Kata meggyilkolásával – közölte hétfő reggel a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság. Több jobboldali hírportál úgy értesült, hogy az elkövető cigány…..
Greg C. 2012.07.19 10:53:45
@Felhomályosító: Nem mond újat. Viszont az, hogy a helyzet az ami, arról nem csak a cigányok tehetnek. Ahogy a cigányok között meghatároztál különböző csoportokat (igen, elolvastam), úgy a magyarok között is meghatározhatóak csoportok. Köztünk is vannak, akik lopnak csalnak hazudnak, vagy épp ölnek is, és vannak akik tisztességesek.
Valamint attól sem szabad eltekinteni - ezen blog szerzője fogalmazta meg valahol, nagyon találóan és jól - a cigányok is magyarok.
Nos, remélem olvasod, mert ez meg neked mondhat újat.
Ha esetleg ezzel a hozzászólásommal egy világot borítottam benned össze, nyugodj meg, tudok egy jó szakembert ajánlani. :)
Greg C. 2012.07.17 23:15:31
@Felhomályosító: Tudod, mikor az én blogomon kommenteltél, egy normálisabb olvasónak tűntél, nem egy hülye trollnak. De hát ez van, én is tévedhetek.
Szeretnélek felvilágosítani, hogy vannak olyan egyházak is, ahol nem gyóntatnak, méghozzá nem is úgy elvétve, elég sűrűn megtalálhatóak. Én pont egy olyan egyházi közösségbe tartozom, ahol nem gyóntatnak. Pedig lehet, lenne mit meggyónjak. Hála istennek viszont én egyedül is fel tudom dolgozni a különböző élethelyzeteket.
Az téged minősít, hogy már engem is faji alapon próbálsz hülyének besorolni. Lesz itt ember még, aki majd megmondja neked, hogy mi a helyzet velem kapcsolatban. Nem is aggódj.
Mióta eszemet tudom nem volt ember, aki felidegesített volna, vagyok annyival jobb nálad (is), hogy ne tudj nemhogy felidegesíteni, még felbosszantani sem.
Ha meg már a származásomat is megkérdőjelezed, igazán elnézhetnéd nekem a helysírási hibákat is.
Egyidejűleg pedig légyszíves vedd észre magad. Mint mondtam, kibaszottul senkit nem érdekel a származás. Azokat legalábbis biztosan nem, akik valamilyen formában kapcsolatban állnak ezzel a bloggal, vagy a szerzőjével. amennyiben roma vagyok, roma vagyok. Ha annak születtem, akkor az nekem alanyi jogon jár. Érdekesnek tartom, hogy olyanokról nem megy vita, mikor egy négy gyermekes édesanyát öl meg egy magyar(!) elkövető.Annak miért nem akasztanátok kötelet a nyakába?
Greg C. 2012.07.18 08:18:06
@Felhomályosító: Nos, még mindig nem a hozzászólásoddal van bajom. Már ott megakadtam, s nem is haladtam tovább (asszem mondottam volt már ezt), hogy az elején kijelentetted: nem vagy roma. Azt hiszem, itt nem ezen van a hangsúly. Teljesen fölösleges információ. A kommentemmel csak ennyit akartam közölni. Lépjünk túl rajta, tekintve, hogy neked is igazad van, és ezt lehettem volna szíves akkor is így közölni.
A problémám azzal kezdődött, hogy elhitetted magaddal, hogy én roma vagyok és ezzel egyidejűleg meg is bélyegeztél. Pontosan ez az, amivel én nem értek egyet.Egyszerűen az érződött, hogy ha roma vagy, hülye vagy - a kommentjeidből. Én személy szerint az ilyen fajta megkölünböztetést nem preferálom.
A négygyermekes családanyát egy másik helyen, kommentben említették, de konkrétan van tudomásom egy esetről, ahol egy háromgyermekes édesanyát öltek meg (egy nagyobb gyermeke illetve egy másfél éves ikerpárja volt), az elkövetőt is elkapták. Magyar. Ez viszont nem került be a híradásokba. Miért? Egyet tessen minden rasszista, neonáci és egyéb kommentelő megérteni. Amennyiben így folytatjuk, ha burjánzani fog ebben az országban az antiszemitizmus, akkor csak egyre távolabb kerülünk majd európától. Egészen addig, mígnem ki is hullunk az európai államok sorából.
Jelenleg pedig nagyon úgy fest a helyzet, hogy Európa nélkül halottak vagyunk.
Bloggert terroristát fenyegetni manapság igen menő. Fúj az a bizonyos keleti szél, nagyon fúj. Igazából meglepő, hogy nem életveszélyes fenyegetésekről van szó. Legalábbis még. Szerencsére az ilyen rendszerekben mindig van elég a felbátorodott, vérostoba faszkalapból, aki…..
Greg C. 2012.06.24 14:19:25
Greg C. 2012.06.24 14:22:50
Greg C. 2012.06.24 14:23:22
@Csoresz: Nah, körülbelül ennyit a bloggerek fenyegetésről.
Vastagbőr Nem iszik, nem nevet 2012.05.14 14:33:00
A parlamentre vonatkozó sarkalatos törvényt április közepén szavazták meg, ami alapján a házelnök a háznagy mellett rendészeti jogkört is kapott: fegyelmi jogkörében kizárhat vagy felfüggeszthet képviselőket, akik nem felelnek meg a „házirendnek”.Az új jogkört ki máson is…..
ProgBlog Füvet s vizet 2012.01.16 21:37:00
orbán viktor ma ismét tervet jelentett be (Jajjj!!!): ezúttal a magyar mezőgazdaságot fogja megmenteni, a Darányi Ignác tervvel. (A terv névadójáról később még lesz szó…)És csak úgy mellesleg azt is tudatta ma velünk a Vezér, hogy ha nem vettük volna észre a vaksi…..
Hát ismét írokez most egy összegzésszerű lesz. Összegzel az elmult egy évet hisz egy évvel megint öregebb lettem. 21 éves, ha belegondolok így már amerikában is nagykorúnak számítok.Ez alatt az év alatt sok mindent megéltem. Azért a sok között vannak kiemelkedők is. Pl…..
Igen, Kedves Olvasó, jól látja: FIZIKA!Nem holmi politika, ami ugyebár baromi szubjektív dolog – ellentétben a (klasszikus) fizika világával, ahol a dolgok és történések szigorú, előre kiszámítható törvényeknek engedelmeskednek.Mit mond Newton első törvénye – és…..
Bizonyára sokakban felötlött már a gondolat, hogy politikai pályája kezdetéhez képest mennyire megváltozott Orbán Viktor. Különösen akkor szembetűnő és égbekiáltó a különbség, ha a 2. Orbán-kormány megalakulása óta eltelt időszak Viktorát hasonlítjuk össze a…..
Nézd meg, oszd meg, küldd el, terjeszd!   ..
A mai nap a forgatásé. Jópár aktivista és képviselőjelölt statisztál ebben a pillanatban is, hogy egy igazán vidám és az LMP imázsához illő kampányfilm készülhessen. Volt, aki fél 5-kor kelt, hogy a hajnali fényeket elkaphassák vele. Van, aki csak később az utcai…..