Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mikike

0 bejegyzést írt és 118 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyszerre három csapást mért a magánnyugdíjpénztári rendszerre a Matolcsy György által péntek éjszaka beterjesztett törvényjavaslat – mondja Bába Julianna. A Stabilitás Pénztárszövetség elnöke az Indexen olvasható Maradok blog (maradok.blog.hu) által készített exkluzív…..
[A bejegyzést a projektet támogató alapítvány kérésére eltávolítottuk, mivel szeretnék elkerülni a látszatát annak, hogy pártpolitikai erőkhöz tartoznak, és ez a bejegyzés ezt a hamis látszatot keltheti. Az LMP továbbra is fontosnak tartja az ilyen kezdeményezések…..
mikike 2009.07.24 21:05:25
Dió nevű olvasónk hívta fel a figyelmemet az alábbi kommentre. Ti végig csinálnátok az alábbi tortúrát havi bruttó 180 ezerért?Szeretném megosztani a tapasztalataimat okulásul.Kiindulási helyzet: rendelkezem egy okleveles közgazdász diplomával és két posztgraduális szakirányú…..
Ha így marad az ingatlanadó terve, akkor az emberek 5%-át fogja csak érinteni, nyilatkozta Bajnai tegnap az Estében. Kénytelen vagyok igazat adni neki, mivel én nem ismerek olyan kollégát, ismerőst, akinek 30 milliónál többet érne a háza. Bár nem is a Rózsadombra járok…..
A szocialista szakértői kormány várhatóan új világszámot prezentál jövő héten: bemutatják, hogy lehet a közvéleménnyel (és saját pártjukkal) megutáltatni egy egyébként tökéletesen vállalhatóvá és korrekté tehető adót, az ingatlanadót. A Fidesz már be is jelentette,…..
T. a lenti levelet a Tigáznak küldte, miután megjelentek nála a szerelők, hogy kikapcsolják a gázt. A becsült számlájukra ugyanis hiába kért részletfizetést az ügyfélszolgálat jóváhagyásával, most kiderült, nekik olyat nem is lehet. Holnap reggel jönnek kikapcsolni a gázt…..
Zo a Homár véleményét kérte arról, hogy mit szólunk ahhoz, miszerint tízezer forint eljárási illetéket akar fizettetni vele az önkormányzat építési osztálya, amiért felnyomta náluk a szomszédját. Előbb jöjjön a sztori, aztán a válaszunk. Sziasztok a véleményetekre…..
mikike 2009.04.28 12:11:25
@zapkorte: nem kívánom, hogy elveszítsék az állásukat, de ha multinál dolgoznának már rég kirúgták volna őket és senki nem sajnálná. :((
Belsőség Kis falka a barlangban 2009.04.27 17:49:00
Jelenlegi lakhelyemhez bérlés útján jutottam. Mikor rogyásig pakolt 323-asommal december közepén végre megérkeztem, olyan fáradt voltam már, hogy a háztulajdonos néni kérdésére, miszerint - Istvánkám, lenne itt egy kutya is, nem tudjuk hová tenni, maradhat? - már csak egy…..
A lakásnak szépnek, csinosnak és tisztának kell lennie a benne lakókkal együtt, erre néhány háziasszony este tíz óra környékén jön rá, mikorra befejezi az üvöltést gyermekével, illetve élete párjával. Az egyik fontos dolog, ami ilyenkor nem tűr halasztást, a…..
killtheradical Bubu várólistán 2009.04.10 16:35:00
Tegnap este felugrottunk babás barátainkhoz, ahol is Bubu (a maga 21 hónapjával) lepisilte a kanapét (és anyját, aki hasztalan igyekezett ezt megakadályozni). Miután Bubu jó egy órás közelharc után aludni tért, kiderült, hogy ő ősztől már bölcsis lesz, nem kis részben azért,…..
Sok honfitársunkkal együtt Gábor is belelépett a magyarországi bürokratizmus szippantóskocsit soha nem látott pöcegödrébe. Íme egy újabb példa arra, hogy különösebb szolgáltatás nélkül hogyan húznak le egy újabb bőrt az autósról, aki mi mást is tehetne, fizet. Van egy…..
Mégpedig nem is kicsi, ezt mindannyian jól tudjuk, számos kép és videó tanúskodik erről a letagadhatatlan tényről. De most nem az őskomcsi trampli vonalairól lesz szó. Kanyarodjunk egy kicsit vissza a múltkori bölcsis posthoz. Most, hogy a Gyurcsány-klón Bajnai durván meg fogja…..
w Póttandíj 2009.04.03 05:35:00
Ha egy magyar embernek 800 ezer forint hiteltartozása van, akkor tízmillió magyar ember mekkora gödröt ás? Ennyi háztartási hitel jut mostanában és körülbelül egy magyarra, és ennek négyötöde devizában. Az eloszlása nyilván változó, van, aki ötvenmilliós házat vett…..
Mégsem lehet akkora a válság, ha az emberek a pénzüket bankokban tartják. Az egyre sűrüsődő ezoterikus jelenségeket a kaszával csontozáshoz szokott magyar ügyfelek is egyre intenzívebben forgó szemgolyókkal követik, de még mindig hisznek valamiben (Obama, jóisten?), hogy nem fog…..
Vastagbőr Zavar az Erőben 2009.03.23 08:31:00
Avagy nagyon-nagyon rossz érzéseim vannak, átgondolva a hétvége eseményeit. (Ilyen történelmi időkben az ember már programot sem szervezhet hétvégére...) Feri, aki sosem hátrál meg, a Szent Paladin, aki a sötétség Zorbáni démonaival harcol immár 5 éve, feladja, bedobja a…..
mikike 2009.03.23 09:14:18
@Jim Raynor: simán B. verzió.
A Népszabadságban találta Kata, hogy a Vatera tulajdonosa felvásárolta a TeszVeszt, amivel egészségtelen túlerőbe került az online aukciók piacán (90% részesedés). Ezzel rögtön vissza is élnek, ugyanis a Vatera április 6-tól bevezeti a listázási díjat, azaz mostantól nem csak…..
Esztike7 egy évvel hamarabb ment vissza munkahelyére GYED-ről , de így is ingyenélő lógosnak lett elkönyvelve.Látom, sokan osztják az észt, valós tapasztalat nélkül. Így én is megpróbálom elmesélni röviden a saját történetemet. - 4 év munkaviszony (a munkakörömben…..
A sajnálatosan lebukott kenderültetvények eddig legnagyobbikát találták a rendőrök 6 családi házba rejtve vietnámi bérlőknél: A rendőrség szerint az 5315 tő cannabis indica növényt professzionális körülmények között nevelték a hat, Budapest külső kerületeiben…..
mikike 2009.03.02 19:46:00
@G.Szabolcs:
pont az illegális mivolta miatt nagyobb az esély arra, h valaki rákapjon a kemény drogra, mivel általában ugyanaz a díler fogja árulni ezt is, azt is. Ha a könnyű drog legális lenne, a dílerrel nem is találkozna az, aki csak a könnyű drogot akarja kipróbálni.
Appleblog Utazó iPhone: Velence 2009.02.21 13:26:00
Kalandor iPhone-unk a múlt heti ausztrál kiruccanása után ismét az öreg kontinensen kötött ki, és az egyik legnagyobb kulturális központot szemelte ki magának. Andrással együtt utaztak a pápák, galambok és művészek szülővárosába, ahol az építészeti remekművek csaknem…..
mikike 2009.02.21 18:23:31
w Zárt osztály 2009.02.21 06:00:00
Patrióta gazdaságpolitika lesz mostantól; eddig ugyanis valamiért nem az volt, de majd most megpróbáljuk. A patrióta politika pedig olyasmi, hogy megmondjuk a Tescónak, mától nyolcvan százalékban áruljon magyar élelmiszert. Az még majd eldől, hogy ezt méterben, értékben vagy…..
hiper 80% magyar termék? 2009.02.20 13:12:00
A hét "hiperhíre" kétségkívül az a készülő etikai kódex volt, mely szerint "az élelmiszer-kiskereskedelemben legkésőbb június 30-ától az értékesített áruk 80 százaléka magyar eredetű lesz". A hiperek többsége üdvözölte a lépést, s tartani kívánja…..
Villámhír: "Nyolcszázalékos béremelést követelnek a BKV szakszervezetei erre az évre; a cég viszont mindössze 2,3 százalékkal növelné dolgozói bérét - közölte Nemes Gábor, a Tömegközlekedési Dolgozók Független Szakszervezeti Szövetségének szóvivője a…..
mikike 2009.02.18 18:54:18
@Mj: Nekem 6 kutyám van és én sem tudom, mi az :-D
de www.kutyawellness.hu
Gazdasági válság, -5% GDP, 200 milliárdos megszorítás, ÁFA-emelés, elbocsátási hullám, államcsőd közelsége, robbanásveszélyes társadalmi problémák... Kit érdekel? Mikor igazán nemes dolgot tehetünk az emberi jogokért ... A magyar állam 3 milliárd forinttal járul hozzá…..
mikike 2009.02.17 16:09:07
@Seduxen: nem vagy egyedül. Épp azon gondolkodtam délelőtt, mit tudunk összecsomagolni, h beférjünk az autó 2 felnőtt+2 kisgyerek+6 kutya és ha befértünk akkor hová innen... Pedig munka nálam is jó, végre azt csinálom amit szeretnék és mégis mehetnéket érzek...
mikike 2009.02.17 16:13:25
@Seduxen: hát épp ezért viszem a büdös dögöket is :-/
Vanek úr több méretes darabot fogott ki és küldött be: Az első baki a Doktor House sorozat Gyerek és fürdővíz c. epizódjából való. Még októberben figyeltem fel egy érdekes mondatra, így hát most elővettem a dvd-t, hogy pontosan miről is van szó. Az ominózus mondatot Cuddy…..