Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mezfin

0 bejegyzést írt és 68 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát, ennek is eljött az ideje: két hét múlva pénteken, azaz november 23-án megérkezik Zandagort, és elkezdődik a végjáték. Az s7-hez hasonlóan éjszakánként most is állni fognak az idegen flották, így aki aludni akar, az tud nyugodtan aludni, aki harcolni, az harcolhat tovább…..
Mezfin 2012.11.09 15:18:21
Bár a Zandagort életében egy korszak lassan véget ér, a találkozókról semmiképp ne mondjunk le. A következő szeptember 22-én szombaton lesz, délután 3 órától (messziről érkezők kedvéért) egészen estig (későn érkezők kedvéért). A helyszín a szokásos Ennio (egykori…..
Mezfin 2012.09.04 18:40:21
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak599 az elmúlt 7 napban…..
Miért nincsenek halak? És miért nem teszi fel ezt a kérdést soha senki? Emlékszem, nagyapám kérdezte ezt tőlem hét éves koromban, és az első reakcióm az volt: mi az a hal? Aztán elmesélt egy különös históriát, ami azóta sem hagy nyugodni. Imádott mesélni, én pedig imádtam…..
Mint múltkor említettem, az egyik fejlesztési irány a közeljövőben a grafika lesz. A hangulatos, egyedi és szép látvány elsősorban az új játékosok megfogásában segíthet, de persze a régieknek sem hiszem, hogy fájna. :-) Nos, elkészült az első kép, méghozzá egy szondáról.…..
Korábbi ígéretem ellenére nem inflációt nézünk most (mivel hibásak az adatok), hanem a szövetségeket hasonlítjuk össze. Vízszintesen az idő (a szürke vonalak a heteket jelzik), függőlegesen a pontszám az átlaghoz viszonyítva. A jelenlegi szerver: És az előző (s3) azonos…..
Őszinte leszek, mert megérdemlitek, hogy az legyek. Állóvízben vagyunk, többszörösen is. Egyrészt szinte teljesen leállt a fejlesztés. Bár az alapok le vannak fektetve, lenne még mit csinálni. Másrészt a support, a bugok javítása, a multik szűrése vagyis a fenntartás és…..
Az eheti grafikon a hajótípusok eloszlását mutatja az idő függvényében. A színezés nem túl szép, de legalább elkülöníthetők többé-kevésbé az egyes típusok. A kékek az első generációs hajók: könnyűcirkáló, skorpió, fregatt, interceptor, csatahajó, szonda. A…..
Ezentúl, ha minden jól megy, hétről hétre posztolok egy-egy grafikont, térképet, valamilyen Zandagort-statisztikáról. Az első a harci aktivitást mutatja az első három hónapban. Vízszintesen az idő látható napi bontásban, függőlegesen pedig az aktivitás. Ez utóbbi a…..
Mezfin 2011.10.13 18:47:49
zandagort.hu/s3/?anim=1

02.16 -tól már jól látszanak a sárga keresztek a Protoss területén kívül is.

02.17: Convenat, Sysco átlép a Protossba

02. 18: Gamma, Ford Prefect átlép a Protossba

02 22:Alapítvány, Pocika átlép a Protossba

Az egész galaxis nyugati felén hullanak a 6M-ek.
Ricsi121 újabb dominóvideót készített. Van benne pixelart flotta, stop motion összefoglaló mindhárom eddig fordulóról, szóval hibátlan munka! ..
Tegnap este vagyis Zandagorti időszámítás szerint 5821. június 7-én megsemmisült az utolsó idegen flotta. Mivel 2781 bolygó, a galaxis több, mint 20%-a megmaradt, ez tekinthető az emberi faj első valódi győzelmének Zandagort felett. Gratulálok mindenkinek, aki…..
LordMatteo a múltkori interjú után bedobta, hogy mi lenne, ha egyszer kivételesen más kérdezne, és én válaszolnék. Így is történt... Szia Cucu! Először is arra kérnélek, röviden mutatkozz be az Olvasóknak, hátha van olyan játékos, aki nem ismer Téged! Rendben. Németh…..
Egyre jobban beindul a zandagortos 3d modellezés. Kezdte Norris egy Nemesis-szel, aztán Teuton készített el több űrhajót Blender-ben, nemrég pedig Sikoyka rakott össze egy anyahajót SketchUp-ban. De az eddigi legösszetettebb alkotás Scott McBayer frissen megjelent videója: Le a…..
Bár a galaxis állapota ezt nem egészen tükrözi, győzött az emberiség. Zandagort legnagyobb flottáját nemrég szétverték, a maradék pedig belátta, hogy a további harc esélytelen, és inkább lelécelt a hiperűrbe. Hogy Zharg'al Tanítványai hova tűntek, az egyelőre rejtély. Jól…..
Van egy jó meg egy rossz hírem. Mindkettő az, hogy csúszik az s3 indulása. Ez így egy nappal az indulás bejelentése után persze elég hülyén hangzik, de a hülyén hangzásnál fontosabb, hogy jó legyen az eredmény. Február óta eléggé belassult a játék fejlesztése, aminek anyagi…..
Mezfin 2010.07.28 09:06:10
Onyx újabb történetet írt, ezúttal a Galaktikus Köztársaság bukásáról és feltámadásáról... Az ostrom negyedik napja volt, amikor biztossá lett, hogy a Galaktikus Köztársaság elbukott. Bármennyire fejlett és virágzó társadalom hozta is létre ezt a szövevényes birodalmat,…..
th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} játékosok száma regisztráltak1 206 az elmúlt 7 napban…..
Mezfin 2010.05.02 13:10:55
@Norris74: Nem kell megmagyarázni, különben is messziről jött Norris azt ír amit akar.
DE különösképpen nem érdekel ha Multizol, de ne legyen nagy a mellényed, meg a szád, hogy te miért vagy rajta a listán.
Mert a borsóagyaddal felfoghatnád hogy azért mert megérdemelted.
Most már nagyjából tisztázódott és elkészült a multiszűrő rendszer. Ennek írom most le az elemeit. A legfontosabb: multi az, aki egy IP-ről játszik mással akár munkatársak, akár házastársak, akár valódi multiról van szó nem lehet hitelesen igazolni, hogy indokolt az egy…..
Mezfin 2010.05.01 20:00:22
@Norris74: Nyugalom vigyázz a szívedre , a te korodban már arra is kell figyelni.:)
A te kedvedért különösen maradok és szívatom az összes accountot ahová beteszed a mocskos kezed.
Mezfin 2010.05.02 10:43:22
@Norris74: Norris az öregkori leépülés tünetei nem menők itt. 1 hete is jobbakat írtál, pár hét és csak XXX lesz a hozászolásod ha így folytatod.

Ami a Zandatalit illeti, ha nem szavaztad volna le a hétfőt találkozhattunk volna, lehet kissé megpaskolgattam volna a hájas kis bucidat:)
Megszülettek a végleges hajóparaméterek és árak: th {text-align: left; font-size: 8pt; font-family: arial; border:1px solid #646464 !important;} td {text-align: center; font-size: 8pt; font-family: arial} tr.cimsor {background: rgb(220,220,220)} tr.cimsor th {text-align: center} .plusz…..
Mezfin 2010.04.27 07:18:40
@Spiritmonger: Ha jól láttam ez így is van, csak a kikötőbe fog menni. Mondjuk én visszatenném a dezertálást az alacsony morálnál sokkal reálisabb, mint hogy bemegyünk a kikötőbe és iszunk 1-2 kört aztán uzsgyi vissza harcolni. Ez olyan orosz harci morál jellegű..
Mezfin 2010.04.27 11:28:11
@Spiritmonger: Ezt nem írnám alá. ha tele a gatyám 0 morál, biztos hogy a lősz az utolsó ami érdekel, az első az, hogy el innen.

De sajna jelenleg nincs ilyen, pedig a Morál és ebből a menekülés/dezertálás rész az ami általában eldöntötte a csatákat a valóságban. Ha most valaki jön hogy technika is számít, igen számít, remekül hat a morálra!
Most pénteken, vagyis április 16-án indul az s2 szerver. Este 6-tól lehet regisztrálni. Nem minden tervezett változás fog megvalósulni (egészségügyi okokból), ami eddig biztos: bolygóosztályok kiigazítása: A +15%, B -20%, D +10% a fakitermelés inputja 5-szörösére nő a…..
Mezfin 2010.04.18 18:01:11
@cu2: Az a fő gond hogy játék indulása előtt direkt rákérdeztem hogy rendben a súgó. Valószínű akkor ebből lehet a gond. Ha még gondolkodsz a hajóadatokon nekem az jó. De gondolom a szimulátor már az új értékekkel számol? Vagy még ott is lesz változás?
Mezfin 2010.04.19 14:36:44
@Csaba222: Mikor melyiket éri meg használni, legjobb ha minden2ből van, szerintem

@cu2: Sorry, csak most olvastam a leveled, megadtam az MSN címem lehet szóban többre jutunk mint így!
Mezfin 2010.04.19 19:32:56
@Csaba222: Igen utána választhatsz hogy atom vagy Bioetanol

@-Teuton-: E-n azért van jobb erőmű is annál
Van egy jó meg egy rossz hírem. A jó az, hogy már fut az s2 (persze bejelentkezni csak én tudok). A rossz pedig az, hogy rám tört az ínhüvelygyulladás, ami eléggé korlátozza a munkaképességem. Így kénytelen vagyok az s2 indulását egy héttel elhalasztani, április 16-ára...
Mezfin 2010.04.03 16:11:10
Volt némi "kényszerszünet" (egyéb elfoglaltságok), de azért a fejlesztés nem szűnt meg teljesen. Ha minden jól megy, április 9-én pénteken elindulhat az s2. Múltkor kimaradt az űrhajós-háborús téma, most erről lesz szó. A koncepció főbb elemei: A hajóknak alapvetően három…..
Mezfin 2010.03.31 00:28:58
@akos 999: Na ne viccelj:D

de ha agyonbaszom a flottát fokent elsogenesekkel akkora eleterohegyen kell átjonnod, mint a gellérthegy, akkor te mind johetsz a 2.-3. gensekkel vagy nemeziseiddel ha nekem is van pár ezekbol a hajokbol én fogok gyozni.
Látszik toroltél a játékbol kulonben tudnád mik voltak a nyero flották a játékban.

De itt nem a flottákrol volt szo ákos hanem a hajok egymáshoz valo viszonyárol!
Mezfin 2010.03.31 11:24:20