Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hairytiger

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Zoli, Vili, Gábor, Csabi, Karesz, Tibi vagy Laci. Ő a Ratkó-gyerekek után született a 60-as évek végén, 70-es évek elején-közepén. Lehetett volna akár kisgenerációs is, de ő ezt leszarja. Azok a rebellis hülyegyerekek voltak a korosztályából. Mindig jól elvolt, most is…..
Jó reggelt kívánok! Most, hogy túl vagyunk a kampányon és a választásokon, engedjék meg, hogy bejelentsem az ideiglenes-szakértő-válságkezelő-sápoló-sarcoló kormány újabb ötletét a "hogyan húzzunk le még egy bőrt a bérből és fizetésből…..
w Kegyelem szegény fejüknek 2010.04.26 09:30:00
Elvégeztetett. A jó kormányzásnak csak a matematika szab már határt, azt viszont mostantól érdemes komolyan venni. Sajnos ez bele fog rondítani az eddigi mesékbe, és az ügyesen felszedett, ám csekély értelmű szavazók elvárásaiba. Orbánnak sikerült, ami eddig soha, és ami mindig…..
hairytiger 2010.04.26 19:57:57
@Tóta W. Árpád: nullázzák..másoknak is szűnt már meg munkahelye az elmúlt években.
Mehettek segélyért, akár alapítványokhoz is vagy csináltak saját vállalkozást, ha értettek valamihez. Ebből kiindulva lesz majd TWÁ Párt, és akkor majd rád szavaznak, és ugyanúgy kaphatsz pártfinanszírozást, mint eddig..
Egy szövegértésből bukott, csekély értelmű
Bár a tévékben csak a jövő héten indul, a mozikban mától látható a Pöttyös új termékének, a Gurunak a szpotja. A film koncepcióját és a termékbevezető stratégiát a Frank (a Hps márkastratégiai divíziója) készítette. Részletek a tovább után. Megnéztük a filmet,…..
hairytiger 2010.04.22 16:10:02
@Styxx: szerintem csak a geincét törte ketté a csaj... :)
malac ON
De persze ha mindez fagyi-rudi lenne és nem harapnák.... :)
malac OFF
Aki túl korán ellövöldözte a patronjait, az  most sajnálkozhat, mert messze nem a választási este volt az Országos Választási Bizottság történetének legkínosabb szereplése. A pompás testület pár percel ezelőtt 5:2-es szavazataránnyal úgy döntött, hogy nem jogsértő az…..
hairytiger 2010.04.19 21:54:19
@AnnaKarenina: Tévedsz.. Szlogent, nevet, színhasználotot, betűtipus lehet kizárólagosan használatba venni. Ha holnap elkezdenél csokibevonatos túrórudat gyártani, és fehér alapon pöttyös tasakba csomagolni, majd ráírnád hogy Túró Rudi, 2 nap múlva már kapnád is a nyakadba a pert. És igen, egy párt neve, szlogenje ugyanolyan "márkanév", mint a "Jó Reggelt". Azonos termékkörön belül senki más nem használhatja. És itt az azonos temékkörön van a hangsúly. Így azt lehet mondani, hogy mint politikai párt, más nemigen használhatja, ha egy másik párt neve ez. Persze, mint tv műsor, vagy közbeszéd, továbbra is használható a Jó reggelt, de párt neve, szlogenje nem lehet.
  Rendívül elmés szórólapok jelentek meg Újbuda 16. számú választókerületében. A kerületről annyit kell tudni, hogy Molnár '98 óta minden alkalommal győzött itt egyéniben, így a választási szakértők ezt az OEVK-t tekintették azon kevés választókerület…..
Varánusz Riszálom, úgyis! 2010.04.17 08:00:00
Új taggal bővült a Jobbik liberális frakciója. Ha ilyen ütemben gyarapodnak, lassan kiszorulnak az igazhívő, bibliával kelő-fekvő tagok a pártból. A keresztény konzervativizmus fárasztó dolog. Ettől talán csak a nyakig begombolt Atillában képmutatás fárasztóbb. Nem csoda, ha…..
hairytiger 2010.04.17 11:59:31
@volánrulz: megnéztem. kamu. a feltöltő azt írja, hogy ezt ő vette fel, mint a Szólás szabadsága stábtagja. Vagyis profi eszközökkel. Ehhez képest, akkora a szélzaj, hogyha valóban olyan mikrofont használtak volna, amit látni, akkor ez nem lehetséges, a beszélő felé fordítgatni is teljesen felesleges úgy, ahogy azt teszik.. Úgyhogy inkább ők adták azt a fröccsöt az alanynak, hogy ezt mondja.
hairytiger 2010.04.17 13:50:05
hairytiger 2010.04.17 17:21:17
@marxcie: "Remélem, ha hasonló képek, videók kerülnek ki a netre egy baloldali, liberális, fideszes vagy bármilyen más poltikusról, ezek az emberek ugyanúgy elnézőek lesznek vele szemben, és nem fogják mellüket döngetve ordítani hogy de ilyen alja embernek a politikában..."

Ugyan már, elég megnézni mi zajlik bármelyik Meggyes-füves témával foglalkozó blogon.. Egyébként van igazságod.
De: ez az egész a politikai kampányok velejárója, nem csak itthon, a világon mindenütt.
Nekünk, földi halandóknak meg az a dolgunk, hogy megnézzük, elolvasuk amit az arcunkba tolnak, majd saját belátásunk és vérmérsékletünk szerint tovább menjünk legyintve, vagy jól okoskodjunk egyet, és erre vagy arra szavazzunk.
Kezdem azzal, hogy én szóltam. Igaz, nagyon (túl) későn, és az is igaz, hogy nem arra az aspektusra hívtam fel a figyelmet, amelyben végül az igazi probléma keletkezett. De hogy valami nem stimmel, az már az igazolás kézhez vételekor nyilvánvaló volt a számomra. A vasárnapi…..
A Djuice a tegnapi dobása után már teregeti is ki a kártyáit, íme a legújabb videójuk cickókkal, nagydumás kiscsajjal és havidíjjal. Vajon a Djuice a jövőben mellmérethez igazodó tarifacsomagokat fog kialakítani?:) Jóárasított egytenyeres, szélesvásznú tarifacsomag,…..
hairytiger 2010.04.10 18:36:43
@Kontárblog: Furcsa egy szerzet szegényem, 22 éves hanggal 13 éves gondolkodással 28 évesen... :D De gondolom, csak azért nem értem ezt az egészet, mert baromira nem vagyok célcsoport.. se 26 alatti, se kis mellű, se nő, se piás, és a telefonszámlám se 29