Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fullánkos Algol

0 bejegyzést írt és 1027 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Orbán politikáját éppúgy ostobaság Kádáréhoz hasonlítani, mint a magyar baloldalra rápakolni Kádár bűneit. Kádár rendszerének öröksége itt él velünk a mindennapi rántott húsban és közélettől való elfordulásban – ám a Nemzeti Együttműködés Rendszere lényegéből…..
Fullánkos Algol 2014.01.26 00:45:28
Fullánkos Algol 2014.01.26 00:50:39
@Fullánkos Algol: És mellesleg az Orbán-Kun volt azt megelőzően a Kossuth, ez anélkül is egyértelmű hogy a Széles mondaná: fn.hir24.hu/itthon/2008/01/17/szeles_orban_kossuth_reinkarnacioja
(Valamiért persze a Kun Bélát nem hangoztatja ilyen lelkesen.)
--------------
Ilyen az amikor az ember a saját örököseire próbálja hárítani a saját bűneit.
Fullánkos Algol 2014.01.26 01:21:32
@Torgyán Viktor: Kun Béla nyilván sok mindent tanult Lenintől hu.wikipedia.org/wiki/Kun_B%C3%A9la
Ettől még nem volt az Orbán a Lenin, csak a Kun Béla. Leninnek nem lenne ebben az országban ekkora beágyazottsága (kapcsolati hálója) mint az egykori KB-nak. Nem elég álmodni, az életrajzi motívumoknak is a helyükön kell lenniük. Pl. hogy a németeknek a faszuk kilett/van vele. Vagy a fentebbi hazai kapcsolati háló. Meg a (fény)képeknek is a fantázia/beleálmodhatóság határain belül kell lenniük.
„…Az ő népek goromba, az ő hadakozások semmirekellő, vitézségek nevetséges, politikájok ostoba, birodalmok tyrannis; kinek kelljen hát az ő segitségek!” Zrínyi Miklós véleménye az oroszokról Az török áfium ellen való orvosság c. művéből -…..
Kár erőlködni, a közvélemény nem fog felháborodni, bármennyire is szeretnék, nem lesz hatása az ellendrukkereknek, az emberek nagyon is jól tudják, mi az érdekük, Magyarországon az atomenergia a nyerő – írta ma egy rendszeresen kommentelő Fidesz-szimpatizáns a blog fb-oldalára.…..
Fullánkos Algol 2014.01.25 08:50:57
@jjulie: a kossuth is ő volt mellesleg, erre már a széles is rájött fn.hir24.hu/itthon/2008/01/17/szeles_orban_kossuth_reinkarnacioja
a kb-t persze valamiért nem híreszteli ilyen lelkesen
GFG Blog Baloldal 2013.10.09 08:55:00
1. ~ arról szól, hogy úgy kell nagyon hinni valamiben, hogy közben nem szabad és lehet hinni semmiben 2. ~ üres hely, valami, ami nincs.   Példamondat: „Ahol dinoszauruszok vannak, ott vannak bébiszauruszok is.”     Van itt egy üres hely, valami, ami nincs. Ma…..
Fullánkos Algol 2014.01.25 00:55:48
@vazsmegyeigerdezsház: rákosi: m.cdn.blog.hu/sz/szegyenfuzet/image/10.%20R%C3%A1kosi%20M%C3%A1ty%C3%A1s.jpg
aki most a rogán: upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/e/e3/Rog%C3%A1n_Antal.jpg/250px-Rog%C3%A1n_Antal.jpg
Házi feladatod végignézni a többit ember fényképeit is akiket írtam feljebb (a kossuthét is megnézheted), aztán ha tudsz te is mutatni hasonlókat, és képes vagy a mélyebb gondolkozásra akkor pofázhatsz.
Fullánkos Algol 2014.01.25 01:14:58
@vazsmegyeigerdezsház: "nyilván nem ilyen" - LOL
Nem panaszkodhatunk, a Református Szeretetszolgálat, a minisztérium és a meghívott politikusok még karácsonykor is buzgón gondoskodnak a nehéz sorsú gyerekekről: „Negyven nehéz körülmények között élő gyermeket ajándékoz meg a Református Szeretetszolgálat egy…..
Fullánkos Algol 2013.12.21 14:01:20
@monddazigazatmar: te eddig is hülye voltál, az is maradtál, már megszoktuk, semmi gond. bár néha már elbizonytalanodsz.
@chronometere: összekeversz valakivel. a fidesznél meg a jobbiknál kevés dolog áll távolabb tőlem, de ettől még az orbán volt a kunbéla.
Fullánkos Algol 2013.12.21 15:41:53
@chronometere: Hát az ilyen megalapozatlan vagdalkozásaidon csak röhögni tudok. Ha akarsz valamit a linkeddel akkor legyél konkrétabb.
Műveltségben nem hiszem hogy cserélnék veled, még magyarul artikuláltan fogalmazni sem vagy képes. Tartsd csak fenn a véleményedet, az eddigi hozzászólásaim alapján ezzel csak magadból csinálsz hülyét :S
Fullánkos Algol 2013.12.21 15:50:11
@chronometere: Amúgy ha a linkedből csak az első oldalt elolvasva is, nem látod a párhozamot az elmúlt három év meg az akkoriak között, akkor vak vagy.
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
A Keleti Nyitás politikája (korábban erről itt írtunk) Magyarország válasza mindarra a világpolitikában, világgazdaságban lezajló folyamatra, amelyet a nemzetközi közösség egyre világosabban tapasztalhat. A doktrína nem egy bizonyos országgal történő kapcsolatfelvételt céloz…..
Orbán Viktor határozottan kijelentette a parlamentben a NAV vizsgálat kapcsán hozzá intézett kérdésben:” Aki adót csalt, annak börtönben a helye!” Azóta sem tett a kormánypárt lépéseket egy vizsgálóbizottság létrehozására. Szóvivőik a kényelmes megoldás mellett…..
Annyira ott lettem volna, mikor megszületett ez a nagyszerű gondolat az új házszabályról: Kezdésként az ülést vezető elnök elnöki emelvényre érkezésekor az ülés résztvevői felállva köszöntik a választópolgárok közösségét. Nem tudni, hogy ezt maga a házelnök…..
Rogán Antal szerény számításaim szerint mostanra biztosan elvégezte a nemzeti Jedi OKJ akkreditált képzést, rögtön a Roxfordban töltött tanulmányai után. A Rezesková ügy utóélete a bizonyítéka a Jedik erejének és annak, hogy hiába vásárolta fel az egészet a Disney, ők…..
Kedves Munkahelyi Terror Blog,    szeretném megosztani veletek egy barátom munkahelyváltásának történetét, az ugyanis tarthatatlan és szégyen, hogy senki nem beszél arról, hogyan szívatja a magyar közigazgatás azt a közszolgát, aki netán a munkahely-változtatás…..
Fullánkos Algol 2013.11.30 17:49:00
@Darkosia: senki nem írta hogy "aki nem ért egyet veled(m) az narancskomcsi" itt vagy pl. te akit nem narancskomcsiztalak, de még ha a narancskomcsiba belevenném a jobbikosokat is, akkor sem lenne az egyetértés ellentéte az egyetnemértés, lévén hogy nem alkot a kettő teljes eseményrendszert a közömbösek nélkül.
tanulság: logikából megbuktál.
soha nem tagadtam a jobboldallal szembeni elfogultságomat. hogy te mit tartasz hülyeségnek az hidegen hagy amint már írtam kifejezetten nem célom a fajtátok meggyőzése, inkább az egybeterelése. ti eddig egyetlen nem eleve jobbfelé húzót sem győztetek meg, és a már demonstrált stílusotok és pol. elfogultságotok miatt nem is fogtok.
itt még egyszer demonstrálod hogy lövésed nincs a logikai törvényekhez mintha az 1-2 milliós elfogadottság meg a hülyének tartás teljes eseményrendszert alkotna.
azt alázásotok pedig közelébe sincs a mártírkodásnak.
Fullánkos Algol 2013.11.30 20:39:00
@Darkosia: én ennyit írtam: ""aki nem ért egyet veled az minimum narancskomcsi" - Tévedés, korábbi hozzászólásaival megalapozta a véleményemet, egyértelmű."
vagyis én mindössze annyit állítottam hogy a m... narancskomcsisága a szememben nem az egyetnemértésének a következménye hanem a korábbi hozzászólásai alapozták meg.
erre jössz te azzal hogy ennyit a jobbikos rizsáról, miközben én nem a "minimum" szóra reflektáltam - mint amibe te most gondolom a fidesz+jobbikot jelentést próbálod beleértelmezni, hanem az egyetnemértés - korábbi hozzászólások általi megalapozottság közti csúsztatásodat javítottam ki.
továbbá ezt is írtam: "de érdekes módon csak olyan egyetnemértővel találkoztam eddig, akinél előbb-utóbb kibukott a háttérben lévő - jobban vagy kevésbé jól titkolt - politikai beállítottsága, amit sértett a lelepleződés"
erre értettem a tapasztalati tényt, ahol az egyetnemértésnek nem komplementere az egyetértés. hogy még szájbarágósabb legyek, a kibukott politikai beállítottságon a fideszeseket és jobbikosokat értettem együttesen, mint a lelepleződés köpönyegforgató álszent sértettjeit.
tehát az "azaz" kezdetű következtetésed téves, mivel nem teljes eseményrendszer az egyetértés és az egyetnemértés a közömbösek meg az inkább egyetértők és az inkább egyetnemértők nélkül, nem komplementerek. nem csak a két lehetőségből lehet választani.
csak úgy mellesleg jegyzem meg hogy bizonyos merítésű tapasztalati tényből nem lehet ugyanolyan logikai következtetést levonni mintha kőbe vésett törvény lenne.
én tényleg jól szórakozok a logikai analfabétizmusodon, folytasd csak, de én további logikai korrepetálást neked nem vállalok. próbálkozz több jellemmel és koncentrációval, meg kevesebb csúsztatással:D
Péntek délután 17 óra 31 perckor 1 euróért már 301 forint 50 fillért kellett fizetni                          Matolcsy lökte 300-ig az eurót...                      …..
Meglepő eredménytől volt pár hete hangos a sajtó: még a kormánypártot is meglepte - állítólag Giró-Szász András percekig csak hápogott tőle, mint egy kacsa, de állítólag még a szeretett vezírnek is lesett tőle az álla és egy pillanatra levette a szemét az épp aktuális…..
Rekordot döntött a foglalkoztatottság. Az NGM nem is felejtette el kiadni az aktuális győzelmi jelentését: Az idei május-júliusi adatok lépték át először a válság kitörése előtti legmagasabb foglalkoztatottsági szintet. Azóta töretlen növekedés vette kezdetét, ami…..
Fullánkos Algol 2013.11.29 13:10:53
A sikert ennek az országnak a xx. században az jelentette amikor a (előző életében) kunbéla upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/2/28/Kun_bela.jpg (mostani életében orbán www.szuperinfo.hu/2013/10/orbanviktorfideszmpsz09010402.jpg ) meg a (előző életében) rákosi m.cdn.blog.hu/sz/szegyenfuzet/image/10.%20R%C3%A1kosi%20M%C3%A1ty%C3%A1s.jpg (mostani életében rogán upload.wikimedia.org/wikipedia/hu/thumb/e/e3/Rog%C3%A1n_Antal.jpg/250px-Rog%C3%A1n_Antal.jpg ) elvándoroltak. Most is jobban tennék ha önként lépnének le a sleppjükkel együtt, és nem várnák meg hogy a maradásukkal önmaga megismétlésére kényszerüljön a történelem.
Szívesen járok a Goethe Intézetbe. Közel van, jó német söröket kaphatni a kocsmájában, kitűnő a könyvtára, ráadásul konferenciákat szervez a Független Médiaközponttal és a Főszerkesztők Fórumával együtt. Tegnap például az újságírás jogi környezete került…..
Szeretem a vitát. Örülök, ha mások nem értenek velem egyet, és élvezem próbára tenni a véleményemet újra és újra. A vita szükséges feltétele a fejlődésnek, legyen szó politikáról, egy országról vagy a tudományról. Egy jó vitához viszont az kell, hogy a résztvevő felek…..
Fullánkos Algol 2013.11.28 15:35:25
@Mitzimackó: de, ez így van
Ugyancsak felbolygatta a közvéleményt a Teczár Szilárd vs. Doboz ügy. Az Egyenlő Bánásmód Hatóság kimondta, diszkriminatív az a gyakorlat, hogy a nők ingyen mehetnek be egy szórakozóhelyre, míg a férfiaknak fizetniük kell. Sokat elárul, hogy kik háborodtak fel igazán a…..
Elvek. Fennkölten hangzó és jól eladható szlogen, hogy az elvek számítanak leginkább, hiszen azok adják egy civilizált társadalom tartását, ideológiai megalapozottságát, hogy mit tart követendő értéknek, és melyek azok a magartások, amelyeket ki kell gyomlálnia. Amolyan…..
Eddig úgy voltam vele, hogy Varga Mihály nemzetgazdasági minisztert a Fidesz azon kevés politikusai között tartottam számon, akik - bár munkaköri leírásukból adódóan nyilván a legritkább esetben sem tehetik meg, hogy szakmai érvekre hivatkozva belepiszkoljanak a magyar unortodox…..
Fullánkos Algol 2013.11.28 03:49:52
@Fullánkos Algol: Zagyva Gyula akkor Lenin-fiúként a bal felsőben: kuruc.info/galeriaN/egyeb/zsidokomm1.jpg
Az egykori Pintér Sándor (1:10) az egykori Martonyi meg Révész Máriusz mellett: filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5227
Az egykori Németh Zsolt: filmhiradokonline.hu/watch.php?id=5305
Szájer még Ágoston Péterként: mek.oszk.hu/00300/00355/html/img/7b.jpg
Fullánkos Algol 2013.11.28 12:33:40
@Nzoltan: Annak hiba aki számára az egykori főkomcsi mai narancskomcsik (és jobbikosok) bűneinek eltusolása a célja. Egyébként egyértelmű párhuzam.
A pénzek pántlikázása a régi rendszerben volt szokás, nem is szeretnénk felújítani, még ha sok minden, ami most az országban történik éppen ezeket az időket idézi is fel. Mégis elgondolkoztató, hogy banki különadó címén akkora összeget fizet be a szektor a költségvetésbe,…..
A kormány úgy gondolja, hogy - zárolásokkal - megint milliárdokat kell elvonni a felsőoktatástól. Mindezt akkor, amikor a magyar egyetemi oktatók bérezése már így is drámaian elmarad a nemzetközi szinttől. Nyilván a munkája is, de miközben folyamatosan nőnek az elvárások (csak…..
Y-GEN Nemtelen apátia 2013.11.27 11:49:07
Itt van ez a Doboz-ügy is, tudjátok, amiben a kocsmát elmarasztalták, mert az Egyenlő Bánásmód Hatóság szerint nemi alapú diszkrimináció, hogy a férfiaknak kell belépőt fizetni egy kocsmába, a nőknek meg nem. Az ügy egyszerre lett bulvárszenzáció és iszonyatos indulatokat…..
Több szokatlan eleme is van a  Gazdasági Versenyhivatal összesen 9,5 milliárd forint rekordbírsággal járó, bankokat elítélő kartelldöntésének, még ha többen örülnek is annak, hogy milyen  példás vasszigorral csap le a hatóság a szabad versenyt akadályozókra. A…..
Most már semmi kétség nem fér hozzá: az összes többi mellett, immár a megrendezett és fizetett videók országa is lettünk. Mit nekünk a rezsicsökkentés, a szabadságharc, a nemzeti jelzővel ellátott büszke megvalósításaink tömkelege? Lássuk be: szeretjük ezt a műfajt. Csorgó…..