Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mrs. bateman

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokan vagyunk, de elegen?  A Socialtimes adatai szerint közel 4 és fél millió aktív magyar Facebook felhasználó van, akárhogy is nézzük ez a szám 44.5 százalékos penetrációt jelent. Tény, hogy a fiatalok nagyobb arányban reprezentálják magukat, ám ők képviselik azt a…..
A Mandineren lejött egy fasza írás arról, hogy a Magyarországon magukat baloldalinak mondó pártok mennyire nem azok európai viszonylatban: "Az „európai értelemben vett” – azaz Amerika-kritikus, anticionista, kapitalizmus-kritikus, etatista, antiglobalista, Brüsszel-ellenes,…..
Munka gecisok, persze, az igen. Majd ha itt, az irodában végeztem, még otthon is össze kell raknom ezt-azt. Nem sietek haza, Björk is kábé kilenc magasságában esik be.De úgy egyébként nincs semmi. Igazából, és ezt akarom leginkább most elmesélni, egy ideje rohadtul unom magamat -…..
Mondd neki, hogy ő nem ember. Hogy neki itt nincs keresnivalója. Mondd, hogy kulturálisan a cipőd talpáig nem ér fel. Mondd neki, hogy gyűlölöd őt is meg az anyját, apját, minden rokonát is. Mondd, hogy büdös, aljas, erőszakos. Mondd, hogy a gyereke nem járhat a tieddel egy…..
mrs. bateman 2011.04.24 01:01:28
@PR-küszöb:
ez játékelmélet + kondicionálás
feltételezve, hogy a csoport egyedei mindig (minden körülmények között:)) homogén szellemi és fizikai képességekkel rendelkeznek 2 út lehetséges:
a, a teljesen kicserélődött csoport új tagjai elsőre megpróbálkoznak a felmászással és egyre magasabbra jut zuhany nélkül, így a végén a banán veszít
b, összetörik még a létrát is

itt ennél azért interaktívabb történetről van szó, hiszen a reakció ellenreakciót vált ki - ha egy társadalmi (vonakodnék kizárólag etnikainak nevezni) csoportot elszigetelünk, akkor ugye nem csodálkozunk, ha az elszigetelt csoport eltávolodik az őt kirekesztő társadalmi normáitól ...
Jó hír: benne lesz a Szent Korona az alkotmányban! Rossz hír: ennek ellenére(?) rohadtul nem változik semmi. Lázár kijelentéseivel nem lenne semmi gond, ha egy olyan országban hangzottak volna el, ahol a boldogulás főleg a rátermettségen és a szorgalmon, nem piszkos kis alkukon…..
mrs. bateman 2011.03.20 12:53:44
@kormányzó: dehogynem, de legalább a látszatra illene ügyelni (ne a trambulinról hugyozz bele a medencébe). elnézést, választót kellett volna írnom.
régebbi felvétel, most került elő :)
Jó, persze, már akkor tudtuk, hogy ez lesz, amikor Orbánék kétharmaddal megnyerték a fülkeforradalmat országgyűlési választásokat, minden más csak ennek egyenes következménye, Médiaávóstól, Szalai Annamáriástól, folytatva a köztévé pártkatonákkal történő…..
killtheradical Supermanre várva 2011.02.10 05:03:00
Megint egy dokumentumfilm a tengerentúli valóságról, ezúttal az oktatási rendszerről. A jobboldali elfogultsággal nehezen vádolható (ez a későbbiekben fontos lesz, mert mélyen beágyazott baloldali vívmányoknak megy neki) Davis Guggemnheim rendezésében, a többi között Bill Gates…..
- Mindig is azon a véleményen voltam, hogy 1998-ban nem kellett volna bevezetni a kötelező magánnyugdíjrendszert. - Akkor minek lépett be? - Az ilyen ügyeket a feleségem intézi. * * * - Mindig is azon a véleményen voltam, hogy Oroszországot nem szabad megtámadni. - Akkor miért…..
Teleszarta az erkélyedet a denevér? A menyét elrágta a kocsi kábeleit? A vaddisznó kikotorta a tuját és megdöntötte a gyeped közepén elhelyezett "Hoffmann Rózsa Fásy Zsülike gondjaira bízza Kovács Lázár zabigyerekét" című porcelán szoborkompozíciót? Reggel a…..
Michael Knight Veszélyes hatályok 2010.07.31 20:45:00
Hanem van abban azért valami hányaveti kivagyiság, valami hallatlan nagyképűség, ahogyan a Fidesz a törvényeket módosítja. Aktuális napi igényei szerint. És mindezt olyan pofátlanul, hogy minden eddigi gyakorlattal, normával és szokásjoggal szembe menve már Pali bácsi lehet az,…..
Piroslap Miskolci gerrymandering 2010.07.29 18:09:00
A gerrymandering a választókörzet határainak újrarajzolása politikai előnyszerzés céljából. A névadó Elbridge Gerry a 19. század elején volt Massachusets kormányzója és saját előnyére alakított ki igen furcsa körzeteket. Mivel ez a kortársak szerint szalamandrára…..
Gulyásdemokrácia Bizarr helyzetek 2010.07.29 18:48:02
„Bizarr helyzeteket teremtett az előző kormány által bevezetett felvételi elosztás, amely a piacra, azaz a hallgatók választására bízta a döntést. Tévedés, hogy a hallgatók reálisan föl tudnák mérni, melyik intézmény mely szakán érdemes tanulniuk, hiszen ebben sokszor…..
mrs. bateman 2010.08.01 00:04:50
@legeslegujabbkor: jaj, de mennyire macerás, ha mindenki a szabad akaratának megfelelően cselekszik ... hogy lesz akkor itt rend?
gonosz dolog azt gondolni, picikét butusnak nézi a nagyvezír a hű alattvalókat, inkább csak irányt mutat, leveszi a döntés felelősségét a vállunkról.
hála ezért neki!
;)
killtheradical 20 év magány 2010.06.01 06:55:00
"…Az előttünk fekvő dokumentum nem más, mint tényleírásokat és kívánságokat tartalmazó kijelentések laza gyűjteménye, amelyből éppen az hiányzik, ami a szöveget programmá emelhetné, vagyis hogy miképpen jutunk el a jelen helyzetből a kívánt célokhoz… Joggal tehetjük…..
Nemzetünk lelki felemelkedéséért tartanak hálaadó szentmisét Balatonőszödön, a kápolnánál június 12-én. Az eseményt az idén először rendezendő, szemesi Nagyboldogasszony kórustalálkozó részeként tartják; a zarándokokat is imára hívják. Az eseménysorozat egyházzenei…..
Amikor először olvastam az alábbi hírt, azt hittem, a Hírcsárdán járok, csak a design változott meg, de nem, ez nem fake: A Club Alterego, a budapesti meleg közösség egyik legfelkapottabb helye, radikális szomszédot kap. Az egyik legnépszerűbb melegklub tőszomszédságában nyílik…..
Múlt héten folytatásos tele regény formában megkezdtük a feltárását azoknak a bosszúságoknak, amelyek bár a vérlázító, a legbékésebb embereket is vérnyúllá változtató bűnökhöz képest bágátelnek mondhatók, ezáltal külön posztot nem érdemelnek, de szó…..
w A teleszart szentfazék 2010.03.19 04:30:00
Még le se ment a választás, és máris a jobbos ciklusok örökzöld poénján röhögünk: a teleszart szentfazékon. Vagyis azon, amikor valaki, aki amúgy féltéglával veri a mellét a kereszténységére, kurvára tököncsapja magát, pedig próbált úgy tenni, mint akinek nincs is.…..
..
mrs. bateman 2010.03.18 11:18:38
@antiszemita_tapasz:

milyen asszimilációról beszélünk? felvidékinek vallja magát, mert ott él, beszéli mindkét nyelvet
miből asszimilálódna mibe?
w Kommunista, fn. 2010.03.14 21:30:00
Kedves emberek, szükségem lenne a "kommunista" kifejezés minél pontosabb, vagy legalább minél bőségesebb definíciójára. Szótárazni, sőt Márait olvasni én is tudok, leginkább az érdekel, hogy kábé mit, kit, kiket értünk "kommunista" alatt a mai…..
 Összeállítottam a 2010-es esztendő tizenkét pontját.  Arra törekedtem, hogy a legégetőbb problémákat vessem fel. Arra törekedtem, hogy olyan követelésekkel álljak elő, amelyekkel kapcsolatban polgártársaink döntő többsége egyetértésre juthat.Biztos vagyok benne,…..
Tény, hogy a Jobbik soha nem határolódót el a kommunista utódpárttól, az MSZMP-től, élesen. Legutóbbi alapszabály módosításukkor, csak azt emelték a szabályaik közé, hogy nem lehet a pártnak olyan tagja aki, korábban az MSZP-ben, SZDSZ-ben, és az MDF-ben politizál. (Bár az…..