Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dj keresztapa

9 bejegyzést írt és 186 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tudom, többen is jelezték, hogy sokak szerint az előző epizód volt az évad eddigi legjobbja, de nálam messze a mostani vitte el a pálmát. A szellemes, jól kitalált, felépített és megvalósított párbeszédek a gyengém (az egyik a sok közül), és ezúttal térdig járhattam bennük.…..
dj keresztapa 2013.11.05 14:59:27
Köszi a feliratot! :)
@symor: 12 részes ez az évad.
A Gengszterkorzó aktuális epizódjának fordítása különösen szórakoztató feladatnak bizonyult (ha leszámítjuk, hogy a felirat összevissza csúszkált, illetve, hogy hétfőn és kedden is holtfáradtan jutottam csak hozzá). Pedig alapjában véve nem volt benne semmi különös, csak a…..
dj keresztapa 2013.10.23 15:35:25
Egy sorozat sem húzhatja sokáig érdekes karakterek nélkül. A nézőknek szüksége van, hogy bizonyos alakokkal azonosulhassanak, másokkal szemben antagonisztikus viszonyt ápolhassanak, és persze kell, akinek csetlés-botlásán nevetni lehet. A visszatérő szereplőkön kívül szükség…..
dj keresztapa 2013.10.10 13:41:14
Elkezdődött hát (végre) a Gengszterkorzó negyedik évada is. Őszintén szólva hiányzott már - s a fordítás is. Tudom, dolgozhattam volna a nyáron is, hiszen be van tárazva jó néhány mozifilm (cseh és angol egyaránt), de valahogy nem vitt rá a lélek. Talán tudat alatt éreztem,…..
dj keresztapa 2013.09.10 21:44:44
Vajon meddig gyakorolhatta ?? :/..
dj keresztapa 2013.04.22 20:10:50
Is
Lehet, hogy ez az rész klasszikus "filler" volt, vagyis a fősodorhoz, a legfontosabb cselekményszálhoz nem kapcsolódó, a (nagy)epikában "epizód" néven emlegetett rész(let), ettől függetlenül húsba vágóbb volt a fél évadnál. Nem tudom, ki mennyire komálta ezt a "Faith…..
dj keresztapa 2013.03.21 07:47:22
Kicsit elgondolkodtam, mi lehet a titka egy jó Kaliforgia-epizódnak. Nagy okosságok nem jutottak eszembe, de annyi biztos, hogy Charlie újkeletű, khm, szexuális irányultsága új színt vitt a - már eddig is szivárványszínű - karakterbe, meg aztán a menő rockcsávót alakító…..
dj keresztapa 2013.01.28 23:47:49
Időnként egy-egy apró momentum, emberi gesztus emel ki valamely mellékszereplőt a többi közül, nem is kell hozzá nagyjelenet, vagy rendezői / forgatókönyvi magas labda. A tehetség képes átütni a legbugyutább karakteren, a sablonos mondatokon is, s ha egy jelenetben megfelelő…..
dj keresztapa 2012.11.08 13:56:11
Mindenkitől elnézést szeretnék kérni, aki ahhoz volt szokva, hogy a felirataimat 48 órán belül letöltheti. Sajnos (vagy hál' Istennek) a Sors mostanában, s különösen az elmúlt hetekben olyan mennyiségű ingerrel, élménnyel, feladattal, kötelességgel áldott meg, hogy magam is…..
dj keresztapa 2012.10.19 12:48:39
<img src=http://imagerz.com/QEJEC0tvAwJSAl9IEQVR>    Nos,elkezdtünk dolgozni az új munkánkon,a Cosa Nostra film folytatása lesz.Pár jelenetetet már fel is vettünk és ha kész lesz,ütni fog remélhetőleg!..
Szép napot minden ide látogatónak,elkészült hosszú halogatás után a blogunk.Több éve készítünk videókat a San Andreas Multiplayer szerverein jelenleg is van 3 projectünk,de ezekről majd kicsit késöbb.Itt olvashattok a munkáinkról,hogy állunk a jelenlegi videóval bla-bla-bla.Jó…..
A vízbű kiszedem a zoxigént és meglesz a zoxigén nélküli víz.Jah és szeretem a sajtot is...
Ugyebár az Otherworld.hu stábjában vagyok, szoktam oda is írkálni cikkeket (mozisokat), meg ugye ott a fórumom.   Nemrég meghívtak egy Rock Band tesztelésre és bár a játékvilág új konzolos generációja cseppet sem hoz lázba, ezt azért mégis kipróbáltam. Így két…..
Az NHL 2K6-ból filmezte valaki. Ha már hoki. Fórumon beszédtéma lett és újra el kell mondjam. Szerintem a legjobb hokis játék az NHL 95. Egyszerűen olyan eszméletlenül hangulatos, hogy azt a mai tinik nem tudnák átérezni. Rengeteget játszottuk, te jó isten... Amióta azt már nem…..
dj keresztapa 2008.09.13 13:05:39
Laci küldött nekem e-mailen egy videót a több mint zseniális Panzers játékból. Ha jól emlékszem, ezt a készítők az eredeti cd-hez mellékelték is mint poénos extra. (Ez a reklám helye, vegyétek meg eredetiben, megéri!)  Ritkán reklámozom önmagam, de ma nagyon érdemes…..
dj keresztapa 2008.07.23 08:41:30
Itt az új kedvenc műsorom. Ha vasárnap, akkor "Reformatus Ifjúsági Műsor".Szen-zá-ci-ós! Itt egy TELJES epizód. Ez a színészkedés lenyűgöző.   Ha már láttad! Csak pár gondolat a végére: Egy ilyen csaj SOSEM fog egy ilyen lúzergyerekkel járni. 2 évig aztán…..
ZeroCool újra valami hihetetlen egy Stuntvideót rakott össze. Vágás is ismét már-már betegesen durva.(A tényleges stuntok másfél perc után kezdődnek). Gratula   ..
dj keresztapa 2008.06.30 09:51:25