Regisztráció Blogot indítok
Adatok
w650

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A balatoni nyaralótelepek szolidan rendezett stílusukat, középosztályi státuszukat az 1950-es években elveszítették. A tömeges, turnusokban zajló üdültetésre átrendezett települések nehezen tudtak megbirkózni a hirtelenjében megváltozott viszonyokkal. A vállalati…..
Kormányzati körökből eddig nem érkezett értékelhető magyarázat a tankönyvpiac totális államosításának szükségességéről. Azt az általános érvet pedig, amit az oktatási kormányzat a homogenizált közoktatási rendszer esélykiegyenlítő voltáról gyakran hangoztat, az…..
Egy országgyűlési választás sohasem lefutott ügy, és bár a felmérések szerint nagyon nagy a Fidesz előnye, figyelembe kell venni a bizonytalan szavazók nagy táborát, az MSZP és sajtó-holdudvara gyűlöletkampányát, valamint azt az unásig ismételt tételt, hogy az emberek 20-30%-a…..
w650 2014.04.03 16:41:10
w650 2014.04.03 20:19:16
@no_successful2:

Nagyon jó!
Leírnád a tipikus fideszes szavazót is ily beleérzőn? Kérlek!
Jár fodrászhoz? Milyen hajat csináltat?
Ross most Faranciországba látogat, de nem croissant fog csigába mártogatni az Eiffel-torony tetején, hanem felderíti, miért marad helyben a drog ahelyett, hogy szépen átcsorogna, mint ahogy azt tette eddig is. A helyszín? Marseille. Hogy mi? Semmit sem tudok erről a francia városról és…..
w650 2014.03.30 17:57:43
@retrovírus: Jó ez, szerintem. Van ennek lendülete. Lazíts! :)
Emlékeztek még a méltatlanul elhanyagolt ingatlanosirodalom sorozatra az Urbanistán? Merthogy szebbnél szebb versek és prózák rejteznek a magyar lakáshirdetésekben, melyek felett sajnos sokan átsiklunk. Pedig olyan gyönyörűségeket találni, mint amilyen ez a szépség. Nem csak…..
Tegnap délután meglátogatott egy barátom, aki utoljára gyermekkorában járt Esztergomban. A turisztikailag frekventált helyek megtekintése után kérte, hogy sétáljunk egyet a városban, így körbejártuk a belvárost. A fotók 2014. február 17-én, 15:00 és 16:44 óra között készültek. Sétánk egy…..
A KARD Illés Zoltán ugye lemond? 2014.01.15 12:00:00
Most, hogy Orbán Viktor miniszterelnök úr hazatért Oroszországból és megkezdődik a Paksi Atomerőmű blokkjainak bővítése, ugye nincs más hátra, mint hogy Illés Zoltán környezetügyekért felelős államtitkár úr lemond? Ahhoz a környezetpolitikához ugyanis, amely egyszerre volt…..
w650 2014.01.15 23:10:00
@Konzervatív0: Nyilván nem veled beszélném meg, csak Orbánnal. Tudod, ne én nyerjem a legtöbbet...
Meglepte Hernádi Zsoltot, a Mol elnök-vezérigazgatóját, hogy a horvátok kiadták a nemzetközi körözést ellene, de szerinte az még a horvát alkotmánnyal is ellentétes. Azt mondta az első, sokkszerű élmény után másodlagossá vált számára az ügy. „Mindez nulla ahhoz képest,…..
Lenyűgözően jól néz ki a 4-es metró Rákóczi téri megállója. A nemrég elkészült állomás fotóját én is megosztottam, de a helyesírási hibát nem vettem észre, pedig öles betűkkel öntötték betonba. Kiszúrta viszont a Szerencsi Válasz! FRISSÍTVE: Mint kiderült, valóban…..
Többen is a figyelmembe ajánlottátok azt a hirdetést, mely szinte napra pontosan két évvel ezelőtt szerepelt az Urbanista ingatlansalátájában. Hogy miért kapta fel ismét a hét emeletes luxus házat - magyarán a jól ismert ferencvárosi víztornyot - a magyar internet, azt nem…..
Talán mára vége is van az egykori Művégtaggyár épületének, hiszen már egy hete markolók harapdálták: Akkor töltött föl róla ugyanis néhány archív és aktuális fotót a Miénk a Ház. Ahogy írják a háború után Gyógyászati Segédeszközök Gyára névre szelídült…..
Sebestyén Balázs és Vadon János új műsoruk, a Vundersőn és Zuperszexi első adásában (megsemmisítő kritikánkat a műsorról itt olvashatják) többek között a nemrég lemondott szövetségi kapitány, Egervári Sándor feleségével viccelődtek. Ez elég nagy bukóság volt, mert…..
Alapvetően két hely van nudizmusra a Balaton környékén: a csendes, északi Levendula, és a déli part nyugati csücskén a Berény naturista kemping. Ami 900 forintért strand. Egy része. Bár a part közös, a bejárat külön van, és egy kavicsos út ketté is választja a két…..
Előre szólok, hogy ma angliai poszt következik. Azt nem mondanám, hogy akinek elege van Angliából ne olvassa, mert szerintem sok érdekesség van Anikó történetében, mást ne mondjak, végre egy olyan történet, melyben összetartó magyar közösségről olvashatunk. Már csak ezért is…..
A doni magyar hadsereg pusztulására emlékezve elképesztő mennyiségű ostobaságot öklendezett elő magából a szónokok némelyike. Horváth Csaba, az MSZP fővárosi frakciójának vezetője szerint a Horthy-rendszer vágóhídra küldte a magyarokat. Hanti Vilmos, a Magyar Ellenállók és…..
Bornai Tibor Ha az apátok lennék 2012.12.20 21:22:15
Ha az apátok lennék, először félnék. Féltenélek benneteket, mert már sok mindent tapasztaltam, és tudom, mire képes, ha eszét veszti a hatalom. Közben örömmel tapasztalnám, hogy valami büszkeség-féle lángocska ébredezik bennem. Hogy azért mégis csak az én fiaim/lányaim…..
CSEH BORBÁLA Másik Magyarország címmel látható a Műcsarnokban Bukta Imre retrospektív kiállítása. A tárlat kurátora Gulyás Gábor, a Műcsarnok – időközben leköszönő – igazgatója, a kurátori asszisztens Reischl Szilvia.  Az első térben, a falon…..
A Baywatch és a Knight Rider sztárja piacra dobta kaliforniai házát, és ezzel párhuzamosan Angliában már ajánlatot is tett egy ingatlanra. Más szóval: David Hasselhoff Angliába költözik. A 60 éves színész természetesen egy hölgy, a korábban áruházi eladói asszisztensként…..
Magyarországon extrém szárazság van, ettől a problémától napokon belül hangos lesz a sajtó. Elnézve a három legnagyobb természetes vizünk állapotát, az adatok lehangolóak. Balaton: Májusban a Vízgazdálkodási Kutató Intézet tudományos főmunkatársa azt nyilatkozta, hogy az…..
Tegnap is a Gellért-hegyről és bűnözőkről esett szó - de akkor nagyon komoly témában, ma viszont sokkal mókásabb megvilágításban. Mert bár fenti fotó olyan, mintha egy tengerparti várkastély ormát ábrázolná valahol északon, valójában a Gellért-hegyen álló Hegedűs-villa…..
Most kéne észnél lenni. Ez az ország tele van gyűlölettel. Gyűlölik a cigányokat, a hajléktalanokat. A zsidókat, a libsiket, a melegeket. Gyűlöli a főváros a vidéket, a vidék a fővárost. A biciklis az autóst, az autós a biciklist. Gyűlölik a bevándorlókat és a…..
Bornai Tibor Horthy hangján 2012.06.16 13:23:00
A magyar élelmiszerlánc kokakólát reklámoz egy régen halott magyar színész-óriás képével és hangjával. Amit ő annak idején nem mondott, azt parodistával pótolják. Felmerül bennem, ez vajon ízléses-e? Szabad-e valakinek a halála után szájába adni olyasmit, amiről az ő…..