Regisztráció Blogot indítok
Adatok
balsams

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Budapesten közterület lesz elnevezve Elvis Presley-ről. Vajon melyik ? Tarlós István főpolgármester sajtótájékoztatót tart a fenti témában.  Mindössze ennyi állt abban a 830 Kb-os sajtóközleményben (meg persze helyszín, időpont és egy bazi nagy címeres fejléc), amit az…..
balsams 2011.03.01 17:30:58
@kéne egy nick:
boci csoki: nem is tudom, hol is van erre kakaó ültetvény? Mutass már!
Persze hogy a saját nagyságait, hőseit elismeri egy nép,ez arra volt válasz, hogy Elvis-t is lehetne itthon tisztelni, plána mert azért a kommunizmus bomlasztásához is köze volt...
Puskás: itt Európára gondoltam. arra céloztam, hogy saját tehetségeinek ell kellett hagynia ezt az országot, mint 1! kivételtől az össszes nobel-díjasnak is. Ezért írtam, hogy írigy a nép, mivel kevés olyan nép van a világon, kik temetőből lopják a virágot...érdemel-e evvel a gondolkodásmóddal előrejutást? Talán nem véletlen ahogyan állunk. Remélem érthető voltam.
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..