Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyugdíjköztársaság

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A cigánykérdés van! Nem csak azóta, hogy a Jobbik feszegeti, de van már vagy száz, kétszáz éve. Nagyjából azóta, hogy elindult nálunk a polgári átmenet, amely nem szívta magába a magyarországi cigányokat. Na, de, ha egyszer van kérdés, akkor kellene találni valamiféle…..
nyugdíjköztársaság 2010.03.26 16:14:24
@Sobrijóska: igaz, amit írsz, a baj csak az, hogy ez a kiszorítás a mi pénzünkből megy - szinte kikényszerítjük, hogy szorítsanak ki bennünket, hiszen akkor kap segélyt, ha sok gyereke van
nyugdíjköztársaság 2010.03.26 17:32:10
@gauche caviar: Ha már ennyire sajnálnunk kell a cigányokat, na meg szerencsétlenek nem is a segély miatt szülnek, hanem az "érvényesülés" miatt van az a nagy család, akkor áruld el, hogy a többi kisebbséggel miért nincsenek problémák. Ők miért nem kilátástalanok, miért tudnak nagy család nélkül is érvényesülni, stb.?
nyugdíjköztársaság 2010.03.26 18:55:48
@gauche caviar: Szó sincs fajelméletről, csupán arról van szó, hogy valakik be tudtak illeszkedni azonos feltételekkel, valakik pedig nem. Szimpla megfigyelés. A cigányság ötezerszer megkapta a lehetőséget, ingyen lakást az adómból meg még ezer dolog, és nem éltek vele. A tetteikkel szavaztak, márpedig az ő tetteik hangosabbak a te elméleti fejtegetéseidnél.

Mozdulj majd ki egyszer a zárt álomvilágodból, és hasznos információkra bukkanhatsz a valódi világban. Az elméleteid sorra megbuknak a valóságban 5 perc alatt.