Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Doctor Klauße

0 bejegyzést írt és 199 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hosszabban és szerintem viccesebben esik neki a kinevezésnek, az egészet arra főzve fel, hogy ha valaki sikerrel tud navigálni egy szappanopera történetszálai között, akkor nem okozhat gondot neki egy ilyen ország politikai viszonyai között ellavírozni. Mi is elküldhetnénk a…..
Doctor Klauße 2014.12.06 11:49:50
@profilo: Ezidáig csupán a MÉRTÉKADÓ washingtoni (stb.) újságok végébe becsúsztatott, eladó bojleres apróhirdetések mellett kaptunk három sort, ha "komolyabb" volt a hír, akkor meg beszúrtak egy képet a bukaresti parlamentről...
most bezzeg, EGÉSZ ámerika rajtunk röhög :))
Napok óta a Cuslág könyvön, a belőle citált idézeteken és a vélt vagy valós hatásain röhögök. Ennél szebben nem jellemzi semmi a hazai politikai közállapotokat: A mutyista kókler a kijárónál is szigorúbb mázsát kap a csínytevéseiért, leguggolja amit kell neki, majd eladja…..
Doctor Klauße 2014.03.09 18:40:24
@Sir Bates dö Hól: én mindenféle köztéri szexualitásra értettem
az, hogy itt valamelyik barátunk miért vette rögtön vállára a melegek keresztjét, nem az én dolgom :)
Doctor Klauße 2014.03.09 18:44:08
@taga20: azt mondják, még mindig jobb a magány, mint rossz társaságban lenni :)

az önkritika/önirónia pedig kivételes tulajdonság, úgy látszik bizonyos körökben ciki, ha nekem ilyen is van :(
Doctor Klauße 2014.03.09 18:57:46
@taga20: örültem :)
Az Origo úgy tudja, hogy Krasznai Tünde pornós múltja miatt nemkívánatos személy lett a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat parlamenti karácsonyi ünnepségén. Az ünnepséget hátrányos helyzetű gyerekek javára rendezik meg évek óta a Parlamentben, ahol rendszeresen felléptek…..
From: v.attila@mtva.hu To: h.arpad@kormany.hu Subject: felavattuk bazdmeg! Kedves Árpád! Mint láthattad A Tévében, az előzetes egyeztetéseknek megfelelően levezényeltük a Félmilliomodik akciót. Remélem minden stimmelt kívülről, és a Vezér is kielégítőnek találta a népnemzeti…..
Székely deszkások, szevasztok, felvidéki zsiványok szevasztok! Hazaért mindenki? Hogy tetszett a legújabb Kész Átverés Show az Orbán-medencében? Regionalizmus az új pina! Pozsony, Diákhálózat (MKP-s civilek): 3 fő. Pozsony, Via-Nova (MKP), Fidelitas (Fidesz), Jobb Komáromért…..
A hetvenes-nyolcvanas években Csongrádot hívta a népnyelv Pol Pot megyének, utalva az ottani kommunista pártvezetés überkonzervatív vonalasságára. Ennek leginkább a rockzene itta meg a levét, hisz rengeteg bandát kitiltottak a megyéből. Ennek ellenére (vagy pont ezért), innen, Szegedről indult anno…..
Doctor Klauße 2013.08.10 13:20:55
@Fedor: te szimplán hülye vagy...
azt mondod, hogy országos turné közepén vannak... ahol fellépnek szerintem, nagyjából a helyek 80%-nál fideszes a polgármester, miért pont egy "független" polgármesternek az alkalmazottjával tiltatná be a fidesz? és miért most? mit akarna vele elérni?

Szóval, ha azt nézzük, hogy ez a malőr a zenekarnak használ és ezt mindenki tudta előre, akkor teljesen logikátlan lenne, amit írtál. Mint mindig.

Ráadásul nem is betiltásról van szó, csak csúsztattok. kis ballibsi média fíling
Doctor Klauße 2013.08.10 13:27:01
@Fahéjas proli BoliDa – Ch.T. is, meg’há...:ha ilyen szerencsétlenek alkotják a baloldalt, mint te, akkor jobb is, ha nem lesz kormányváltás
Bár döcögősen indult, most mégis fontos állomáshoz érkezett az MSZP és az Együtt-PM Választási Szövetség közötti egyeztetési folyamat. A legutóbbi fordulóban két fontos dokumentumot sikerült elfogadniuk. Az egyik a későbbi kormányprogram alapjait tartalmazó célokat és…..
Doctor Klauße 2013.07.23 15:56:52
@vantaan: az államadósságot a GDP-hez mérten kell nézni, ami most 79,4%, szóval úgy 80% körül van...
ez jobb, mint az EU-s átlag

puszi
Nevelek A nagy pedagógus-átverés 2013.07.20 23:17:09
Az Orbán-kormány rendkívül intenzív, hosszú és fordulatokban gazdag kommunikációs hadjárata lassan végére ér: már a legeldugottabb magyarországi tanya, tömegkommunikációval alig találkozó lakója is tudja, hogy rettenetesen jó lesz most már a pedagógusoknak, mert iszonyatosan…..
Doctor Klauße 2013.07.21 13:23:20
Sajnos még nem kaptunk fotót a zuglói polgármesteri hivatal vécéjéről, ami a jegyző asszony állítása szerint egyébként egy "komplett, előzetes építési munkálatokat is igénylő, mosdó- és konyharész", de addig nézzünk meg egy másikat. Csütörtökön jelent meg egy cikk…..
MaNDA Hollywoodi betűmitológia 2013.07.13 10:00:00
1923. július 13-án, azaz 90 évvel ezelőtt állították fel Los Angeles egyik kopár hegyecskéjének, a Mount Lee-nek a tetején azokat a hatalmas betűket, melyekből összeállt a HOLLYWOOD felirat. Az azóta eltelt évtizedekben a hollywoodi filmgyártás lényegéből eredően virtuális…..
Doctor Klauße 2013.07.15 10:37:37
@Bánatos Exkavátor: azt ha jól tudom sajnos eltüntették :(
Kormánypárti oldalról mást se hallok egy hete, hogy ez a Tavares, hát ez már több a soknál. Ez a jelentés, amit az Európai Parlament elé vitt. Mi az, hogy nálunk sérül a jogállamiság? Meg azok a csúnya liberálbalzöldek, ezek biztos nem hagyhatják, hogy az igazi kereszténység…..
Doctor Klauße 2013.07.13 18:08:55
@sárkányfő: + még mindig várom a felvételeket, amik a te igazad bizonyítják... ;)
vagy cikk, vagy bármiféle törvényes vád, amely arról szólna, hogy itt emberekkel együtt akartak volna bármit is felgyújtani!!
Doctor Klauße 2013.07.13 18:10:44
@_most_: itt arról volt szó, hogy valaki gyilkossági kísérlettel vádolta meg a tüntetőket, amit cáfoltunk, pusza :*
Doctor Klauße 2013.07.13 18:12:38
@Doctor Klauße: az a valaki sárkányfő tüntetőverő pufajkás elvtárs volt :)
felvételeket, bizonyítékokat nem (tud) mutat(ni), de vádolni, azt tud :)
5/2, nem túl jó arány. Videó leírása: Kíváncsiak voltunk, hogy kiszolgálnak-e egy 14 éves lányt a trafikokban. Ötből kettőben simán kapott cigit. A többi helyen nem járt sikerrel. Az új szabályozás szerint azonban be sem léphetett volna a trafikokba. ..
Elhunyt a harmadik Magyar Köztársaság harmadik miniszterelnöke. Horn Gyula 1994. július 15. és 1998. július 6. között volt hazánk kormányfője. Elődje Boross Péter, utódja Orbán Viktor. Horn Gyula – élt 80 évet!   Személyes érintettségünk, hogy az 1998-as választások…..
Új-Zélandon is házasodhatnak – augusztustól – a melegek, ám az azonos neműek házasságáért való harc kicsinyes vitákat szül, amelyek egy jogi aktushoz képest túlzóak. Ráadásul elterelik a figyelmet jóval égetőbb problémákról. Sokhelyütt (pl. 1, 2, 3) feltették már a…..
Doctor Klauße 2013.04.17 23:05:23
Igazi szenzáció történt a Fidelitas országos választmányának ülésén: Kocsis Máté összeszedte minden tudását, és a közönség biztatása - és remélem kellő ovációja - mellett elszámolt kettőig. Döbbenet, Feleim! Ha így halad a karrier és töretlen lesz a fejlődés…..
Doctor Klauße 2013.04.14 22:03:42
@sírbateszezazegész: nagy tétben mernék fogadni, hogy 5 burgenlandi és 5 villányi bort nem tudnál megkülönböztetni ugyanabból a szőlőfajtából, pedig szerinted nem egy színvonalat képviselnek...
mindemellett óriási hévvel fizetnéd ki érte az értékének többszörösét, csak mert valaki a travel chanelen azt mondta neked, hogy az milyen jó :-)
nettó biznisz!
Szemünk láttára bontakozik ki a nagybetűs Mesterterv - Matolcsy immáron jegybankelnökként tereli gazdaságpolitikánkat a "sógor, koma, jóbarát" rendszer, az ad hoc jellegű beruházási boom és a kínai modell felé. Az elnök szerint a nemzeti banknak három fő célt kell követnie,…..
Doctor Klauße 2013.04.05 11:44:11
@fehérfarkas: Most azt hiszed, nekik vagyok a híve?
Ha kint volt a pénze, ugyanúgy vállalja, mint Simor, nincs kettős mérce
Viszont ők azért más pozícióban tették, azt tegyük hozzá...

Kérdéses, hogy mennyire hiteles, amikor valaki az ország pénzügyi stabilitásáról papol, miközben nem bízik a hazai pénzintézetekben...
Doctor Klauße 2013.04.05 13:21:01
@Niebur: a mandátumának lejártáig azt a fizetését kapta meg, Matolcsy az új szerződés szerint már csak a maximumot, a 2milliót kapja, erről törvény van

ezekre az európai uniós gittegyletekre szerintem pedig már egyenesen ciki hivatkozni, annyira nevetségesek a kettős mércéjükkel
de ha nem hinnéd el, lásd az ellenzék is leszokni látszik róla

remélem egyszer ugyanez megtörténik a külföldről, négyfalközt generált antiszemita rémhírekkel, hogy a magyarországi zsidók rettegnek Budapesten
Doctor Klauße 2013.04.05 13:28:23
Mi történik akkor, ha a kormány nem képes teljesíteni a saját maga által deklarált céljait? Bevallja, ez most nem jött össze? Nem, ezt nem teheti meg, hiszem Magyarország jobban teljesít - így nincs más hátra csak az előre, ha túl kiábrándító a valóság, akkor az álomhoz…..
Doctor Klauße 2013.04.05 01:01:21
@xclusiv: Te hülye vagy.
Ki lehet tiltani a csöveseket a közterületről...
Nem lehet vöröscsillagot stb. viselni...

Az AB nem hivatkozhat már
N E M L É T E Z Ő
alkotmány szerint hozott döntésére precedensként...

VÉGE A DEMOKRÁCIÁNAK!!4!!négy!! Elvtársak, meneküljetek!
Valóban példaként emleget minket a külföld. Magam sem hittem, de a magyar kormány sikeres! A németek egyenesen a gyerekeknek példálóznak Magyarországgal. Viktor álma, miszerint példát mutatunk a külföldnek, így hát teljesült. Kijelenthetjük, hogy révbe értünk NERtársak!  A…..
Doctor Klauße 2013.03.24 21:30:38
@Nap Pali: szerintem meg az a szánalmas, hogy a mai magyar ellenzék annyira képes, hogy a féltucat külföldi hasonszőrű újságíró kétes cikkire hivatkozzon, hogy nesze, a külföldnek is rossz véleménye van rólunk...
meg kell mondjam, körülbelül akkorát pukkan, mint a dugóspuska

belülről nincs elég nagy hullám, hogy felborítsátok Orbán hajóját, tudjuk mi ezt, nem kell mondani... :)
Doctor Klauße 2013.03.24 22:46:17
@Nap Pali: adócsalók... Simorékra gondolsz?
Bár sokan mondják, hogy az embereket alapvetően nem érdeklik az olyan fogalmak, mint például a jogállamiság, a fékek és ellensúlyok rendszere, vagy az alkotmányosság, most mégis úgy tűnik a kormány eljutott egy olyan szintre ezek semmibe vételével, ami már átlépi a…..
Doctor Klauße 2013.03.09 09:42:09
@nu pagagyí: Nem az MSZP-SZDSZ alatt duplázódott meg a munkanélküliség?
+Nőtt az államadósság több mint 20%-kal...
Doctor Klauße 2013.03.09 10:06:22
@nu pagagyí: ha jól tudom, több mint a felét azért elköltötték vagy elégették :)
a munkanélküliség meg akkor duplázódott, ezen nincs mit szépíteni

a választás aránytalanságáról meg papolhatnál például a nagyon demokratikus USA-nak, ahol ha akár egyetlen szavazattal is megnyered az államot, te viszed az összes elektort, az ellenfeled meg a szavazatai dacára nullát...
Doctor Klauße 2013.03.09 10:57:43
@nu pagagyí: Általában ott szokott inkább elszabadulni a pokol, ahol nyilvánvalóvá válik, hogy az ország nem tudja nemzetközi hitel nélkül elkerülni a csődöt
az, hogy ehhez kellett a kabinetnek folyamodnia nem siker, hanem az ők és az előző kormányzatok hibái, mert előzőleg az ország pénzügyi helyzete (részben a szociális kiadások miatt) rendezetlen volt...
gondolok itt az államháztartási hiányokra, ami miatt most is szenvedünk...
szofter Lies, damn lies, statistics 2013.02.17 13:38:10
"I only believe in statistics that I doctored myself"Winston Churchill Statisztika az egész világ. Röpködnek a számok nap mint nap, hol az infláció- és a GDP-adatok, hol a nagy cégek negyedéves eladási jelentései, hol a pártok támogatottságáról szóló felmérések. Általában…..
Doctor Klauße 2013.02.17 20:21:17
@melchi zadok: ezek a demokratikus elvek olyanok, mint az UFO-k
Még senki nem látta őket, de mindenki beszél róluk...
legalábbis M.o.-n
Akár még örülni is lehetne annak, hogy Hoffmann Rózsa eltűnik a felsőoktatás világából, és „csak” a közoktatásban kontárkodik tovább. De ne legyen illúziója senkinek, hogy a felsőoktatási államtitkári poszton érdemi változás lesz: az utód, bár még ki sem nevezték,…..
Doctor Klauße 2013.02.14 21:26:01
@BitPork: Ne haragudj, de ez így sántít, a diákok kiabálhatnak ilyeneket, hogy 'bullshit' stb. (és még csúnyábbakat) az államtitkár pedig nem mondhat róluk véleményt?
Nem kettős mérce ez?
Doctor Klauße 2013.02.14 21:40:07
@safranek: Ehhez Fidesz sem kellett volna, elég lett volna vágatlanul levetíteni a zembereknek, miket műveltek a diákok a tüntetések alatt.
Úgy is kinyílt volna a bicska mindenkinek a zsebében...
Doctor Klauße 2013.02.14 21:46:12
@BitPork: Szerintem az államtitkár úr is higgadt volt. Nem úgy a diákok.
Tegnap megvolt a nagy kötvény-kibocsátás, amiről nemrég Matolcsy azt mesélte, hogy az nem is hitel. Sikeres volt, meg is ünnepelte a kormányzati sajtó. Ezért csak 17 milliárd forintot bukunk rajta – évente. A kormány tovább növeli az eladósodást – mondhatnánk Szijjártó…..
Doctor Klauße 2013.02.14 16:19:18
@Zabaalint: Ráadásul, akkor még pluszba menne a központi ingatlanadó, ami sacperkábé 10 millió fölötti ingatlanokra vetnének ki évente
Doctor Klauße 2013.02.14 16:45:35
@csárli hárper: ha mondjuk emelkedne a nettó fizetésed az a piros szemüvegen keresztül nézve azt jelenti, hogy te fizeted meg az árát, szóval nem csökken, értem

és ezt mondtam, ezeken az "ingatlanadókon" kívül jött volna még pluszba a központi, ha az IMF-el seftelünk..
Doctor Klauße 2013.02.14 16:47:19
@Távmunkás: nem megszorítások, aham
piaci liberalizáció, szóval megágyaztak volna a külföldi tőkeszivattyúnak és a korrupciónak?
A sajtóhírek szerint távozik posztjáról az oktatási államtitkár és helyére az ELTE volt rektora, Klinghammer István kerül. Ha a kormányzati kommunikációban valaki azt hiszi ezzel majd lecsillapodnak a kedélyek, az nagyon téved. Hoffmann Rózsa nem oszt, nem szoroz és ahogy…..
Doctor Klauße 2013.02.13 19:22:10
@kanálwarrior: A HaHa egy partizánszervezet és egyáltalán nem a diákságot, hanem a saját önös, és a baloldal politikai érdekeit képviseli.
Magyarul ILLEGITIM. Semmi köze a diákság többi részéhez, sőt káros, mert lejáratja a hallgatókat széles körben.

Nevetséges az egész, főleg ez az egyetem-foglalósdi.
Egyedül azokkal csesztek ki, akik ott ülnének az órán és tanulnának, meg a biztonsági őrökkel, akik túlórabér nélkül ott dekkolnak, amíg ti eldöntitek, ki rágja majd a gittet ezen a héten...