Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyáriholló

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hoze Politika 2010.09.13 02:56:00
Mikor takarodik már el az MSZP?Kéremszépen, figyelem én itten a sajtó híreket vadúl, és egészen egyszerűen botrány az, amit e országunk tönkretevő, totális züllésbe taszító MSZP nevű maffiavállalat csinál, még túl azon, hogy jelentősen megbuktak az áprilisi…..
nyáriholló 2010.09.13 13:19:32
@kainsage: de legalábbis a börtönben lenne mind - és nem azért, amit képvisel (mert azért törvénytelen), hanem azért, amit tettek az elmúlt években.

Hagyhatnának már minket békén, takarodnának vissza dávidországba.
Hoze Kritika 2010.09.11 09:06:00
Miért szar film az Alkonyat?Újonnani bodyterembe lejárogatásom érdekes folyománya, hogy mialatt a futógépen rohanok 20 percen át , alkalmam nyílik ezalatt az (általam eddig soha meg nem vásárolt) ott lévő helyi Bravo és Popcorn magazinokat tanulmányozni. Mégiscsak jobban telik…..
nyáriholló 2010.09.12 22:06:59
@SötétLeányzó: Á, bazdmeg!!!!!! Az elvesz valami értékéből, ha sokan szeretik/ismerik? Ennyi erővel Petőfi csak egy kis faszfej volt, Jókai megy gyökérarc, hiszen ők teremtettek a magyar irodalomnak komoly olvasóközönséget.

Hoze, egyébként ne dőlj be a pletykáknak, a könyv is szar, bár annyira nem, mint a film. Tehát a film tré, de ettől még nem lesz a könyv jó, csak a filmnél jobb.
Hoze Publi ciszta 2010.09.01 01:42:00
A tehetségrőlA tehetség isteni kincs. Ajándék, melyet a sors vagy a genetika is adhat, egyik sem bizonyított. Bár valóban akadnak tradicionális zenész családok, ahol több generáción át 'öröklődik' a hajlam a zene iránt (pl Mozarték) - de számos ellenpélda is létezik, mikor…..
nyáriholló 2010.09.01 18:53:01
@-Hoze-: Áhááá, már értem! Szóval el kell adnom magam és csak a pénzre kell hajtanom! Így már világos.

De most komolyan. ha így gondolod, akkor ugyanolyan vagy, mint azok, akiket leköpsz.
nyáriholló 2010.09.01 21:01:36
@-Hoze-: "de financionális érdeket nézve meg igen.
Úgy nem lehet eladni magad," Csak idéztem igazából.

Egyébként pedig ha a "művész" az erkölcsi érdekek helyett a financionális érdekeket helyezi előtérbe, akkor ne siránkozzon, hogy holmi "trúarcok" fikázni kezdik.

@vertical horizon: Az "öneladásnak" nem kell feltétlenül önfeladásnak lennie.

Hoze, ha már egyetlen ilyen tenyérbemászó alaktól kiütéseket kapsz, akkor hogyan akarsz "minőségi újságírást" folytatni? Szerinted ott rózsával dobálnak szar helyett?

Én legalább többé-kevésbé intelligensen fejezem ki a véleményemet.

Bence
Hoze Média 2010.08.30 15:23:00
Az RTL szerint (már) 'celeb' vagyokLegalább is ezzel az indokkal utasították vissza a jelentkezésem, az indulóban lévő reality showjukba a Való Világba. Miszerint "tisztességtelen lenne a szerepeltetésem itt a többi 'polgári' játékossal szemben", stb stb,…..
Hoze Filo 2010.08.27 13:58:00
Hány évesek is vagyunk?Tegnapi filo írásom után most egy kicsit a cyber-filozófia felé mozdulok. Van nekem egy olyan elméletem, miszerint: ha az ember életének 1/3-adát átalussza, úgy lenne jogszerű, hogy korát is eszerint határozzák meg, tehát ezt az egyharmad kort kivonják az…..
nyáriholló 2010.08.27 18:28:21
@Mr. Hyde: Neked van igazad.

Hoze, legalább a wikit elolvashattad volna:

A kialvatlanság rontja az ember teljesítőképességét, növeli a balesetek kockázatát és csökkenti az immunrendszer védekező képességét.

"Állatkísérletekkel igazolták, hogy a tartós alvásmegvonás halálhoz is vezethet. Sőt, nem csak a mennyiségi, de a minőségi alvásmegvonás is súlyos következményekkel jár. Egy kísérlet során patkányokat minden REM fázis kezdetén felébresztettek. Így bár az állatok megkapták a szükséges alvásmennyiséget, egy alvási fázis kimaradt. Eleinte enyhe, majd egyre súlyosabb kialvatlanság jeleit mutatták, később azonban a teljes alvásmegvonásnál tapasztaltakhoz hasonlóan elpusztultak."

"Alvás alatt fokozódik a sejtosztódás, a sejtelhalás üteme mérséklődik."

A gondolatmeneted tehát hibás.
nyáriholló 2010.08.28 10:59:41
@-Hoze-: Azt mondtam egy szóval is, hogy te nem aludtál mittudomén hány napig? Felfogom, amit írsz, nem kell aggódnod.

(tudom, hogy vannak ott hibák, nem is kevés, ezért mondtam, hogy "legalább" - mert ha igényesebb vagy, akkor legalább azt. Ha érdekel is, amit írsz, akkor valszeg ne ott olvasgassál, hanem keress valami komolyabbat és megbízhatóbbat. De még a wiki is jobb, mint az, hogy hülyeségeket hordasz össze)

(ja, elég egyoldalúak a WWII cikkek)
nyáriholló 2010.08.29 09:31:04
@-Hoze-: A "komolyabb és megbízhatóbb" alatt én könyvre gondoltam...
Hoze Kritika 2010.08.28 01:30:00
Ha leszáll az éj......akkor jön az EZO.tv - a Tv2 műsorán. Lényegében egy éjjeli jóslós műsor ez, és repertoárja valami fenomenál.  Régebben is csodálkoztam már, ez mit keres egy országosan fogaható 'nagy' tv-n, mert az ilyen műsoroknak kb a Budapest…..
nyáriholló 2010.08.28 10:55:25
Hoze Publicisztika 2010.08.26 11:12:00
FélniEgyik alapvető érzelme az embereknek a félelem. Ki ki tagadja, ki vállalja, ám nincs abban semmi meglepő, hogy az egész emberiség életének legjavát végig-féli: különböző síkokon mehet persze a félelem mértéke, és hogyanja: Félünk, hogy nem megyünk át a vizsgán,…..
Hoze Kritika 2010.08.23 00:33:00
Fura adó ez a Discovery Channel...Fura, mert az ember képes megrögzötten úgy nézni, hogy meggyőződéssel állítja, ő most egy tudományos/ismeretterjesztő csatorna adását nézi, ami milyen jó stb... Egy darabig valóban magasztosabb dolog ez, mintha Mónika sót nézne az ember,…..
Hoze Blog 2010.08.17 22:13:00
A magyar bulvarizmus kultúrális pöcegödreKéremszépen, olvasgattam ma egy rakás bulvárnak nevezett újságot - melyet Szentiványi István barátom csak wc-papír helyettesítőknek emleget. Nos nem is állunk távol eme szarkasztikus hasonlat révén a valóságtól, ám mit tehet az ember,…..
nyáriholló 2010.08.18 16:49:34
@-Hoze-: Képzeld, én sem használok. Egyébként pedig elég baj, ha erre büszke vagy. Elég szar lehet az országos helyzet, ha már a felnőttnek számító emberek is így írnak. (szerintem még én is simán lekörözlek, de ezt ne vedd szerénytelenségnek) Nem azt mondom, hogy nem tudom elolvasni, azt mondom, hogy ha kulturáltnak szeretnéd beállítani magad, akkor erre is figyelj.

Különben csak figyelmeztetlek, hogy a hoze név rendkívül hasonlít a José spanyol-portugál névre, amely a magyar József megfelelője. Ezt csak azért mondom, hogy legalább a saját nevemről hidd el, hogy én tudom, mit jelent (számomra), ha meg bannolsz, újra regisztrálok, ha akarok, te meg mehetsz vissza a tévébe majomkodni, vagy jöhetsz megint a te blogod és én blogom olvasottsági szintjének a különbségével, de még te is tudod, hogy minőség és mennyiség nem jár kéz a kézben, meg egyébként is: biztosan hallottál egy bizonyos festőről, aki egész életében csak egyetlen képet tudott eladni, most pedig ő az egyik leghíresebb... (nemmondommeg)

@Cortez Xerxes Pizzaro-www.cfp6669.blog.hu: Nekik is szóltam, de úgy tűnik, jobban hasonlítanak rátok, mint szeretnének, mert ugyanígy leugattak (egy Névtelen legalábbis). Bár tőlük sem vártam többet. Ha nem szúrja a szemed, hát szerezz szemüveget, mert előbb-utóbb azt is szívesen olvasod, amit ott, a másikon firkálgatnak.

H: Egyébként meg örülj, hogy van olyan, aki nem mindig ért veled egyet, különben a cikkek alatt csak olyan beszélgetések alakulnának ki, hogy "ez jóvót. ja sztemis na megyek bebaszni. ja, tuti, de a cikk is az volt, zsírvagyember".

Még te mondtad, hogy a negatív, ám építő jellegű kritikákat is szívesen fogadod, ha kulturált. Most kiderül, pont azt nem fogadod szívesen. Ha pedig figyelnél arra, amit mondok, rájöttél volna, hogy nem azért mondom, hogy faszoskodjak (amint azt MINDEN hozzászólásomban jelzem), hanem azért, hogy figyeljél oda, mert a színvonal fogja bánni.

Valószínűleg ezután bannolsz, és ezt is kitörlöd, hisz' itt önkényuralom van, de pl. az én blogomon már bebizonyítottad, hogy, bár körülbelül tizenegy év van közöttünk, a szellem nem fejlődik a megélt évekkel.

Plusz csak megjegyzem, hogy még lógsz nekem egy vízilóval.

Bence
Hoze Sport 2010.06.23 23:43:00
A francos fociTalán senkit sem lep meg, hogy tiszta szívből rühellem a focit úgy ahogyan van. Mindig is így volt ez, már egész kis koromban is botránkozva ámulva néztem, mi a túrónak ül be sok ember oda a tévé elé, ha meccs van, és minek kell ordibálni, ha gól. Miféle rokkant…..
Hoze Még mindig viccelünk 2010.04.29 05:03:00
Mai napon a Porsche Hungariat tréfáljuk meg, lássuk hát majd mit reagál eme csodálatos levélkére nemsokára. Elvégre az ügyfél az első. (Kattints rá a képre, eredeti mérethez) ..
Hoze Beszámoló + képek 2010.04.24 23:10:00
Critical MassMeg kell vallani, nem nagyon estünk seggre ettől a rendezvénytől. Nagyjából egy kicsivel szarabb pont, mint amire számítottam. Kissé enyhénszólva szervezetlennek tűnik... - Kezdetnek mondjuk nem ártott volna egy rendes hangosbemondót szerezni, amivel az instrukciók…..
Hoze Szavazás 2010.04.12 23:08:00
Felbuzdulva a nemrégiben elkövetett nagysikerű interjú hadjáratom után felteszem a kérdést, kikkel szeretnétek a közeljövőben interjút olvasni. Igyekeztem az általam ismert együttesek, közéleti személyek repertoárjától elmenni a média orgánumokig is. Tessék szavazni…..
Hoze Politika 2010.04.08 09:58:00
A Jobbik sokatmondó válasza.KLATTY. Köszönjük, intelligensebbek lettünk...
nyáriholló 2010.04.10 02:02:55
@-Hoze-: És akkor te mit szeretnél? MSZP? lejárt, amúgy is tolvajbanda. Fidesz? Eladják a talpad alól az országot, és egyszer csak azt veszed észre, hogy héberül kell tudnod, hogy itt élhess. LMP? Te is lehúztad. MDF? ne viccelődjünk. MIÉP? A fidesz csicskása lett.

Most komolyan, egyik sem hiteles, és ezt te is nagyon jól tudod.

Egyébként rendesen ki van dolgozva az egész, ha megnéznéd a Miskolc tvben Szegedi Csanádot (jutub), te is beleláthatnál, levezeti az egészet, nem csak meséli, hogy hát, majd lesz munka, meg lesz zsé. Azt is elmondja, hogyan, meg miből.
nyáriholló 2010.04.10 09:43:57
@-Hoze-: kuruc.info/r/35/47774/ Nesze, üres sallang ez is.
nyáriholló 2010.04.10 14:51:45
@-Hoze-: Ózd polgármestere, amennyire én tudom, egy érettségi nélküli mszps fasz, akkor hogy a kurvaéletbe lenne jobbikos? Még a google is ezt adta ki, basszus, nézzél már utána vagy valami. www.google.hu/search?hl=hu&source=hp&q=%C3%B3zd+polg%C3%A1rmester&meta=&aq=1&aqi=g4&aql=&oq=%C3%B3zd+pol&gs_rfai=

csodás hozzászólásod elemzése: szövegértés rulz

A cigányok nem maguktól hagytak fel a bűnözéssel, hanem azért, mert a polgármester BETARTATTA A TÖRVÉNYEKET. Azért kurvára de nem mindegy. A Gárda arrafelé nem masírozott, csak a rendrakás után hívta meg a polgármester őket.
A cigányoknak meg nem a magyaroktól kell befosniuk (szövegértés rulz megint, mert pofázol össze-vissza, de mégis félreértesz minden szart, ami a médiából folyik-vagy rtlhíradót és ilyeneket nézel), hanem a törvényektől.

MINDEN HÍRPORTÁL FERDÍT, de kurucon olyanokról hallani, amiről sehol másutt. az mti, index, mind ferdít, te is redítesz, amikor hülyeségeket hordasz össze, mert azt hiszed, kemény vagy.

Beszéltem.
Hoze E-mail terror 2010.03.25 22:42:00
Leveleztem egy jót az LMP-vel.És még van is humoruk! (Az LMP mellesleg egy induló párt, Lehet Más a Politika névvel, ha valaki nem tudná.)Én írtam nekik vala, még délután (rákattintásra eredeti nagy méret:)           Válaszoltak…..
nyáriholló 2010.03.27 20:19:59
@-Hoze-: Dúró Dóra? Áh, ő teljesen okés.
Hoze Munkátkenyeret - rovat 2010.03.23 08:30:00
Ál-hirdetések munkaügybenNem, most nem álhírek jönnek. Álhirdetések - amiket nem én találok ki, sajnos ilyenek nemhogy léteznek, de tele is van velük az internetes és a nyomtatott sajtó is.Arról van ugyanis szó, rengeteg cég jólcsengő kamuként ad fel munkaügyi hirdetést, aztán…..
Hoze zÜnnep 2010.03.14 01:03:00
Március 15 lesz......amit majd megint a kampányra haszná fel a teljes politikai elit. Idén különösen, most ugye választások is vannak, tehát annál inkább lesz e ünnep eredeti jelentősége háttérbe szorítva. "Ünnep" persze, már akinek. Azt már ugye tavaly ilyentájt is…..
nyáriholló 2010.03.14 18:04:40
@Sinister Creation: Csak tessék. Én, azokkal, akik még szeretik a hazájukat, és tudják, mi is az a nemzet, testvériség, szabadság, egyenlőség, majd megteszünk minden tőlünk telhetőt.

egyébként 2006-ban nem volt vezető, ha lett volna, mondjuk egy parlamenti párt, akkor már más világ lenne itt.

@-Hoze-: Minden népet vezetni kell. A magyart főleg. Youtubeon hallgassátok meg: Villás Béla: A magyarság szerepe.

Elmenni könnyű. Kimész az USÁba, hozzámész valami amerikaihoz, és kapod az állampolgárságot.

Először ismerd az áldozat fogalmát, csak aztán "kukaborogass", már ne is haragudj
nyáriholló 2010.03.14 21:00:11
@Sinister Creation: ha a 2006-os emberekre gondolsz, mint focihuligánok, ki kell, ábrándítsalak, nem csak ők voltak ott. Csak ők már azért, valljuk be, verekedtek a rendőrséggel, tehát természetes, hogy nagyobb a hanguk. Mások is voltak ott.

Azt megteheted, hogy nemzetet formálsz a népből. Természetesen nem egyedül, de ebben minden segítség elkel.

65 év folyamatos agymosás, azt kell mondjam, megtette a hatását.
nyáriholló 2010.03.14 22:03:11
@Sinister Creation: Nem rád gondoltam