Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gilette888

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kárász Róbert Vadai Ágnessel beszélgetett volna, és nagyon szerette volna irányítani a beszélgetést, de hiába, mert a politikus nem nagyon hagyta neki. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Vadai rém profin bullshittel a baloldal kínos ügyeiről, és tulajdonképpen Kárász egyetlen…..
Amikor tavaly a köztévé elindította A Dal című énekversenyét, tán maguk sem gondolták, hogy az Eurovíziós Dalfesztivál magyar indulóját kiválasztó nemzeti válogató stabilan egymillió fölötti nézettséget hoz majd, amivel a nézőkért kétségbeesetten kaparó tévé egyik…..
gilette888 2013.02.03 18:47:39
@micsoda?: Én sem láttam semmit a műsorból, de szerintem egy jó dal sem volt benne és nagyon sz@r volt az egész:)
Igen, ne hazudjunk magunknak sem: a nőkkel szemben léteznek előítéletek. Szinte minden férfi elfogadja, hogy nem vezetnek olyan jól, mint ők, sőt, ha szőkék, akkor egyebekre is képesek. Leah Petersen mindenre rácáfol, sőt, annyi nehezítést is vállal, hogy motorral mutatja meg,…..
A HírTV magát "Független és tárgyilagos híreket közlő, kiegyensúlyozott vita-, háttér- és elemző műsorokat kínáló" tévének nevezi. Most kb. 20 percnyi adást ismertetnék, miután háromnegyed ötkor bekapcsoltam a tévét. Önmagában egyes elemei talán rendben lennének, de…..
A főváros közismert építményeivel népszerűsíti magát egy külföldi pornóoldal – írta a Blikk. A szexfilmes vállalkozás reklámfilmjében felbukkan a Parlament, a Hősök tere, a Citadella és a Szabadság híd is. Többek között ezeken a helyszíneken vették fel a…..
gilette888 2012.05.22 21:16:00
@Figyelmeztetés: Itt van:

erotika.indavideo.hu/video/Az_igazsagoszto_papa_1

Az öreg jól picsán rúgja a kis hülye ribancot!
Maunikának vagy nem sikerült ledobnia 20 kilót vagy végig kamu volt az egész, nem tudni, egy biztos, nem ő fogja vezetni a TV2 napi valóságshow-ját szeptember 16-tól, és nem is a Viva TV-s Iszak Eszti, de nem is .Hanem Peller Mariann, akit a Story Tv-től kért kölcsön a csatorna. A…..
gilette888 2011.08.28 23:59:23
@Thrasher: Akkor is lóarcú, és megtiltom, hogy torkonrúgjál!
Az Éden Hotel című sorozat március 7-én indul a Viasat3-on. A műsort bevezető kampány része egy 3D-s közterületi megoldás: a plakáton Horváth Éva, a sorozat műsorvezetője alig fedett testtel csábítja a nézőket. Domborulatai a forgalmas helyek buszmegállóiban a plakáttal…..
Így múlik el a világ dicsősége: Kelemen Anna, a magyar celebvilág egykori királynője, mostanában kénytelen pornós haknikból fenntartani magát, amivel persze annyira nagy baj nincs, ugyanolyan meló az is, mint a BKV-ellenőrködés vagy a behajtás, itt leginkább a képen pirossal…..
Subba Vasárnapina: A Milton ikrek 2010.11.21 08:00:00
Sarah QueenÉrdekes japán vetélkedőDúskebű szőkeségBarnuNagyon lelkes!!A ribis Milton ikrekKolbászgyári capriccioMázlista faszGangbangSexchat..
gilette888 2010.11.21 12:58:51
members.miltontwins.com/login.php

Username:bluted
Pass:doggbert

vagy

Username:tSGqLUOn
Pass:Cpmv2qwQ
Csodálatos videót pakolt fel Panatta70 a Youtube-ra (remek feltöltései vannak egyébként, érdemes köztük böngészni), ami egyrészt profilunkba vág, másrészt érdemtelenül kevesen látták. Íme tehát a fergeteges reklámfilmkavalkád 1988 szilveszteréről, szalonspicces Antal…..
A mai napon az Opera Software útjára bocsátotta legfőbb termékének, az asztali Opera böngészőnek legújabb kiadását az Opera 10.6-ot. A kiadás érdekessége - a szokásos újdonságokon túl -, hogy hosszú idő után ismét szinkronba kerülnek a verziók a főbb operációs…..
Magyar Opera Opera 10.51 RC1 2010.03.14 01:37:00
A korábbi build óta leginkább stabilitás és memóriahasználat terén ígérnek javulást a fejlesztők. Változások listája: Néhány Carakan javítás. CORE-27660 Javítva a Carakan memóriahasználata összevetve a Futhark-kal. ALIEN-892 (Javítva a 404-es Unite hiba, ami…..