Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C4bBP

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Exkluzív interjú Magyárjaország miniszterelnökével, 2020. június 5. HCs: Kezdjük talán azzal, hogy ön pár éve még azt mondta, hogy "Aki náci romantikára vágyik, (...) annak nincs helye ebben a pártban, az eltévesztette a házszámot". Most mégis itt beszélgetünk az Adolf…..
C4bBP 2015.06.05 11:14:41
Ha a magántévét megregulázza is az OVB, a köztévébe nem nyúl bele. A Vona Gábor panaszkodott, hogy nem hagyták, hogy a rasszista gyűlöletbeszédet tartalmazó reklámja lemenjen az MTV-n. Megint ez a kiegyensúlyozottság hiányzik. Persze a demokrácia félig-meddig ellenáll az…..
Novák Előd belecsúszott egy parasztlengőbe… Szerintem nem először verik meg, aki ismeri, vagy találkozott már vele, jogosan vélheti, hogy ő volt az a loser a suliban, akit megköpőcsöveztek, elvették az uzsiját és focipályán nekiállt okoskodni, majd jól felrúgták.…..
A radikális pártoknak lételeme a rocker-életérzés: "szeretem a rockot, hosszú a hajam, mindenki ellenem van, de megyek előre, nekem van igazam". Ahogy a rockerrel, úgy a Jobbikkal is két dolgot lehet csinálni. (Fotó: Szécsi István/Index) A Jobbiknak sikerült elérnie,…..
A programot olvasva, a Jobbik annyira fasisztoid párt, hogy talán maga Mussolini mester is elismerően csettintene. Az a határozott meggyőződés, amellyel a világot rendbe akarják tenni, talán csak a fasisztákra jellemző. Ne essünk bele abba a klasszikus hibába, hogy összetévesztjük a…..
Pörzse Sándor annyival indokolta, hogy a korábban "népirtónak" nevezett MSZP-nek kampányolt: apolitikus volt és "elvállalt ezt-azt". De nem Pörzse az egyetlen a Jobbikban, aki elvállalt "ezt azt", amikor kellett a pénz. Szavazzon, hogy melyiküknek…..
C4bBP 2010.04.03 10:59:03
@kitiltott: Szerintem a meghökkentő eredmények miatt nem is közlik az eredményt. :)

Egyébként meg a cikk írójának annyit, hogy ha értelmeset nem tud, akkor inkább ne írjon semmit. A kevesebb néha több. ;)