Regisztráció Blogot indítok
Adatok
14DIGIT

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2013.12.22 09:11:01
Édes kis olasz Az autót még 1999-ben kaptam kézhez...az akkori állapota igen siralmas volt...szerelések közben a karosszéria legkülönbözőbb zugaiból kerültek elő tyúktollak...meg egyebek. Egy 20 éves álom Megvolt az első próba terepen, nem minden tanulság nélkül. A…..
Sokan nem tudják, de Härtlein Károly, azaz nekünk csak Karcsi, hallgatóinak Magic, alapvetően autós ember. Anno az átkosban adagolókkal is foglalkozott, ezért talán nem is meglepő vonzalma a szívódízelek iránt. Igaz, autóparkja csak a legnagyobb jóindulattal nevezhető…..
Belsőség Heti merítés 2012.10.28 11:53:08
A kék villám Útközben elég jól viselkedett, igaz 60-nál többet nem ment valami oknál fogva. Az út közepén jártunk mikor is erős ferrodo szagot éreztem a gépsas mögött kullogván, így hát telefonon hívtam a sofőrt hogy a legközelebbi megállási lehetőségnél talán meg…..
Lassan már egy hete... szóval már csak 51 hetet kell várnunk és újra nekivághatunk San Marinónak! Elég nagy elvárásokkal indultam neki életem első Legendjének - ez talán az előzetes beharangozó írásomból is kiderült számotokra (ahogy az is, hogy kik és mivel indultak, ezt…..
Belsőség Egyliteres benzintemető 2012.10.01 16:55:57
Sokan tartják, hogy az elsőre mindig emlékezni fogunk. Én tizennyolc voltam, amikor megtörtént: gyorsan beleszerettem a gyönyörű feketébe, olyannyira, hogy túlságosan el is kapkodtam a dolgot. Az idő persze megszépíti az emlékeket, de az együtt eltöltött két év alatt rengeteg…..
Belsőség Heti merítés 2012.09.16 09:41:23
A legjobb családi autóm Vásárlás után egyből egy 3 hetes olasz túrán avattuk fel az autót, a fogyasztása kicsit sok volt, de gondoltam majd belejáratódik, nem így lett... Hó fehérke Aki nem tudná ez egy egyszerű olajcseréről szól! Olaj + szűrő, ezen kívül ellenőrzik…..
A fennállásának kilencvenedik évfordulóját ünneplő chemnitzi közlekedési cég nagyszabású rendezvénnyel tette emlékezetessé születésnapját idén júniusban. Az ünnepség alatt a városban az elmúlt 90 évre jellemző járművek közlekedtek. Nem nehéz kitalálni, hogy a…..
14DIGIT 2012.08.12 11:48:03
A legőrültebb megoldások nem zsenik fejében születnek, hanem a szükség szüli őket – erre jutottam ennek a szörnyetegnek a láttán. Harminc henger dolgozik öt sorban, hogy összejöjjön az a háromszázegynéhány lóerő, ami a végén megmozdíthat sok tonna halálos vasat. Az…..
Az autó, ami kísértésbe visz. Lopnék, csalnék, talán ölnék is érte. Fejben biztosan. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Belvárosban parkolni kihívás, nemcsak a díjak és a kevés szűkös hely miatt, hanem mert könnyen figyelmen kívül hagyhat egy-egy táblát az ember, amit itt szinte biztosan díjaznak a hatóságiak. Tehát nagyon kell figyelni, tette ezt ámbátor is, de ez most nem volt elég, mivel egy…..
Vasárnap este úgyis van időtök dekódolni egy ékezetmentes levelet, meg talán megbocsátható mr_x-nek, mert a briteknél kicsit ritkábban fellelhető a magyar billentyűzet. Lényeg a lényeg, nem csak nálunk fordulnak elő idióta, magukat istennek képzelő rendőrök. Ettől persze…..