Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mentalhacker

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ma este a Tv2-n néztem a választási műsort, egy ideig. Kurva idegesítő volt Várkonyi Andika és Azurák Csabika szerencsétlenkedése. Össze-vissza mekegtek, egymás szavába vágtak, Bochkorné pedig sokszor egy épkézláb mondatot nem tudott összerakni. Olyan sokszor, hogy az már…..
mentalhacker 2010.04.12 12:03:34
Az alábbi levelet kapta a TV2:

Tisztelt Tv2!

Engedjék meg, hogy a tegnapi választási műsorukkal kapcsolatban írjak pár sort. Nem tudom, csak bízom benne, hogy a szerkesztők utólag elemzik majd a teljesítményt, és abban talán a nézők véleménye is számít valamit. Katasztrofális volt, amit Várkonyi Andrea, a csatorna arca, sztárja művelt. Nézhetetlenné sikerült tennie a műsort. Egyetlen épkézláb, alany-állítmányt tartalmazó mondatot nem volt képes összerakni, a papírjait pakolászta zavarában, minden másodpercben ütögetve a pulthoz, bakizott, őőőőő-zött. És rihegett-röhögött. Ha nem lett volna ott a profizmusát most sokadszor bizonyító Azurák Csaba és a hasonlóan jól teljesítő Pachmann Péter, akkor nem tudom, milyen jelzővel illethetnék a jobb sorsra érdemes nézők a műsort.
Kérem, elemezzék ki, hogy sok milliós fizetésért ilyen nívótlan, felkészületlen, nézőirritáló "produkció" megengedhető-e? Ha utánanéznek, más fórumokon is – csak nálam jóval szókimondóbb, durva stílusban – minősítik az alkalmatlanságával élő adásban botrányosan megbukó hölgy szereplését. Higgyék el, rihegéssel, röhögéssel nem lehet meglágyítani a nézők szívét. Itt helyt kellett volna állni, még a rendkívüli helyzetben is. Azurák Csabának, a többi bejelentkező tudósítónak ez sikerült, tehát a kihívás nem volt emberfeletti. Csak hát ha nem súgógépről kell felolvasni, amihez Várkonyi Andrea hozzászokott, valamint egy magyar mondat megfogalmazása gondot okoz, akkor ott valami igen nagy baj van. Talán kár volt elrontani ezt az amúgy izgalmas estét.
Ha lehet, továbbítsák levelemet a szerkesztőknek.