Regisztráció Blogot indítok
Adatok
IQ bajnok

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mandiner blog Földvár, félúton 2012.10.04 15:15:00
Vasárnap vesztett a Fidesz – ilyet sem hallottunk túl gyakran 2006 forró ősze óta. A dunaföldvári polgármester-választás egyrészt csak egy időközi választás egy kisvárosban, amit nem kell túldimenzionálni; másrészt viszont nyugodtan vegyék intő jelnek a kormányoldalon azok,…..
"Tisztességtelenebb a helyzet, mint a szocialisták alatt" - köszönt oda a kormánynak, a Fidesz frakciónak, és a földmutyistáknak ismét az Ökopolisz alapítvány konferenciáján Ángyán József. A kormánypárt - még - élő lelkiismerete ezúttal sem vacakolt, kirámolta a…..
IQ bajnok 2012.10.04 17:29:28
@iii: @aritus:

"Ha kurvára nem vagy közgazdász és nem értesz hozzá, akkor milyen alapon faszozod le azt, aki viszont közgazdász és ért hozzá? Pogátsa nem alap nélkül beszél, tények vannak mögötte, amint, mint tudjuk, makacs dolgok. Nem pont Gyurcsány, hanem az Orbán-Medgyessy-Gyurcsány trió adósította el az országot, 2001-től kezdődően. ... "

Anélkül, hogy mindent tényként kezelnénk, amit valaki feltesz a netre, küldök neked egy kis olvasnivalót.

szabadeuropa.shp.hu/hpc/web.php?a=szabadeuropa&o=heti_tema_2012_10_02__EVr5
IQ bajnok 2012.10.04 18:01:17
@aritus: bocs, de nem mindig van türelmem visszaolvasni.
Így jártam. :)
Az oktatás szétverése az átalakítás alatt zavartalanul folyik   Ismét úgy gondolta gazdája, szabadjára engedheti Hoffmann Rózsát. Kezdődik a tanév és bizony ilyenkor illik szépeket mondani, reményt csepegtetni tanuló és tanár szívébe. Tanévnyitók alkalmával…..
IQ bajnok 2011.08.26 00:01:30
@FF:
Jó a jellemzés
Ez a hölgy szijjártó intelligensebb kivitelben- csak azért, hogy igaza legyen @ursus artos- nak is!

Azt, hogy számomra mi az érték, ma már nem engedem parancsra működni.
Győzzenek meg, hogy jó, amit akarnak!
Mintha ez másodlagos lenne. Először a kurmány elé terjeszti, majd utána löki oda a népnek! Szupi lesz, mint tudjuk, ezt nevezi ő széles körű társadalmi egyeztetésnek.
A szerda a kínos kérdések és érdekes közjátékok napja a magyar diplomácia számára. A múlthéten még egy helyszínes, egyszereplős volt a dolog Orbán vitézkedésével, tegnap már két helyszínen számos közszereplő magyarázta a kormány bizonyítványát. Lassan de biztosan…..
IQ bajnok 2011.01.27 11:24:47
@pneumónia:
"Szerintem az ELTE tanszékveztője szinte tuti jobban vágja a jogot, mint kint akármelyik mondva csinált fizetett politikus."

Igen, éppen most írják be az indexbe a vizsgaeredményét!
"Senki sem lépheti át a saját árnyékát. Ha egy politikus nem tartja magát korábban kimondott gondolataihoz, s mindig csak a pillanatnyi népszerűségre gondol, eltávolodik egykori önmagától, akkor előbb-utóbb erkölcsileg megsemmisül, kiürül, és zörögni kezd, mint a…..
IQ bajnok 2010.06.05 12:52:22
@belekotty: Nem cikizni akarlak, de 1-ben piszkosul tévedsz!

"Azt hittük Orbán kemény kézzel kormányozni fog. Nem kormányoz, hanem lebeg és rossz tanácsadókra hallgat."

NEM HALLGAT EZ A ...... SENKIRE!
Javában zajlik régi és új kormányaink közt az átvétel ceremóniája. Túlestünk az első kormányszóvivői sajtótájékoztatón is, amit nem lehetett túlélni béna kacsázás nélkül.Nagy Anna antréja rekeszizom szaggatóan gyönyörűségesre sikerült. Kedvesen mosolygott a szavait…..
IQ bajnok 2010.06.01 12:47:40
@old_field:
„Figyelj mán IQbajnok, lehet, hogy neked is büdös a szád, de azért ne vedd magadra, mert Varánusnak szólt a megjegyzés, kérdés. :)
A megszólalásod persze hasonló szellemi szintre utal, mint a megszólításod.”

Nekem is büdös a szám, ha ezzel egy szintre emelsz Fabiussal, akkor tisztelettel köszönöm!

De tévedsz! Az IQ bajnok ÉN vagyok.
IQ bajnok 2010.06.01 12:52:58
@nestrot10: "felravatalozva a gonosz törpe???

Hogy lehet így beszélni az ország miniszterelnökéről?
A II. Orbán kormány fejéről?

Egyébként tényleg igaznak tartom, amit írtak neked! A jó meglátásaidnak is elveszi az élét, ha csak a gyűlölet hitelesíti szavaidat!
Varánusz Nem szeretem a focit 2010.05.12 16:11:00
Más pedig szereti, nincs ebben semmi különös, miért ne lehetne bárki rajongója egy szerintem infantilis játéknak, ahol 22 felnőtt ember egy kis bőrbigyót vagy épp egymást rugdalja a pályán.Orbán Viktor is szereti a focit, ezt nem is rejti véka alá, nincs is önmagában ezzel sem…..
IQ bajnok 2010.05.12 21:52:42
@úriparaszt: "nem habzó szájjal orrot túrni
kell"

Bekapcsolva hagytam a vebcamot?

Hülyeséget félretéve, csak jó helyre nyúltál, ha ennyien cseszegetnek...!
Új minisorozatot indítok, melyben a parlementbe bejutott pártok egy-egy szakértője nyilatkozik a Macskapcsolatnak cica- és állatügyi terveikről. Elsőként az LMP részéről Kaufer Virágot értük el.Szerinted bevált az a korábbi BTK-módosítás, amely letöltendő börtönbüntetést…..
Varánusz Helyén kezelve 2010.04.30 13:30:00
Nem néztem utána (nem is érdekel) milyen párt támogatja Kál község (nagyközség?) polgármesterét, de ideje, hogy egészséges egyensúlyt találjunk végre a jogok és kötelességek között.Ez a mondata különösen szimpatikus:"Énhozzám jöhet az ombudsman is, neki is meg fogom…..
IQ bajnok 2010.05.01 21:06:37
@úriparaszt:
Most indulatból mondtál véleményt dei- ről.

Nem vettetek észre valamit a cikkben. Idekopizom, és utána azon is lehet elmélkedni, hogy a cigányok mellett fogtam pártot, vagy próbálok tisztán látni:

"az igazi büntetés inkább az volt, hogy délutánonként itt kellett maradniuk korrepetálásra."

Számomra megdöbbentő ez a kijelentés és jóval komolyabb kérdéseket vet fel, mint a közöspofonosztás...!
IQ bajnok 2010.05.01 21:10:21
@franta:
csak egy mondat az általad idézettből:

"De a rossz minőségű, ám erdősítésre sem ajánlott földeket is állami tulajdonba vennén és kioasztanám az ott élő szegényeknek, hogy az élelmiszerígényük egy részét szövetkezeti formában, vagy egyénenként de megtermeljék."

Szerinted miért másoltam id ezt a nemes veretes mondatot?
Varánusz Pornót az iskolákba 2010.04.25 08:00:00
Nem gondoltam, hogy a német visszafogott konzervatív légkörben fog először fölmerülni, vigyék be a pornót az iskolákba. Latin, szexistennek kikiáltott népektől inkább várná az ember, hogy a prüdériát levetkőzve szembe mernek nézni a mai kor szabadosságával, iskolai…..
IQ bajnok 2010.04.25 18:15:35
@imperial: Igaz, viccelsz?
A húsvéti csöndeskedés után beindult a Vatikán pedofil ügyeit firtató gépezet megint.Előbb a belgiumi Brugge püspöke, Roger Vangheluwe vitt be egy gyomrost azt anyaszentegyháznak levelével, amiben bevallotta:"Mielőtt püspök lettem és egy kis idővel azután is, szexuálisan…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége, fuss el véle.Nagyjából ennyivel lehet összefoglalni az LMP zuglói pályafutását. De ha így folytatják, akkor nagyjából ennyire számíthatnak országos szinten is. Az első fordulóban váratlanul jól szerepelt alakulat ma egy nemes gesztussal…..
  Ma délután az MSZP sokáig talán utolsó izgalmasnak ígérkező lakossági fórumán vettünk részt, Gyurcsány Ferenccel, Simon Gáborral és Arató Gergellyel együtt. Maga a pártrendezvény azon kívül, hogy a bejáratnál Narancsvidéket osztogattak, sajnos nem sok izgalmat…..
Varánusz Morvai Dávid csillaga 2010.04.15 08:00:00
Szivárvány óvoda, faszpumpás álmok,pártomra nézek és zsidókat látok?Őrült rémálom ez? Vagy valóság?Német lapnak füllentett hiábavalóság?Mondd! Kérlek mondd, hogy álmodom!A zsidók nem törhetnek át barikádokon!Nem mondhattam ilyet a düh hevében,hisz itthon másról szól…..
    A blogolók előtt lassan közismert lesz ez a szatmári falu, köszönhetően neves lakóinak, a Lobbikos országgyűlési képviselőjelöltnek és feleségének. Csak hiteles forrásból szabad idézni, ezért nézzük a jobbik.hu-n szereplő jelölti bemutatását:  …..