Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DonDefensor

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hattrickmania Előkedöntőke 2007.10.10 22:36:00
Mostpedig következzen a Magyar Kupa elődöntőinek elemzése! Ígyni. Most, hogy a lányok kimentek a szobából már nyugodtan beszélhetünk a hüvelygombáról. Soft FC - Atomkakas A "hazaiak" (hiszen itt már semleges pályán játszák a meccseket) egy utolsó próbát tehetnek a…..
hattrickmania Új GM a fedélzeten 2007.10.16 16:20:00
GM-Lion lemondása után kellett találni egy másik GM-et a helyére. A versenyből sattikz került ki győztesen, akiből GM-satti lett. Őt kérdeztük: Miért jelentkeztél a GM-posztra? Mikor szóltak, hogy te vagy a befutó mik voltak az első reakcióid? 2007. március végén volt egy…..
Igen, pontosan ezt kérdezgették egymástól a magyar szurkolók, akik a helyszínen követték a mérkőzést. Nem értették miért nincs a kezdőben ezúttal Ivan, sőt még a kispadon sem kapott helyet. Pedig köztudott róla, hogy csak egyvalamihez ért, az pedig a pontrúgás, és mindössze…..
hattrickmania Esti mese 2007.09.28 22:51:00
Egyszer volt hol nem volt, amikor zöld Erdobe (III) jártam zöld HT-s betűket láttam, éppen Zolibával (garristop; NB1) találkoztam! Zolibával, aki nem zoo libákat őriz, hanem egy gyönyörű ősi mesterséget űz, ugyanis Fazekas! - Az úgy vót, nálnuk falun ahol születtem hát ottan a…..
Először is köszöntök mindenkit. Elsősorban U20-szal kapcsolatos dolgokat tudhattok meg tőlem, de igyekszem majd kitalálni más érdekes témákat is. Pénteken a jelenlegi VB meglepetés csapatával, Liechtensteinnel fogunk megmérkőzni. Az ő szempontjukból ekkora sikert még sosem…..