Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csakNorris

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ahogy a blog kommentekől is kiderül kezd stabilizálódni a helyzet. Köszönjük a jókíváságokat, bár anyukánk gyakran csuklik, így biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg munka vár ránk.Először is arra kérünk benneteket, hogy NEKÜNK írjatok hibajelentést, de az iwiw-nek, vagy a…..
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Tanyavilág Vissza a múltba 2010.12.04 16:25:00
2010.12.04 17:23UPDATE:KARBANTARTÁS LEZÁRULT. TALLÉROKAT JÓVÁÍRTUK. TANYÁKAT VISSZAÁLLÍTOTTUK.2010.12.04 16:25Sziasztok:Mont észrevehettétek kb 30 perce elkezdtük karbantartani a játékot. A legutóbbi szerverbővítéskor olyan kihívással találkoztunk, amely…..
Itt találod a játék eddig növényeinek gyűjteményét. Egy kis matematikával azt is megpróbáltuk kiszámolni, hogy mikor mit érdemes termeszteni, tenyészteni! Tanyavilág Táblázat(frissítve 2010.10.26.)  A gyűjtemény legjobb tudása szerint próbálja követni a legújabb…..
Tanyavilág Mi tart ennyi ideig? 2010.11.29 14:38:27
Mi tart ennyi ideig??? Sokan feltettétek ezt a kérdést, a legjobb, ha bővebben is leírjuk, hogy mi áll a leállás hátterében. Néhány héttel ezelőtt sokkal jobb minőség és jobb szolgáltatásért cserébe mentünk át a korábbi szolgáltatónktól az újhoz. A szoftveres…..
Michael Knight Jó lesz vigyázni! 2010.10.26 16:19:00
Jobb, ha vigyáznak magukra az alkotmánybírák, mert még egy ilyen döntés, és a Nemzeti Együttműködés jegyében Alkotmánybíróság se lesz többé. Mehetnek sorbaállni munkanélküli segélyért. Mert semmibe nem telik, Rogán Tóni ezt is beterjeszti, és mire kettőt pislantunk, már…..
csakNorris 2010.10.26 21:55:54
@Nyugdíjkárosultak: Akik itt hozzászólnak nagyon úgy néz hogy mind régi post kommunisták és nem tetszik nekik az hogy végre rendbe rakja valaki az országot. Most már nem lehet a zavarosban halászni. Aki félti a 3 millióját nem kell félteni, nem veszi el senki. Aki akar az marad a Magánnyugdíjba, csak éppen azt nem vette észre, hogy eddig a hatalmon lévő komcsik eltőzsdézték a magánynyugdíjpénztárat és évek óta mínuszos számla elszámolások jönnek. Gyurcsány talán azért fél annyira mert lehet hogy az ő zsebébe van a Magánnyugdíj pénztári pénzünk? Érdekes mindennap kiderül valami disznóság az előző kormány "tisztességes" tisztviselőíről. Épp ideje hogy menjenek a k@va anyukájukba és ne tudjanak soha többé pozícióba kerülni. Láttátok 23-án ezt a nagy tömeget az Orbán beszéd alatt! Érdekes ők mind azt akarják, hogy legyen végre rend Magyar országon! És akinek ez nem tetszik el lehet menni! Hisz Gyurcsányotok is megmondta. Megy ő is nemsoká a dutyiba. Oda való!
Tisztelt Pszáf és tisztelt rendőrség! Egyre népszerűbb Magyarországon egy piramisjáték, melynek lényege megegyezik a Dt Diamond néven elhíresült és végül 2004-ben lekapcsolt csalás sorozattal.A Canadian Diamon Traders (CDT) rendszer a társadalom kevésbé képzett tagjaira…..
csakNorris 2010.03.15 19:53:27
@szaszalino: Ha szétnéznél egy kicsit jobban van Gyémántgyűjtők klubja, itt azok az emberek vannak akik már megkapták a gyémántjaikat nem is egyet hanem többet. Tehát nincsenek károsultak, márcsak azért se mert az igaz hogy kicsit lassu a rendszer mert aki elinditotta elfelejtette elmondani, az alattuk levőknek, hogy van egy gyorsitó sáv de mire ez kiderült már 4000-ren voltak benne és ennyi ember már nem tudott részt venni benne, ezért lassub. De amikor kijut valaki megkapja a gyémántját. Ha nem hoz be senkit 1 évig vissza adják a pénzét vagy kap egy kis gyémántot választhat. Sőt 2x akkor is kiengedi a rendszer és ez csak utána következik be, mert ad kölcsön embert attól akinek több van mint 2 fő.
A rendőrségen tett bejelentést a Pszáf három cég ellen, piramisjáték szervezése bűncselekmény gyanújával. A CDT értéktelen hangyafasznyi gyémántokkal leplezi piramisjátékát: erről szóló cikkünket már csak a lelkes szervező Kállai Éva "szuperintelligens"…..
csakNorris 2010.03.13 22:25:27
@MegaLoL: szerintem Te még egy talpnyaló alkalmazott vagy! De meddig? Lehet hogy holnap már Te is az utcán leszel és akkor jól jön egy jól fizető MLM. Tudod senkinek nem biztos ma a munka helye! Még neked sem. És akkor is fikázoid majd a gyémántot ami kb. 500.000,- Ft-ot ér. Nem azt az első kicsit kell nézni ami 150.000,- Ft-ot ér hisz csak azt mutogatjuk, a nagyot az 500.000,- Ft-ost széfben tartjuk. No érted már hülyegyerek?
csakNorris 2010.03.13 22:27:42
@pannonfunk: Csak egyet ne felejts el bunkókám, hogy ez egy ciklikus rendszer amit a közgazdasági egyetemen már oktatnak. De tudod Te azt hogy mi az hogy egyetem? Főleg ciklikus rendszer?
csakNorris 2010.03.13 22:44:28
@pannonfunk: Már az előbb is irtam hogy bunkó vagy! De tényleg az vagy. Mi nem gyémántkereskedők vagyunk, hanem vásárlók, saját magunknak! Ha meghallgatnál egy előadást okosabb lennél. Ha hallgatnál akkor meg bölcsebb. Mi befektetjük a pénzünket a CDT-be és amikor egy idő után kamattal együtt kivesszük a kamat a gyémánt. Miért nem tehetek én mgán emberként ilyent. Az hogy szólok az anyámnak meg a testvéremnek hogy ők is fiatalssák ott a pénzüket ne az OTP-be kinek mi köze hozzá. Miért is piramisjáték ez? Ugye hogy aki nem néz utána dolgoknak csak jártatja a pofáját az pórul jár! De vigyázz mert hitelrontásért és rágalmazásért befogunk perelni, csak idő kérdése. Utánna gondolkodhatsz rajta, hogy megérte-e. Inkább lépnél Te is be, jobban járnál volna miből kifizetni a kártéritést!