Regisztráció Blogot indítok
Adatok
NEM DF

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
 Az elmúlt napokban több szocialista főember drámai hangú üzenetben szólította a demokrácia védelmére a választópolgárokat. - Egyedül nem képesek megakadályozni a Fidesz kétharmados győzelmét - esett kétségbe hétfői sajtótájékoztatóján Lendvai Ildikó, aki az LMP…..
Közeledik az urnazárás ideje, egyre közelebb vagyunk a bizonyossághoz. Foglaljuk hát össze, hogy milyen kérdésekre kaphatunk ma este választ.1. Mekkora volt a választási részvétel, a korábbiakkal összehasonlítva ez magasnak vagy inkább alacsonynak számít?2. Voltak-e meglepő…..
NEM DF 2010.04.11 20:36:28
@mscien: mivel alapvetően a fiatalok nem tudtak szavazni, ez az egész ügy az MSZP-t és az MDF-et erősíti legjobban
Varánusz Fidesz: revans! 2010.04.09 08:49:43
Nem múlhat el lista botrány megtorlatlanul. Ahogy nem zárhat kampányt senki ellenkampány nélkül. Ez itt nem az a hely, ahol elbírjuk az ellenfelek szólamait, ahol legalább a tisztesség és jóízlés látszatmorzsjának őrizgetésére ügyelnénk. Tegnap "előkerült" egy…..
NEM DF 2010.04.09 20:39:36
@Pisti, az aragorn: akkor linkelhetnéd a másik videót
Eltelt huszonnégy óra a Fidesz pártigazgatója által elmondottak első részletének nyilvánosságra kerülés óta. Tegnap úgy fogalmaztam: „az játssza majd a legfontosabb szerepet, hogy a következő órákban mi történik. Hogyan reagálnak a politikai ellenfelek, mennyire képesek…..
NEM DF 2010.04.08 23:43:03
Az ominózus MSZP-videó szövege:

www.mti.hu/dokumentumok/cikk/470899/

Néhány részlet:

"egészében fel vannak benne térképezve más politikai párthoz tartozó erősebb szimpatizánsok"

"férfit, nőt, intézményt akarok látni, céget akarok látni, más pártszimpatizánst akarok látni"

"látod a nevét, a címét, az e-mail címeket, mindenkihez, mindenkihez van telefonszám. Ezt különböző titkosított, meg nem titkosított adatbázisokból föltöltik"

"választópolgár neve, lakcíme, és utána pedig, utána van itt benne egy egyéni azonosító kódja"

"jól ki lehet válogatni, hogy ki tartozik a mi választói bázisunkhoz, és ki tartozik más pártokhoz"

Sokatmondó a "kopogtatócédula - meglátogattam, nem kaptam meg" opció is az MSZP CRM-jében.
NEM DF 2010.04.09 00:07:10
@jeangabin: MSZP-Jobbik koalíció: összenő, ami összetartozik
NEM DF 2010.04.09 00:16:49
@jeangabin: "Nem mellesleg az a kuruc.info aggódik a lista miatt, amelyik seperc alatt bárkinek a telefonszámát és lakcímét kidobja címoldalra. "

Óriási poén, hogy a kuruc.info kitette Kubatov telefonszámait is az ügy kipattanása óta:

kuruc.info/r/52/57898/
Nyilván nem, de azt azért minden szórakozáskedveló választópolgár pártfüggetlenül megünnepelheti egy szolid levegőbe öklözéssel, hogy az utolsó pillanatban talán érdekes lett a kampány. Na jó, a szenvedélyes fideszesek talán nem örömükben légbokszolnak. A vicces, de…..
A kuruc.info nyilvánosságra hozott egy felvételt, amelyen Kubatov Gábor arról beszél, hogy a pécsi Fidesz szavazók jelentős részéről részletes adatbázisuk volt. Tudták az e-mail címűket, telefonszámukat, mobil-számukat és azt is, hogy mennyire fideszesek. Aztán később…..
Checkpoint Charlie Egy fotó 2010.03.24 17:41:40
Szerzőtársunk, Ali Baba nick-je eltűnt valahogy, ezért én posztolom írását.A város telis tele fotókkal. Ezeket emberek készítik.Egy.Középkorú, szemüveges férfi néz ránk. Egyenesen a szemünkbe.  Netán el szeretne valamit adni? Vagy műsort vezet a kereskedelmin? A férfi nem…..
   Én aláírom, hogy beteges perverzió meghallgatni, különösen egy választást közvetlenül megelőző március tizenötödike ünnepi beszédeit. De, akit érdekel a kampány, az kénytelen. A mesterházy (az, amelyik most épp szabadlábon van), azt találta mondani, hogy…..
  A sors úgy hozta, hogy ma, néhány perces eltéréssel egymás után szembesültem életem első pro-MDF és pro-MSZP felhasználói videóival (nem tud valaki jobb magyar szót a user generated contentre?). Az MDF-es videó esetében vannak kételyeim, mennyire felhasználói…..