Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dagbytk4

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ökoszféra ahogy épül be a bolygó, egyre csökken a szabad terület, ez pedig negatívan hat az ökoszférára (vagyis nem lesznek irreálisan nagy gigabolygók) fakitermelés: csökken a hatékonysága (több erdőt kell irtani azonos mennyiségű output-ért), hogy ne legyen "végtelen"…..
Sötét van, hideg, egy kicsit fázok. Nem sokára sötétebb lesz, s hidegebb is. Ha majd dezintegrálják az utolsó csillagot is, semmi sem marad, ami fűtené ezt a jól működő porhüvelyt, meg ezt a mára jobbára csak porból, s hamuból álló galaxist. Ha nem járunk sikerrel a…..
Dagbytk4 2010.03.13 20:32:35
@foxhawk:
Üdv!

Nem szoktam kommentezni, kiváltképp megfogadtam, hogy az MUval nem is állok szóba, de most veled foxhawk kivételt teszek. A hszeddel kapcsolatban azt írnám, hogy kb.5 anyázós, felettéb primitív levélből tudnék idézni, amit az MUtól kaptunk, válaszul arra a levelemre, ami a "művemben" is olvasható. Mindazonáltal nem szeretnék semmiféle vitafelelevenítést, de tisztázni kéne egy-két dolgot: te összesen egy "tömör :) " levelet írtál válaszul a kérdéseinkre, hogy a többszörös "békehirdetéseitek " ellenére miért is támadsz oly bőszen semmitérő flottácskákkal SZH hajókra, bolygókra. Az a levél ,amit egyedüliként említettél, azt hiszem ,a harmadik ilyen napodon született, mivel semmi másra nem reagáltál. Fatburny/Onyx ennyire sem méltatott minket. Abban az időben a heti "galaxis-összerő-jelentés " alapján én - a magam kb. 200. helyezésemmel - a játékban lévő egyenérték 0.9- 1.1 százalékát birtokoltam hajókban. Ezen akkor is jót röhögtem, most is, de olvasva Nejmed beszámolóját, úgy tűnik ,tényleg így lehetett.
Szóval, nem tetszett nekünk az, hogy semmibe vesztek minket, fikáztok, azt megsértődtök ,amikor kaptok egy kis, erőnkből tellő fricskát.
Utólagosan elnézést kérek minden MU -tagtól ,akiket gondolatban kissé leminősítettem amiatt, hogy úgy tűnt, azt élvezik, ha egy 50 millás szövetséget szívathatnak két másik nagyobb szövetséggel karöltve( az Muban volt már akkor 3mrd pont feletti játékos, a többiben is valszeg) . Szóval , olvasva Liet/FGYL , Nejmed/Heroes beszámolóit, rá kellett jönnöm arra, hogy nem az MU, Dél Csillaga, Redoran támadott minket egy héten véletlenül egyszerre, hanem egy kisebb társaság, akik szerintem elég gyáván ,ekkora szervezetekben bújtak meg, hogy onnét gyengének tűnő társaságokkal szórakozzanak, hiszen ,őket úgy is meg védik azok,akik a szövetségüket védik.
Részemről az ügy lezárva, ezt pusztán azért írtam, mert nem szeretem a szövegkörnyezetből kiragadott példákkal való ferdítgetést. A SASKA- val való csatározás viszont kifejezetten tetszett( ő tudott is írni :) ).
Más

Mindenkinek köszönöm, aki elolvasta, vagy legalább megpróbálta elolvasni azt a kis irományt. Pusztán csak szórakoztatás céljából íródott, semmi különösebb provokáló szándékom nem volt vele.