Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stargatelost

16 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sokat gondolkoztam rajta, írjak-e az új évadról, mivel a blog célja az elsőnézős daraélmény megosztása volt, de mivel a blog neve Kezdet és Vég, így egyelőre ezzel az évaddal van vége a sorozatnak :) Mint minden rajongó, én is örültem a kezdeti híreknek, hogy a Fox berendelte az új évadot, sikerült…..
Szóval miről is van szó. A három kocka karakter az X-aktákból, név szerint Langley, Frohike és Byers kapott egy külön sorozatot, egy spin-offot. A széria 13 részt élt meg mikor is el lett kaszálva, valamint az anyasorozat nyolcadik évadával párhuzamosan futott 2001-ben. A történet…..
stargatelost 2011.08.21 23:58:02
@Lililalu:
Nincs, mert nem mutatták be semmilyen formában itthon. De fellelhető a neten, és felirat is van hozzá :)
stargatelost 2013.12.18 14:27:01
@KeeperBp: Pedig a 9x15 az a Lone Gumnmen része, és ahogy nézem, magyarban sem változtattak a sorrenden :)
stargatelost 2016.02.27 17:34:05
@Bruce94: Hali!
Sokat gondolkoztam rajta, legyen-e, mert a blog célja a dara élmény megosztása volt, meg ugye akkoriban még kanyarban sem volt egy új évad lehetősége, de szerintem írok majd róla :)
A 2009-ben bemutatott Emberi százlábú egy elég harmatos horror lett. Hiába mutatott fel egy új, kifejezetten beteg ötletet, azt nem igazán tudta kidolgozni, így a végeredmény meglehetősen erőtlenre és unalmasra sikeredett. Ennek ellenére két év múlva érkezett is a folytatás, ami…..
Íme egy izgalmas horrorötlet receptje. Végy egy nagy marék rendezőt, ossz szét köztük néhány percnyi játékidőt és az angol ABC betűit, majd kérd, hogy válasszanak egy szót, ami köré egy véres, tanulságos, vicces vagy ijesztő rövidfilmet formálnak. Tulajdonképpen ez volna…..
A VANish című film inkább egy véres akció lesz, mintsem horror, de azért csak álljon itt az előzetese. A produkcióban ugyanis Danny Trejot és Tony Todd is feltűnik, illetve a végeredmény talán egy jó pofa B-akció lesz, annál több semmiképpen. A történet két fiatal srácról…..
stargatelost 2015.02.02 17:04:13
@Aki a kis kezecskéivel tapicskolja a pofókot: Ő a főnök.

A film amúgy két napja kijött rendesen, blurayen, de Trejo max. ha öt percet szerepel. De amúgy fasza lett a film, ez is egy helyszínes, méghozzá a furgonban játszódik végig, vagyis inkább úgy mondom, hogy ott marad a film első percétől az utolsóig a kamera, szerintem kurva jól megoldották :) Aki ilyen szempontból egy kicsit különleges filmre vágyik, lesse meg :)
A most következő 10+1-es lista meglehetősen szubjektív, ráadásul a szokásomhoz híven nem csak a 10/10-es filmeket zsúfoltam fel rá. Akkor vélhetően sokkal rövidebb is lenne, inkább azokat a produkciókat gyűjtöttem össze, amelyek számomra emlékezetesek voltak az idei évből,…..
A kézikamerás horrorfilmek talán a legmegosztóbb zsánernek számítanak a horror műfajon belül. Van, aki egyáltalán nem képes végignézni egy ilyen módszerrel készült filmet, a liftező gyomor miatt. Míg mások ódákat zengenek az ilyen megoldással készült filmekről, hiszen sokkal realistábbak és…..
Tales from the blog Kristy (2014) 2014.11.03 17:46:00
Sablon, sablon hátán. Az érzés pedig ott motoz benned, hogy ezt a filmet már láttad. Nem is tévedsz. A Kristy igazából nem mutat újat, néhol pedig pofátlan módon még álmosító is - pedig nagyon próbálkozik, hogy ne legyen az, csak amikor másolt jeleneteket halmoznak egymásra,…..
A brit The Expedition egészen izgalmas témát választott az áldokumentarista zsáneren belül, legalábbis ha valaki bírja a dinoszauruszokat, Adam Spinks filmjének hősei ugyanis néhány az Amazóniai dzsungel mélyén élő őshüllő az őket felfedező természetfilmes csapat. Az első…..
Nem, nem kezdek el újabb szinkronvitát. Nem követelek feliratos kópiákat. Nem kívánom a 3D halálát. Mást kérdezek. Azt vettem észre, hogy ha egy film 3D-s – és mostanság az a ritkább, ha egy nagy költségvetésű darab nem az –, akkor az szinte biztos, hogy szinkronizált (a…..
A héten került a mozikba a már nem is tudom hányadik X-Men-film, most azonban a franchise tévés múltjával foglalkozunk, ahogy azt tettük nemrég a Godzilla esetében is. Azt már előre le lehet szögezni, hogy a filmekkel ellentétben az eddigi tévésorozatokat kifejezetten kedvelik a…..
Horror-Mirror Salem 1x01 - The Vow 2014.04.26 13:04:18
Határozott elképzelésekkel és magas igényekkel vágtam neki a Salem pilotjának. Átnyálazva az elmúlt évek sorozatait, azt kell mondjam, a The Walking Dead 1. évada óta nem vártam így sorozatkezdést, mivel az American Horror Story-ra teljesen véletlenül találtam rá az 1. évad…..
stargatelost 2014.04.28 06:59:50
@Darkcomet: @Varin: ez nem igaz, ugyanúgy pilot, amit leadnak a nagyközönségnek. Néha még maga a rész címe is egyszerűen csak Pilot. Olyan esetleg előfordulhat, hogy a stúdiónak nem tetszik, és újraforgatják, akkor valószínűleg nem látjuk az eredeti pilotot. De a legelső részek mindig pilotok számunkra is.
Rendkívül dicséretes dolog, hogy egy ilyen filmfesztivál külön szekciót épít a mi kedvenc műfajunkra, ezért örömmel vettük a lehetőséget, hogy sajtós jeggyel bármelyik filmre bemehetünk ingyen. Igyekeztünk is élni minél többször a lehetőséggel, én például az ötből…..
Ha ez ember őszintén felel a kérdésre, és elmegy a tii.me nevű oldalra, ahol beírja kedvenc sorozata nevét, megkapja azt az időmennyiséget, amit annak nézésével eltöltött. És aztán lehet tovább tolni a dolgot, jöhet az összes, amit néztünk, az oldal összeadja a sorozatokra…..
stargatelost 2014.04.04 15:03:57
Geekblog The Battery 2014.03.11 10:00:00
A világnak úgy van szüksége még egy zombifilmre, mint zombinak a salátára. Rég tele a tököm a vagányság és furfangosság bullshit-maszkjában ágáló filmesek utóbbi évekbeli kínos erőlködéseivel, hogy Romero örökségét hollywoodi módra rövid, hangzatos szlogenekkel…..
Megvolt az Oscar, és tudjátok, hogy ez mit jelent: itt az ideje kihirdetni a szezon utolsó, egyben legnagyobb díjának jelöltjeit, melyek közül Te, kedves olvasó választhatsz majd győztest (ugye megmondtam, hogy ez a legnagyobb?). Igen, jól sejted: eljött a GOLDEN ACTION BOY ideje (a…..
Már látható a mozikban a Henry James regénye alapján készült dráma, melynek középpontjában egy kislány és egy válás áll. A Parlux bemutatóinak pedig a szinkron jelenti az egyik középpontját, nincs ez másképp a kedvező kritikai visszhanggal bíró Maisie tudja esetében…..
Az internet művészfilmes szegmense két napja szaggatja a kinyúlt pulóverét és kiáltja Twitterbe csalódását: a Frances Ha főszereplője, Greta Gerwig lesz a CBS (Jézus!) egyik sitcomjának (Krisztus!!), az Így jártam anyátokkal testvérsorozatának (Szűzanyám!!!) főszereplője.…..
stargatelost 2014.02.14 11:17:20
@netiltsálle: hihetetlen, hogy még mindig nem világos valakiknek, hogy csak a koncepciót veszik át, köze nem lesz a HIMYM-hez...