Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fell bandi

0 bejegyzést írt és 163 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Heti Válasz nem várta meg Orbán sajtótájékoztatóját, hanem kipakolta az új kormányzati struktúrát: MINISZTERELNÖK: Orbán Viktor MINISZTERELNÖK-HELYETTES: Navracsics Tibor (kancellária) KABINETFŐNÖK: Varga Mihály MINISZTERELNÖK-HELYETTES: Semjén Zsolt (nemzetpolitika,…..
fell bandi 2010.04.29 20:18:23
@Marcellusca: és a görényi neve szerinted mit jelentett? sok rendőrt ismerek, ott egy dolog számít:: a tekintély. a benczét úgy szarták le a beosztottai, ahogy én is. Pintér ki fog nevezni egy főkapitányt, ( néhányan már sejtjük a nevét) akit senki nem fog leszarni, mert különben repül, de nem is akárhogy. ez a különbség.
A több, mint három éve húzódó Klubrádió vs. Kruchina-fivérek jogvita záróakkordjaként, a Klubrádió Zrt. és társa alperesek elleni tárgyalás 2010. április 29. napján 8 óra 30 perckor kezdődik a Fővárosi Ítélőtábla Budapest, II. ker. Fekete Sas utca 3. fszt.…..
fell bandi 2010.04.29 18:38:29
@adhuvbeigiqe upiugtqeőoqőoqqe: na azért!! így, hogy visszavontad, már nem horkanok fel rajta, de már az első sorod után rácsaptam a válasz gombra. az albán úr meg elmehet a jó édes .....-ba. igen, oda, ahová gondoljátok.
  A Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítélete szerint a dr. Magyar György által képviselt Bolgár György kétmillió forintos kártérítést köteles fizetni Kruchina Károlynak és Vincének. 2007. március 15-e után Bolgár Megbeszéljük című klubrádiós műsorában egy…..
fell bandi 2010.04.29 18:33:49
@nakivagyok: albán úr zsidó, bár nem ez itt a fő kérdés. a probléma az, hogy egy undorító féreg is emellett. a két dolog egymástól teljesen független, mielőtt antiszemét lennék itt...
Bár sejtem, hogy a többség szerint lényegtelen kukacoskodás, szerintem viszont sokat elmond a magyar média állapotáról, hogy mindenhol* – még a Fidesz elnökének honlapján is - ugyanaz a mai hír: Sólyom László felkérte Orbán Viktort kormányalakításra. Pedig nem, nem kérte…..
fell bandi 2010.04.28 20:26:03
@Ordnassac: nem is mondtam, hogy nem tiltakoznak ellene ...
fell bandi 2010.04.28 20:55:20
@Politikazabáló: akkor most mi lesz? új választást kell kiírni?
fell bandi 2010.04.28 21:12:07
@gitáros: aki otthon maradt, az vessen magára! Nem vagyunk gondolatolvasók...
Végre nagy nehezen vége lett a választásnak és a velejáró plakát-, ígéret-, buzdítókampánynak, amit már mindenki a háta közepére kívánt. Fellélegeztünk, örültünk, hogy őszig nyugtunk lesz, de persze nem... egy szoci, ráadásul vereséget szenvedett szoci politikusnál nincs…..
fell bandi 2010.04.27 18:38:28
@epres négercsók: egyáltalán nem értünk egyet. Tarlóst ahányszor indult mindig polgármesterré választották a III-ker-ben, ráadásul mindig verseny nélkül, szinte nem is volt komoly kihívója. pedig azért ott is van jócskán panel, nem is kevés. az értelmi képességeiket valóban ne hasonlítgassuk össze, Tarlós egy kimagaslóan értelmes ember, a Horváth-tól még nem hallottam értelmes mondatot csak vigyorgást.
fell bandi 2010.04.27 18:59:00
@Noname Cowboy: ebben igazad van, de azért már a startnál mások az esélyeik. próbálj meg majd értelmes nyilatkozatot adni, ha a teszkóban lopáson kapnak és éppen pakolják ki a Nokiás dobozokat a hátizsákodból xDDD
fell bandi 2010.04.28 16:21:16
@FradiDani: ez csak a minimum! Tőlem 12-t fog kapni minimum, az egész házét. Csak legyen kedve (és gyomra :)) kibontogatni mindet ...Annak idején a szadesz is kapott tőlem sok válaszlevelet, ott még az utángyártás is játszott, nyomdai úton... Lehet, hogy az volt az utolsó szeg a koporsójukba???
Igazi "állatorvosi ló" ez a sztori: A zalaegerszegi ZalaSprint-M Kft. 24 ezer tonna mészkő és töltésföld felhasználásával készítették el az M7-es autópálya munkálatainak részét képező mezőgazdasági utakat. Nem kapták meg a teljes összeget, így a fennálló…..
Vastagbőr Kísért az MVM-es múlt 2010.04.28 09:31:00
Hahaha.... Tegnap írtam kommentben, hogy Mr. Istvan Kocsis hiába tetszeleg a BKV megmentőjének szerepében, ez nem feledteti senkivel az MVM-es ügyeket. De nem ám! Ma hozta le a Blikk az állami vállalat nemrégiben zajlott adóvizsgálatának részleteit (mondjuk elég necces adótitkot…..
fell bandi 2010.04.28 12:15:31
maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=hu&geocode=&q=le%C3%A1nyfalu&ie=UTF8&ll=47.718041,19.087726&spn=0.005298,0.009656&t=k&z=17
Ez lesz a birtok. A cím sok helyen hozzáférhető, pl. a BKV honlapján is.
Név:
Dr. Kocsis István

Születési hely, idő:

Pusztavám, 1952. január 30.

Lakhely:

2016 Leányfalu, Móricz Zsigmond út 163/C

Iskolai végzettség:

okleveles gépészmérnök,
Budapesti Műszaki Egyetem

Jelenlegi munkahely és funkció:

Budapesti Közlekedési Zártkörűen Működő Részvénytársaság , vezérigazgató
fell bandi 2010.04.28 12:54:57
@törökszultán: jó dolog egyébként ez a szivarszakértési ügy. egyre kell csak figyelni: nem mindegy, melyik oldalán vagy a szivarnak..
fell bandi 2010.04.28 13:00:44
@panteon: ne rugózz már ezen a szivarszakértői ügyön annyit: ilyen számlát tudott szerezni valamelyik pofa a cégnél, ennyi. nem hiszem hogy konkrétan a Kocsis tudott volna erről akkor. Ő ennél nagystílűbb, és ezekből a dolgokból sem sok baja lesz, azt hiszem. Hamarabb viszik el a gyurcsányit, hagyót, demszkit rabszíjon, egymáshoz kötve, mint hogy Kocsist meg merjék kérdezni bármiről... És ennek is megvan az oka..
Új szegmenssel bővült az állástalanok népes tábora: ex-képviselők jelentek meg a piacon, mégpedig nagy számban. A teljes MDF+SZDSZ frakció, meg vagy 130 szocialista... És hogy mennyire nem vicces a szitu, azt jól mutatja a teljesen összetört Keller Laci példája, aki az…..
Két évvel ezelőtt, 2008 márciusában írta a Magyar Hírlap, hogy "Leisztingerék hálójába kerül a BKV telepe", Kocsis István múlt héten feljelentést tett az ügyben, ami a következő: Antal Attila 2007. december 11-én Alapítói Határozatban kötelezte a BKV…..
fell bandi 2010.04.27 09:54:36
@molaris: miért, tán sokallod? a szalainé is kb. azt az összeget nyalta fel - hivatalosan - egy év alatt xDDD vajon hány kilóra fogyott azóta a sitten? lehet, hogy közben szalai úr is megtanult otthon lecsót főzni?
fell bandi 2010.04.27 10:18:28
@esef: nem nekünk van szükségük rájuk, hanem fordítva. Mint a lónak a tetűre pl.
fell bandi 2010.04.27 10:38:16
@minimalista: nem a listás helye alapján mondom, hogy nem egy kategória, az egy dolog - bár nem sok igaz belőle. Amire én céloztam, az az emberen látható vagy érezhető tulajdonság, amivel vagy születik valaki, vagy megtanulja vagy alkalmatlan rá. Ennek a Leisztingernek repülővel kell a "barátait" Horvátországba meg ide oda cipelnie, hogy látsszon valakinek. Csányi nem ez a kategória pl. Mondjuk ebben közrejátszanak alkati hendikeppek is, de volt már, hogy pincérnek nézték és vele akarták kiküldeni az üres tányért. Az meg hogy fizikusnak tanult, nem ügy, vannak így egy páran. Szabó Zoltán ex. maszop képviselő meg matematikusnak.
Összeállt az Új Baloldal frakciója, ez az 59 ember lesz az, akik megújítják a baloldalt, természetesen a progresszió és haladás mentén. "Haza nem lehet ellenzék nélkül", tudtuk meg tegnap este. Lesz két zöldfülű, újonc ellenzéki frakció, akiknek térkép kell ahhoz…..
fell bandi 2010.04.26 17:17:28
levél a keresztapának – ha még itthon van…

Te, Feri!

Igaz, plusz négy évünkbe került, de neked négy év alatt sikerült az, amit a botor magyar évtizedekig nem tudott megoldani. Megsemmisítetted az MSZP-t, a nemzetrontó rablóbandát. Remek magyar gyerek vagy Fecó. Én már-már azt hittem rólad, hogy egy elvetemült gazember vagy, de most látom, hogy a nemzeti oldal a legnagyobbjai között kell, hogy számon tartsunk. Hiszen feláldoztad magad, jó hírnevedet, szavahihetőségedet annak érdekében, hogy a nemzet végre észbe kapjon, és 91 év után elzavarja az általad is gyűlölt, gazemberekből álló pártot, amely ellen te dolgoztál a legtöbbet az utóbbi években. Neked Feri sikerült és egy nemzet lehet hálás azért, mit négy év alatt tettél.

Te tudtad Feri, hogy az előző választási kampányban, 2006-ban szembe kell hazudnod Orbán Viktort ahhoz, hogy az MSZP hatalmon maradhasson, és te véghez vidd az MSZP-t megsemmisítő négy esztendős hadjáratodat. Öszödön olyan beszédet mondtál el, ami önmagában is elég lett volna a párt bukásához, de te inkább bölcsen lövettél az emberekre, hogy alaposabb és mélyebb gyűlölet vegye körül ezt a rablóbandát. Feláldoztad magad Feri, de ügyes voltál ebben is. Remekül ingerelted az MSZP ellen az embereket, amikor azt mondtad, hogy el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni. Jó voltál Feri! Azt is jókor sütötted el, hogy a mutterodnak spórolnia kell a gázzal… na, akkor is megundorodtak a pártodtól egy páran. De az is jó volt, amikor arra mentél rá, hogy a keresztények is kevesebbet imádkozzanak az MSZP-ért, és kioktattad a pápát, miután a kérdéses nevek között szereplő nejedet alig akarták beengedni a Vatikánba. Pedig nem is ő, hanem a faterja volt benne állítólag a pápa elleni merényletben. De, nagyon jól csináltad Feri. Még a papokból is kiszedted az utálat magvacskáit.

Annyira jó voltál Feri, hogy nem csak a nemzetnyomorító MSZP-t sikerült kirúgatnod a hatalomból, hanem Dávid Ibolykáékat, és szorgalmi feladatként az SZDSZ-t is. Persze az utóbbiba besegített a Kóka Jani, aki hozzád hasonlóan remekül tette a dolgát a nemzet érdekében. Nem hiába ferences diák volt. Igaz, a tablóképén mindig száraz párizsi díszeleg, szegény takarítónők bosszankodására, mert a diákok is félreismerték a Janit. Pedig, ha ő nincs, akkor az SZDSZ még egyben van és tovább rontja a politikai levegőt Magyarországon. Te Feri! A Janit is a nemzeti lelkiismeret vezette, mint téged, vagy ő fizetést kapott a Fidesztől a szadesz szétveréséért? Persze nem kell válaszolnod…

Azt is nagyon jól adtad elő, hogy a kettős állampolgárság a magyarországiaknak csak hátrányt jelent… na, ezért is gyűlölik az MSZP-t az emberek, de nem csak itt, hanem az egész Kárpát-medencében. Feri, te zseniális vagy, komolyan mondom. Jobb voltál, mint az egész 56-os forradalom, mert az bukott, és nagy megtorlásokat csinált utána Kádár. Te viszont fél kézzel elintézted a vén bolsikat, Horn Gyulától Kapolyiig.

Ma már azért sem neheztelek rád Feri, hogy alaposan megszívattad az idős embereket, az egyetemistákat, a kismamákat, a nagycsaládosokat, az egyházakat és mindenkit, akit értél, mert tudom, hogy ezt is azért tetted, hogy elnémítsad a vörös ördögöket, hogy kitétesd a Parlament falai közül a rákososta-kádárista, milliomosra dagadt lopós bolsikat. Becsületes ember vagy Ferkó, csak így tovább.

Feri! Most a választások után már világos, hogy te voltál a Fidesz bújtatott embere, a belső bomlasztó. És tudod, mi tetszik még? Az, hogy úgy engedted elmélyülni ezeket a gazembereket a lopásban és a csalásban, hogy minden tettük visszavetül az MSZP-re és az SZDSZ-re, de ők maguk is büntetést fognak kapni. Remek dolog volt ez Feri. Félreismertünk, amikor szidtunk. Pedig te „megcsináltad. Elkúrtad az MSZP-t. Nem kicsit, nagyon” – hogy mint jobboldali, a nemzetért küzdő zsenit, téged idézzelek. Valami sejtésem volt már négy éve is, amikor megalakítottad a második kormányodat. Akkor azt írtam, hogy azok fogják a „Gyurcsányi” miatt megbuktatni az MSZP-t, akik rájuk szavaztak. Igen! Feri, én felismertem a céljaidat már négy éve. És te teljesítetted az elvárásainkat. A nemzeti oldal ma a te nevedet áldja Ferkó. Hiszen te képes voltál még hazudozni is, hogy megmentsd Magyarországot. Pedig, neked a hazudozás rettentően nehéz. Mert te becsületes magyar jobboldali vagy, a Fidesz és a Jobbik előretolt hadosztálya, s jobboldaliként az ember nem hazudik. Te azonban ezt az áldozatot is meghoztad a nemzetért.

Kedves Feri!

További sikereket kívánok neked. A bérmálkozást meg ne hagyd abba, ha időd van, csak menjél bérmálkozni, mert az jót tesz mindenkinek. Egyszer azért próbáld ki a konfirmálást is. Bár szerintem az utolsó kenet a legjobb, azt vedd föl… azt neked elég egyszer is.

Köszönettel a pártmunkádért, érzéseim veled kapcsolatban maradnak olyanok, mint régen:

Stoffán György
fell bandi 2010.04.26 18:35:58
@Krikri: ez csak hab lett volna a tortán. de a torta még szervirozásra vár xdDD
263-59-47-16-1: jelen állás szerint ez a parlamenti választás végeredménye. Ehhez hasonló adatokat utoljára 1994-ben olvashattunk, akkor 209+69=278-38-26-22-20-1-1 volt a választás estéjén elénk táruló sorrend. Mint látható, az ellenzéki oldalon most 1994-hez képest még valamivel…..
fell bandi 2010.04.25 23:29:24
@TradeMark: normális ésszel megválaszolhatatlan a kérdés. Mint ahogy a gyurcsányi-szavazat is az volt annak idején. Leszámítva a szűk családot esetleg.
fell bandi 2010.04.25 23:35:44
@cukicica: nem tudom mit tud, de a dolog nyitja belül lehet. az outfitje olyan lehangoló (talán Csermely Péter nevezte találóan bakancsarcúnak) hogy az semmiképp nem nevezhető attraktívnak..
Lassan indulnom kell a televízióba, itt az ideje tehát, hogy - az első fordulóhoz hasonlóan - ismét összefoglaljuk a ma estével kapcsolatos legfontosabb válaszra váró kérdéseket. Az már most látszik, hogy mindenhol érvényes (és egyben eredményes) lesz a voksolás, azaz minden…..
fell bandi 2010.04.25 23:01:54
@Tomeczek: nem tehetek róla, hogy olyan lúzerek, hogy a pártnevüket sem tudták levédetni. Tipp volt csak, sosem jártam ott - nem is fogok.
fell bandi 2010.04.25 23:02:39
@szöllősi dr: kemény csapat - ahogy Horn Gabesz mondaná xDDD
fell bandi 2010.04.25 23:06:14
@Diocles: van erre megoldás. csak meg kell lépni. ugye nem kell sorolnom az ötleteket?
Eszembe jutott, hogy a kampánycsend előtti utolsó napon talán azt is meg lehetne még nézni, hogy abban az 57 választókerületben, ahol vasárnap folytatódik a küzdelem, kire szavaztak a választók listán. Az alábbi táblázatban nincsenek az egyéni sorrendtől drámai mértékben…..
fell bandi 2010.04.25 14:07:24
@indahouse7: rossz hozzáállás! Ha 100 % elment volna, de senkinek nincs meg az 50% -ot meghaladó szavazata, akkor is lenne második forduló.
fell bandi 2010.04.25 17:48:22
@panelburzsuj: szegény bazdmegolós Sz. Z. épp panaszkodott nemrég a reggeli műsorban, hogy nem tudja mihez kezdjen a jövőben. Remélem, nem rá gondoltál XDDD
fell bandi 2010.04.25 18:07:03
@panelburzsuj: a blogolvasók 99%-a tudja, ebben biztos vagyok. A kampánycsend miatt fogalmaztam így egyébként. De egyébként matematikus a végzettsége, mszp-s képviselő volt, és valahol a VI. és a VIII. kerület között félúton választották meg korábban...
Ha félelem a kétharmadtól, akkor Népszava.... Múltkor megnéztük a baloldali sajtómunkások tablóját, helyhiány miatt rá se fért mindenki, viszont Debreczeni József azóta megerősítette a saját pozícióját. Orosz Józseffel ellentétben ő nem megy Kanadába vagy máshova, nem…..
Udo megmongya Milyen nokiás doboz? 2010.03.21 17:57:00
Tudom én, hogy becsületes emberek értékalapú közössége, de miért épp a mi értékeinkből alapozták meg közösségüket? Kattintsatok a képre a nagyobb felbontásért!   ..
Első eset: A magyar holokauszt áldozatai egy megyei bíróságon Amerikában beperelték a MÁV-ot 1 milliárd 240 millió dollárra, mert a társaság a II. világháború alatt szerelvényeket biztosított a zsidók deportálásához. Kamunak tűnik a kereset, de a MÁV mégis ügyvédet…..
fell bandi 2010.04.20 11:24:54
@Kicsit Karcos: volt ilyen. nézz csak utána!
Molnár Gyula új szórólapja tényleg más. Szegény állampolgár most biztos vakarja a fejét, hogy vajon melyik párt jelöltje is ez Gyula? Az utolsó hétre már letagadjuk a Pártot? A "gerinces bukás" nem jellemző rájuk. Bár lehet, hogy Gyula már halad a korral, hiszen ha…..
29 hónappal ezelőtt mutatta be Zero a baloldali sajtómunkások remek csapatát, akiknek nagyon-nagyon sokat köszönhet az MSZP. Vessünk rájuk megint egy pillantást. (rákattintva nagyobb)   Most nem jött össze. Hiába beszédhibáskodott Váncsa és Kéri a Heti Hetesben, hiába…..
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
fell bandi 2010.04.17 11:22:50
@Murderface: érdemes lenne a klasszikus görög logikában jobban elmélyedni. ui. a tétel azt nem mondja ki, hogy csak a mozdony fütyül. tehát vissza az első mezőre. hajrá!!
Úgy néz ki, hogy ez a választás sem múlik el komoly tévedésem nélkül: egyelőre ugyanis semmi jele annak, hogy a két forduló között felpörögne a kampány. A lapokban már a következő kormány névsora fut, időnként meglepő nevekkel, az elemző pedig – miután lényegében…..
fell bandi 2010.04.15 21:16:23
@wincent: nincs igazságos rendszer. csak törvényes.
fell bandi 2010.04.15 21:44:55
@Furamadár: nagyon hiú remény, igen. ő a budapesti listavezető
Szanyi Tibor láthatólag nem képes feldolgozni, hogy a szeretett népe mégsem annyira szereti. És jön mindenféle összeesküvéssel, voksturizmussal, meg a sima nettó hülyeséggel. "Megmondom őszintén, én magam racionális ésszel nem tudom elképzelni, hogy mi az az állampolgári…..
fell bandi 2010.04.15 19:38:17
@SÜN: tőlem szophatnak álarc nélkül is xDDD
fell bandi 2010.04.15 19:46:32
@belzebubó: akkor bye-bye szanyi, te suttyó!
fell bandi 2010.04.15 19:48:57
@fell bandi: nyártól remélem a piros meg a kék cédulákat rakosgatja a kocsik szélvédőjére. de abban is bízom, hogy valami Q7-driver olyan sallerral küldi a lámpaoszlopnak, hogy az összes fogát kiköpi.
Éveken kellett elnézést kérnünk az elhunyt festőművészek és karmesterek rajongóitól, amiért valamikor az ezredfordulón Klassz lett a Kultúra rovat gyanúsan magas kultúrával foglalkozó szekciójának a neve. Merthogy a művészek halálhírét mindig itt közöltük, és a netes…..
fell bandi 2010.04.15 19:05:04
@SueSue: pedig az Ibolya biztos adott volna kölcsön egyet. Neki úgy sem lesz rá szüksége egy darabig a sitten...
fell bandi 2010.04.15 19:07:05
@Kelly és a szexi dög: az volt. hogy ez véletlen volt-e, arról nem tudok nyilatkozni.
Ma délután egy vezető gazdasági döntéshozóval beszélgettem, akinek sikerült egy igazán meglepő kérdést feltennie: miért ne jelenthetné be a Fidesz most - és valósíthatná is meg rögtön az új parlamentben -, hogy az első lépése a kétharmados törvények…..
fell bandi 2010.04.14 22:03:47
@Qqriq: No, ha Gerő ( a hídverő) akkor anélkül is van véleményem, hogy láttam volna az adást. Ez a taknyot folyató undorító torzszülött mindegy mit mond, hazudik. A látványa olyan taszító, hogy a mondandója már alapból irreleváns. Maga a hányinger ez az "ember". Pfúújjj.......
Kíváncsiságból (és mert emlékszem, hogy Gyurcsánynak mi volt az utolsó intézkedése), megnéztem, hogy mit tartalmaz az első forduló előtti utolsó Magyar Közlöny, ami ápr.9-én, pénteken jelent meg. Rögtön kezdem is egy jó hírrel, mert bár biztos nagyon izgultok: Hála a…..
fell bandi 2010.04.14 19:52:54
@Tigeri:" A várható 2/3-os fideszes rémuralomról nem lesz írás?Vagy ez még korai?(egyébként terrorállamot akartam írni) " figyu, menj a kapcsolat.hu-ra, ott ez az egyetlen téma, ha téged ez izgat...
Azt már tudjuk, hogy összesen 57 egyéni választókerületben folytatódik a küzdelem, ebből 21 Budapesten található. A fővárosi nyitott körzetek nagyon más képet mutatnak, mint a vidékiek, itt ugyanis az LMP meglepően erős pozíciókkal rendelkezik, akár azt is mondhatnánk, hogy…..
fell bandi 2010.04.13 15:36:03
@akimellon: ha láttad ezt a sajt.táj-t, akkor tudod, hogy a kérdezők legalább fele magyar volt. (ATV, MH, stb.)
fell bandi 2010.04.13 16:09:34
@Everred: de mi lenne a tétje ennek a vitának? Az már eldőlt, hogy ki alakíthat kormányt. A többi "jelölt" elképzelése kb. annyira érdekel, mint a Mars légkörének hatása a zuzmók közérzetére, mivel semmi hatása nincs sem az én életemre, sem a politikára, max. a jelölt urak mentelmi jogára lehet kihatással. Ezt majd beszéljék meg az illetékes nyomozó szervvel...