Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Myopinion

0 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
majdholnap Kivétel 2020.12.31 13:39:46
  Mindig azt vártam, hogy én leszek a kivétel. Hogy én leszek a különleges, hogy én leszek az, aki majd megmutatja, aki majd kifeszíti a kereteket, aki elsőként, aki máshogy, aki jobban, aki szebben. Az évek viszont csak múltak és egyre közelebbről kiabált a szemembe a kiábrándító valóság: nem…..
Myopinion 2021.01.03 09:42:58
@arthurthedent: Szomorú, hogy Neked ennyi jött le ebből a történetből...
Folytatva az aktuális őszi teendőkről szóló sorozatunkat, hadd ismertessük meg azon trükkök sorát, amelyek segítenek biztonsággal elültetni a virághagymákat. Számos eszköz is a segítségünkre lesz az ültetéshez, ilyenek például a speciális ültetőszerszámok és kosarak.…..
Praxis Milyen világban élek? 2018.06.05 06:00:00
Még él bennem a remény szikrája, hogy valaki megszán, komolyan vesz, és megpróbál tenni értem,hogy emberhez méltóan viszonyuljanak hozzám még életemben, ami tudom rövid lesz. Tisztelt Praxisblog!    Szeretném ha megtudnák az igazságot  és előítélet nélkül gondolnának …..
Myopinion 2018.08.11 22:32:13
Az Átlátszó riportja nyomán mi is megírtuk, milyen változásokat léptetett életbe a Hír TV új vezetősége, már túl azon persze, hogy a vezetőváltás pillanatától kezdve újra szigorúan tilos gecinek gondolni Orbán Viktort, sőt, ami azt illeti, kötelező úgy tenni, mintha senki sem lenne kevésbé geci nála…..
Myopinion 2018.08.08 17:07:38
@® snɯıɹd snɔlns.: Ezt azért én nem relativizálnám a helyedben, hacsak nem Rád lőttek ott...
Olyanra vetemedek most, amiről mindig is lebeszélem a gyermekeimet: skatulyázni fogok. Ha szebben szeretném mondani, kategorizálok, ami azért mégis diszkrétebb megközelítés. Ezek a jellemtípusok márpedig léteznek. Volt tíz említésre méltó szingli évem a házasságomat megelőzve. Ma, amikor az éterben…..
Myopinion 2018.07.25 12:07:39
Az elmúlt napokban sokat emlegettem Jézus erőszakmentességét. Mindenképpen terveztem, hogy írok erről a kérdésről, ezért írok most: lehet-e keresztényként pártolni a halálbüntetést? Nagyon bennem van a Hídemberből az a pár képkocka (nem áll a szívemhez közel az a film, de ez a pár képkocka a…..
Késő este van. Nézem a csillagokat az égen. Mindig is szerettem a csillagos égboltot. Annyira megnyugtat, és olyan csodálatos. Annyi misztikumot rejt magában, és én annyira szeretném megfejteni a titkait. Eszembe jutnak Exupery szavai: "- Nem tudom - mondta -, nem azért vannak-e kivilágítva a…..
Szokásunktól eltérően a hét elején is jövünk egy poszttal, mert a múlt heti bejegyzésünk egyes fórumokon kavart egy kis port. (Egyúttal minden idők egyik legolvasottabb posztja is lett, köszönjük nektek!) Az utánvét, mint fizetési-kézbesítési mód volt a téma, és az, hogy miért is döntöttünk úgy,…..
Myopinion 2017.05.09 15:49:31
Úgy látszik, azért nem vagyok teljesen egyedül a véleményemmel...:)
Azt hiszem, már mindenről volt szó, ami azóta még az eszembe jutott, nem terhelnélek újból ezekkel.
Személy szerint én rendszeresen vásárolok webshopokból, de előre nagyon ritkán utalok, max. néhány ezer forintos összeget.
Nagyobb tételt legfeljebb PayPal-lal, vagy webkártyával. Ha csak előre utalás van mint lehetőség, már állok is tovább, ahogy már írták előttem.
Azt én sem szeretem, ha helyettem akarják eldönteni, hogy nekem mi a jó...
Értem, hogy Ti 100%-os jóhiszeműséggel dolgoztok, de a problémák általában előre nem látható körülmények miatt következnek be.
Nem vagyok biztos benne, hogy ha előre kifizettem volna a gumikat (ld. az előző posztodra adott hozzászólásomat,) a cseh cég olyan nagyon igyekezett volna azokat újraküldeni, én meg küzdhettem volna a GLS-sel... És még ha a banktól sikerül is előbb (de inkább) utóbb visszaszereznem a pénzemet, közben nagyon sok idő telik el! Arról nem beszélve, hogy mi van akkor, ha a cég hamisan igazolja le a Bank felé a teljesítést, hogy bizonyítom be az ellenkezőjét? Be kell látnod, hogy a potenciális veszteségtől ( de az idegeskedéstől mindenképp!) ebben az esetben csak az utánvét mentett meg! (Ekkora tételnél már utánvétellel is ingyenes volt a szállítás!)
Egyébként minden üzlet más és más, nyilván megvan az oka, hogy miért döntöttetek így. Azt viszont sosem tudjátok meg, hogy hányan hagyják el vásárlás nélkül azonnal az oldalatokat, csak azért, mert nincs utánvét.
Köszönöm felajánlásodat, most nem tudok élni vele, de hidd el, nagyra értékelem!
Sok sikert a továbbiakhoz!
(Külön értékelem a nem kevés bunkó hozzászólásra adott, kedves, türelmes válaszaidat!
A Baby Chameleon megalkotásakor, és a működésünk kezdetekor egy ideig dilemmáztunk azon, hogy legyen-e lehetőség utánvéttel megrendelni a termékeinket. No, azért hosszú hetekig tartó fejtörést nem okozott a kérdés, hiszen, őszintén szólva, több volt a kontra, mint a pro. Mégis, érdekes tapasztalat…..
  Hihetetlen története van a szőlős fagyi betiltásának. Nők, kutyák, világkiállítás és gyógyszeripari vállalatok - mindezeknek köze van a sztorihoz. A szőlős fagyi története sokkal bonyolultabb, mint azt elsőre gondolni lehetne. Miután 1874-ben sikerült feltalálni a…..
Olvasónk hívta fel a figyelmünket arra ami két jászsági iskolában történik. Jászárokszálláson nem a tantestület által támogatott jelöltet nevezték ki, hanem a népszerűtlen Fideszes tankerületi vezető emberét, Jászapátiban pedig három héttel az iskolakezdés…..
Libertarian Be-tilt-juk! 2013.04.20 06:00:00
Valakikkel nagyon elszállt a ló. A jogállam ugye – jobb helyeken – azon az elven működik, hogy a törvényeket a törvényhozás hozza (ami lehet választott vagy éppen autokrata is), de az állam egésze mindig és mindenkor ezen törvények szerint jár el, az államfőtől kezdve az…..
w Antiklimax 2010.04.12 07:00:00
Megvan a győzelem, és valószínűleg megvan a kétharmad. Csak a gólöröm, az maradt el. Ebben jelentős szerepet vállalt az OVB, illetve a választást szervező bürokrácia korszakzáró slusszpoénja. A meghosszabbított kampánycsend szétverte a liturgiát. Elmaradt a szavazatok –…..
1989/90 óta afféle közhely, hogy a konkrét kérdésekre a magyar választók többsége hagyományosan baloldalinak tekintett válaszokat ad. Amíg az önmagát baloldalinak nevező MSZP szépen, apránként egy jobboldali liberális rajongó klubbá züllött, ezeket a baloldali érzelmű…..
Ennek a történetnek a segítségével valószínűleg több emberrel lehetne elhitetni, hogy a Fidesztől félni kell, mint anno a sokkal elvontabb fenyegetésként bemutatott köteles beszéddel. (Fotó: szegedma.hu) Itt a Fidesz idei köteles beszéde. Egy hangfelvételen Kubatov Gábor, a…..
 „Ahogy viselkedtek az elmúlt 20 évben és különösen az elmúlt 4 évben, gyakorlatilag indirekt népirtást hajtottak végre” – válaszolta március 16-án Pörzse Sándor, a Jobbik képviselőjelöltje, a Barikád című pártlap főszerkesztője az MTV Ma Reggel cím…..
Myopinion 2010.04.02 13:49:32
@MrZed001: Az a baj, öreg, hogy mindezt Te komolyan is gondolod. Azért mielőtt szajkózod a pártrendezvényen hallottakat, el is godolkodhatnál rajtuk. Hogy a nagypártok (pontosabban azok bizonyos tagjai) között gazdasági érdekközösség lehet bizonyos ügyekben, ezt nem vitatja senki, sajnos a politika egyszerűen ilyen (és nem csak nálunk). De hogy "Fidesz-MSZP egypárti propaganda" meg "ál-ellenzék" na ne röhögtess már! És főleg ne gondoldd, hogy a Jobbik majd kivétel lesz, ha a húsosfazékhoz jut.
w Mondd, mit érlel 2010.03.31 14:40:00
Amikor már illik valami konkrétat ígérni, akkor kerülnek elő a látszólag költségmentes ígéretek, köztük a közjogi javaslatok, a korrupció végleges legyőzése, és az adóegyszerűsítés. Ezeknek látszólag nincsenek kárvallottjai, az ilyesmit nyugodtan el lehet ereszteni…..
Az amerikai rajzfilmes és játékgyártó cég szinte azonnal reagált Orbán Viktor bejelentésére, miszerint a következő kormányban ismét Martonyi János lesz a külügyminiszter.A kaliforniai vállalatnál továbbra is mélyen hallgatnak arról, hogy mi lett a sorsa annak a több százezer…..
Myopinion 2010.03.30 13:03:26
@Macropus Rufus: A pont a tiéd.
Egy újszülöttnek minden vitz új...