Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bargai

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Csáp Géza Koravén metálosok 2006.12.04 13:57:00
Szentül meg voltam győződve arról, hogy a lovaglós-kardozós dzsidzsimetál kategóriában kizárólag ötven felettiek zenélnek, akik öreg, festett hajú hősökként rázzák a gitárt, de tévedtem, hiszen a műfajnak tini áldozatai is vannak. Ez egy teljesen más megközelítése a…..
Elkezdtük feldolgozni a rengeteg olvasói reakciót, ami az „A legjobb zenék tömegverekedéshez” című posztra érkezett. Ez persze önkényes válogatás a részünkről, sőt még csak az első rész, de a többi javaslatot is hamarosan bedobáljuk, maradjanak velünk! Atari…..
Ádámnak rosszul végződött a szigetelés szombat reggel, de ő is hibázott. Saját bőrén tapasztalta meg mit is jelent az erélyes fellépés akkor, ha valakit kitessékelnek a Szigetről, s szemtanújává vált egy motiválatlan ütlegelésnek is. Szavait azonban kétségbe vonják, s…..
Bargai 2006.08.13 14:43:07
jaja moneo én is láttam már több ilyen esetet..sétálnak a fiatalok mmegáll mögöttük a kisbusz és kiugrik "% öregedő söfőr"...vagyis kiugrik 5kigyúrt bőrfejű izomagyú állat!!!
mindenkit betuszkolnak a buszba és el-kb olyan látvány volt mint egy emberrablás
amugy engem is dobtak már ki egy szórakozó helyről:fürödtünk a medencében(ez még nem bün ott megszokott) aztán szólt valami csávó h ne fröcsköljünk és már hivta is a szekusokat!kijöttünk felöltöztünk aztán mondtam neki h már megyünk is ha mnnünk kell erre elkapták a hajam meg a kezemet hátra és eröltetett tempóban ki..mögöttem 2barátomat..na most ha az ilyen biztonsági ör akkor nem tom milyen lehet egy agressziv állat..
a szigetesekről meg csak annyit h valóban vannak jófejek a minap mi is találkokztunk segitökészekkel de van rossz is
kérdezek töle valamit elkezd üvöltözni h mit akarok mondom neki h kérdeztem erre mondja h ne kérdezzek töle és akarja megfogni a kezem...ilyen ember bazz ne nyúljon hozzám amugy meg attól h rá van irva h security nincs felhatalmazása h alázza is meg az embereket..továbbra sem szeretem öket..és soha nem is fogom szeretni
arogáns,bunkó,erősködő,perverz faszkalapok;
a perverzhez csak annyit h:sziget-pestiest szinpad-Doors emlékzenekar koncert: ennél a szinpadnál szokás h öröket állitanak a tömegbe(és rúgják is öket ha esetleg élvezik a koncertet:2004 supernem koncert)..most is ott állta az ügyeletes íkúfájter secus és elkezdett kb molesztálni egy 160centis külföldi csajt én meg mondtam neki h nem kéne erre próbált nagy boci szemekkel nézni mert félt h valaki észrevette...
több remek sztorit nem tok "róluk" mondani..
de ezekről mi a véleményetek?