Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Enders2

1 bejegyzést írt és 296 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
Íme a játékot bemutató videó első része. Nagyban hasonlít egy már korábban bemutatott játékra, igaz itt már kapunk sisakot, de a terpeszek még ugyanazok. A többi marhaságról nem is beszélve. A játék az elején azt írja, hogy 2007, interneten is találtam erre utaló infókat,…..
Rossz PC JuniorokMinden további infó a blogon :)Új videón tegnap elkezdtem dolgozni, kis babrálás után a Fraps még mindig nem vesz fel hangot, de még próbálkozom. Ha más nincs, ezt is felveszem hang nélkül, annyira úgysem fontos ennél a játéknál. (brümm,brümmm)..
Kicsit túl jóra sikerült a videó bejelentésem (Nem volt vicc, tényleg várni kell még heteket, de hangsúlyozni akartam, hogy nem voltam tétlen. Ne legyetek türelmetlenek, nem egy megszokott videó lesz, megszokott szerelésben), úgyhogy inkább gyorsan berakok valamit a blogra.BODzA…..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..
Elég sokan írtak nekem, hogy szeretnének egy képet Günther Gránátról (a Mortyr II videó egyik német ellensége), az a helyzet, hogy ez egy elég nehéz dolog.Állandóan mozog, nehéz megközelíteni a gránátok miatt, valamint sokszor míg odaérsz hozzá, már végzett magával.De az…..
Ahogy tavaly, idén is egy Halloween különkiadással jelentkezik a Nerd, azonban ezután kivesz egy kis szabadságot (videó végén látható). Kár érte, de teljes mértékkel megértem. A 16 perces(!) a videó, picit hasonlít az előző (TCM) remekműre, voltak benne jó poénok, de bevallom…..
Enders2 2007.10.31 10:45:07
kepfeltoltes.hu/view/071031/mesterl_v_sz_xD2_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
itt 1 kép a mesterlövsézből, most jáccottam vele, és nem teccett annyira, tehát csak eddig vittem el!de itt is találtam 1 jónagy hibát!:D:DD
nézzétem meg és várom a kommenteket!
Két igen vicces jelenet 2008-as focis játékokból. Az első nem is biztos hogy bug, de teljesen mindegy, én igen jót kacagtam rajta. FIFA 08-ból van. Ezt még Illés Bé(n)la is belőtte volna :D Napokban bemutatok még egy igen érdekes hibát a FIFA 08-ból. A második meg a PES 2008-ból…..
Aki látta a Mesterlövész IV 3/4 videómat tudja, hogy Stellát bizony megszállta az ördög, és a fejével megmagyarázhatatlan dolgok történnek. "korogyi" egy hasonló, nagyon érdekes jelenetet fedezett fel a FIFA 08-ban, érdemes a bíróra figyelni! Köszönöm a videót!..
Pár száz "drágalátos tüntetőnek" köszönhetően nem tudtam ma reggel elmenni ahová akartam, szóval inkább befejeztem a második videót. Kicsit "szakmaibb" lett mint az első része, így itt (szerintem) kevesebb a poén, de informatívabb. Mint mindig, az otherworld…..
A Cenega igazi klasszikusa MORTYR Háttérinfók a videóhoz, játékhoz Soundtrack: Serge Gainsbourg -- Je t'aime ... moi non plusMár csak alig több mint 200 aláírás kell a 3000-hez. Aki még nem írta alá, tegye meg :)Mesterlövész 2 petíció..
Rossz PC játékok sorozat Update 2007.10.14 18:21:00
Szerkesztve:Ma több igen bosszantó körülménynek hála jóval később érkeztem csak haza, videószerkesztés közben meg sikeresen áramszünet volt, szóval a napi termésem nagy része elveszett, azt kezdhetem újból...Nem tudom hogy sikerül-e ma befejeznem, ha nem, holnap több időm lesz…..
Ha az Interspar így folytatja, naponta fog ingyenreklámot kapni.Én pár hónapja 990 forintért vettem ezt a szart 3D akciójátékot, ezek szerint ez az INGYENES "játék", ez idő alatt 100%-os árnövekedést produkált?Én ennél olcsóbban vettem meg anno a Far Cry-t. Vajon melyik…..
Itt az AVGN új videója. NAGYON furának tűnhet azoknak, akik nem látták a Texas Chainsaw Massacre-t (Texasi láncfűrészes). Szerintem jó volt, főleg a vége a biciklivel :D Tipikus olyan játék, ahová kell körítés, mert nem lehet hosszasan bemutatni. Nagyot röhögtem,mikor az őrült…..
Bevallom őszintén, nekem a FIFA sorozat már rég halott, ha engem kérdeztek a legjobb FIFA a 96-os volt, a 98-as is még jó volt, de amivel azóta játszottam, sehogy sem adta vissza az akkori hangulatot. A legjobb focis játék eleve a Sensible Soccer, de ezt most nem tartozik ide ;)Jó sok…..
Tényleg itt van,nem volt üres duma. Kész az angol petíció, rögtön 3 cégnek címeztem, valamelyik csak fog reagálni rá.Mielőtt még páran mondanák, tudom hogy az esélyünk szinte 0, de az egész egy jó poén, és jelzésértékű (lehet).Szóval a linkre kattintani -> make…..
Ahogy olvastam igencsak kiakasztottátok a fix.tv szerverét ;)De nem gond. Zsombor (a tegnapi műsorvezető) feltöltötte az egész műsort a Level Up honlapjára.De feltöltöttem én is youtube-ra négy részletben, itt az első, a videó alatti kis ikont nyomva továbbléphettek a következő…..
Na, eljött a blogom következő nagy pillanata.MA(KEDD) este kb. 19:15-kor a Level Up műsorban szó lesz a videóimról.Aki nem tudná fogni az adót,a www.fixtv.hu honlapon online is nézheti az adást.Igyekszem felvenni, és később feltölteni youtube-ra, ha nem látta volna valaki...
Látom, nem hagyott benneteket sem nyugodni az igen férfias hableány képe, kaptam rendesen saját verziókat. A legjobbakat megcsodálhatjátok itt. Beküldte: Norba,Latka-X,Bálint,Roly,Froster,Shirin,NaccsanyiEDIT: Na ez az utolsó a témával kapcsolatban, de ExtremE beküldött egy borítót,…..
Budiolvasmánynak tökéletesen megfelelnek a reklámújságok is, éppen a Cora prospektust lapozgattam, amikor valahogy megakadt a szemem egy 499 forintos játék borítóján.Lehet, hogy én vagyok paranoiás, írjátok meg ti is így látjátok-e, de nekem ez a hableány marhára habfiúnak néz…..
Nincs még egy olyan játék, amely ilyen szép Powerpoint grafikákkal dolgozna! Soundtrack: Guano Apes - Lords of the boards Pink Panther ThemeTovábbi információk a videóhoz az otherworld blogon UI: Köszönöm azoknak, akikkel ma(szerda) elvileg találkoztam volna játék ügyben, de még…..
Múltkori felhívásom sikerrel járt, kaptam jó sok képet, ezek közül láthattok itt párat: Extrém tisztelgés Köszönet Lászlónak Mai METRO feladvány: Hány ember egyesült itt? Köszönet Jocinak Ezt a germán harcost elég keményen eltalálták!…..
Az elveszett poén illetve a kézikönyves bejegyzések után emberek ezrei, mit beszélek, milliói nem tudtak esténként aludni, mert látni akarták a játékot. Állítólag én is többször szétizzadva, hangos "AFRIKAAA" kiáltással riadtam fel éjszakánként. De itt a válasz…..
Enders2 2007.09.16 12:55:27
Enders2 2007.09.16 13:00:06
Enders2 2007.09.16 15:47:28
BenceRAP a kommentek között belinkelte ezt a videót, ahol valami hihetetlenül ronda "lény" gondoskodik arról, hogy ma rémálmaink legyenek!És ha ez még nem volna elég, Tibi is küldött egy képet a MOH Airborne-ból!Ha van hasonló képetek, küldjétek el e-mailen, teljesen…..
Enders2 2007.09.15 14:09:53
Annyira talán nem való a blogra,mert azért mégis csak a Medal of Honor-ról van szó.Attól függetlenül "Padrepako" küldött két vicces képet, amelyet még a "Mesterlövész" is megirigyelne!Ennél a derék katonánál, a nyakbőre valahogy fennakadt egy sziklán.Ez a…..