Regisztráció Blogot indítok
Adatok
AkosHUN

2 bejegyzést írt és 81 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Poénosan bizarr jelenetek a klassz Assassin's creedből. Itt van rögtön egy...hát...hogy is mondjam...Glory hole? Itt meg imádnivaló az aktus közben hallható hang ..
AkosHUN 2008.07.01 21:03:54
az a gépigénytesztelő vagy mialófing az kalap sz@r, mert lefutattam a CoD 4-et és úgy megy mint az álom... csak laggol kicsit és csak magas pingű szerókra mehetek 450+ xD
Egy hónapja már volt ilyen jellegű bejegyzés , most "down.nola92" küldte nekem a Need For Russia(!) nevű Cool Games-es játék hátsó borítóját. Szerintem a meghökkentően lelketlen kinézet mellett a rendszerkövetelmény sem semmi... ..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Viktor küldött egy szerintem igen szórakoztató verset. Köszönöm!Reggel felkeltem, és Stellára gondoltamaz étvágyamat, egyből el is rontottamolyan hangot hallottam éppenmint a tolatás a Big RigsbenOlyan rosszul lettem, orvoshoz mentemde annyira segített, mint a Ski Park…..
Sajnálom, de mint április elseje fan, meg kellett tennem ;) Természetesen nincs vége a blognak, még akkor sem, ha az előző bejegyzésből elég sok dolog stimmel is.Most jöttem haza (munkából), látom, hogy több mint 350 komment van (mámmámiá). Néhányba beleolvasgattam és sokan…..
Mindig örülök és megtisztel, ha ötletes és egyedi képeket küldtök nekem. Sokszor becsempészem egy-egy bejegyzés végére, de gondoltam most egy egészet szentelek nekik, mert nagyon klassz dolgokat küldött nekem Osi és cyBEER! Blog galériában van még több Ositól és még sok…..
Rossz PC Juniorok Cabal Online 2008.02.14 18:39:10
Egy MMORPG-t mutat be nekünk Vikusz.Régebben én is játszottam ilyenekkel(pl.: Runescape, Forsaken, Silkroad) de ennél lehet látni hogy a készítők dolgoztak rajta...Dehát ez olyan mint a legtöbb MMO(mint ahogyan a videóban is említik), hogy szinte semmit nem lehet csinálni csak ÖLNI,…..
Játékbemutatók Merry Xmas 2007.12.24 11:06:00
 Boldog karácsonyt és sikerekben gazdag új esztendőt kívánok...
AkosHUN 2008.01.10 20:38:07
AJÁNLÓ (xD)
most próbáltam ki a MuOnline c. game-t a MuChisoda Season 3 serveren (
89.136.47.139 ) naon jó, 1 reset vmennyi vok xD
a set-temről: !Leather set+13+Luck!
ezt a játékot utálni aligha lehet-grafika gyenge, nem forgatható kamera- DE JÓÓÓ
Fura egy videót linkelt valaki. A játék egy picit emlékeztet a Big Rigsre, de jó kritikákat kap. Ha valaki játszott vele írjon milyen. Az Evel Knievel részekre most ne figyeljetek. Köszönöm a klipet DAX-nakE-maileknél nagy lemaradásom van, több mint 70 olvasatlan levelem van,…..
Kérem szépen ezt is megéltük. Ugye szinte mindenki tudja, hogy a HEAT az ingyenes Cube. Csak Heat-re keresztelve. Azt is megvitattuk már, hogy az ingyenes/open source játékokat pénzért árulni, bár szerintem etikátlan, ilyen olyan kibúvókkal megoldásokkal, forgalmazhatóak. Ma a…..
Rossz PC Juniorok Live to Win! 2008.01.04 13:05:14
$józsi$ WoW-os bemutatója után sokan kérdeztétek, hogymilyen zene az 1...Live to Win-  Paul Stanley-től, amit a fenti South Park WoW os(10/8) részébe is beletettek, igaz, összevágva.A vágatlan is nagyon jó de sok lett volna, hogy a 30 percből 3 percet ez foglaljon :)..
Az oké, hogy a pankrációban az egész "bunyó" menete meg van rendezve, de még az is, hogy "vegyünk le egy pólót", amikor nincs is rajtunk? ..
AkosHUN 2008.01.01 04:15:43
Nos, technika ördöge mindenképp meg akarta akadályozni, hogy megjelenjen, (9:08 perces videóm elmentve, konvertálva 101 MB volt, ami kemény 1 MB-al nagyobb mint megengedett.Kivágtam, belőle egy 10 mp-es részt, elmentem, konvertálom 103 MB. O.o Na jó, akkor mentsük el rosszabb…..
Komolyan...Jól olvastátok. Ezúton szeretnék teljes mértékben elhatárolódni a következő "rendezvénytől". Engem is meghívtak, de én megfogadtam, hogy soha többet nem akarok ezzel a "játékkal" szarakodni. Következő üzenetet kaptam:Kedves…..
Nerd barátunk kiad egy több részes karácsonyi részt, az első a Home Alone 2-vel foglalkozik. Nem az, amit én mutattam be egyszer (bénán). Bevallom őszintén, annyira nem nevettem, de nem azért, mert a videó lett volna rossz, hanem már nem volt olyan meglepő a játék, mert Visor…..
Garry's mod Fegyver bemutató 2007.11.20 21:59:00
Íme 1 kis fegverbemutató ;) Akit érdekelnek a fegverek annak szivesen megadom a linket (ha megtalálom :) ) a fegyvereknek akinek kellene ;)Üdv: ORIGO@|)@M..
Egy nagyon érdekes jelenet Károlytól az F1 Challenge 2007-ből :)Saját videóm jól áll, ma délután igyekszem összevágni és holnap a szinkront elintézni, szóval legkésőbb pénteken fenn lesz :)Update: Asszem ez nem fog 1 videóba beleférni, úgyhogy rögtön két részt csinálok.Nem…..
Köszönöm mindenkinek a segítséget, akik írtak a Fraps problémámmal kapcsolatban. Hála a tippeknek, újra felveszi a hangot! Nem értem mi lehetett az oka, hogy egyszerre átállítódott, nem nyúltam hozzá, de ez már nem lényeges.Szóval most, hogy megy a hang, az eddigi felvett…..
Csak egy kis rövid szösszenet Butterbeanről.  Egy másik videón dolgoztam, ami miatt el kellett látogatnom a kocsmába és ha már ott voltam teszteltem valamit.UI: Kiadatás mozikritikám..