Regisztráció Blogot indítok
Adatok
napjafojgo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jön a rossz idő.... :(  Ez sokunkat elkeserít... De hogy ezt az időszakot könnyebben átvészeljük... :) jöjjön egy nyereményjáték!!!! Ez a játék első fordulója. Ebben a körben, amit nyerhettek az nem más, mint a képen látható termékek.  Pontosabban: 1db BarryM…..
Ma Pánczél Gabriellával ismerkedhettek meg, aki a Mindshare Médiaügynökségnél média tervező. Gabót leginkább zenei eseményeken lehet megtalálni, ha éppen nem dolgozik (és nagyon jó ízlése van zeneileg, bár csak Tankcsapda koncertre kísérném el, hangversenyre már nem biztos…..
napjafojgo 2011.04.11 15:12:22
@Rum-cájsz: köszönöm :-)
A konzervatívokhoz hasonlóan a koncertszervezőknek is komoly fejtörést jelentett Gulda, ugyanis nagyon határozottan visszautasította, hogy fellépéseihez előre rögzített programot adjon: "Nem hagyom, hogy sarokba szorítsanak. Én a közönségnek játszom, és hogy mit, abban…..
Bár Beethoven hétvégét terveztünk, mi sem mehetünk el szó nélkül a nagyvilág történései mellett: a tegnapi Bajnokok Ligája döntőben győzelmet arató Internazionale tiszteletére szóljon Verdi Aidájából a Bevonulási induló! És talán felmerül a kérdés: hogyan kerül a…..
napjafojgo 2010.05.23 17:14:34
Bella Italia Főzés olaszosan 2010.05.20 10:28:00
Jön a hosszú hétvége, plusz a katasztrofális időjárás ellenére is elérhető jónéhány fantasztikus tavaszias alapanyag, így adódik a lehetőség egy jó kis otthoni főzőcskézésre. Persze ha van kzénl egy igazi olasz mamma, vagy éppen Nápolyban eszitek a világ legfinomabb…..
Nápoly egyik nem túl előkelő városrészében, közel a pályaudvarhoz van egy egyszerű pizzeria. A portál hétköznapi, belül sincs semmi hivalkodó, a kínálat egyenesen gyenge: kétféle pizza kapható, margherita és marinara, előbbi dupla mozzarellás változatban is, mindkettő több…..
"Soha nem érdekelt igazán egy város, sem egy táj - a valóságban mindig csak az emberek érdekeltek. Firenze értelme számomra nem az Uffizi, nem is a Boboli-kert, hanem egy angol nő, vagy a Via Tornabuonit környező szűk utcák egyikében egy toscanai suszter." (Márai Sándor)…..
napjafojgo 2010.05.15 14:22:56
@szanick: igen meg.