Regisztráció Blogot indítok
Adatok
váév-építők (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
..
váév-építők (törölt) 2014.03.17 13:14:29
@sixx: @doggfather: @joska61: 50-es éveiben járó hölgy kollégáim körében népszerű, ők trécseltek róla minden héten, ezért írtam.
egyébként végignéztem és a sok következetlenség, elvarratlan szálak, valamint a hirtelen, előzmény nélküli nyomtalálás miatt értem azt, hogy nem valami színvonalas, amolyan csi-szint.
a menő, jóképű színészek, hangulatos zene miatt vált felkapottá a nép körében, nézhető, de semmi különös.
Vajon mi történik akkor, ha az emberiség átlépi a Rubicont és visszafordíthatatlanná teszi a környezet szétrombolását? Ezt a kérdést járják körül Alexis Rockman képei, melyek az Apokalipszist vizionálják. Alexis Rockman e posztban bemutatott képein mindenféle állat…..
váév-építők (törölt) 2014.03.14 13:32:13
Már maga a cikk is megér egy misét, Manhattan nem város, ha a cikkben kiemelem mint helyszín, akkor is New York, de mindegy is, mert a két épület kurvára nem Manhattanben, hanem Harlem északkeleti részén dőlt össze, mint ahogyan az a cikkbe belinkelt videóból ki is derül. Mutatunk…..
váév-építők (törölt) 2014.03.13 10:45:42
Hármam, ugyanarról, háromféleképpen. A True Detective fináléja megosztotta a sorozatfüggőket, legalább annyira, mint a Lost utolsó része, vagy a Maffiózók befejező 8 másodperce tette. Perszehogy az Indexen belül is kialakultak a frakciók. Triplakritika. Ezek a kérdések maradtak…..
A hét fotója minden hétfőn az a kép, mely a Mai Manó Ház Facebook rajongói oldalán bemutatott A NAP FOTÓJA válogatásunkból az előző héten a legjobban tetszett nektek.  Fotó: Keleti Éva: Ruttkai Éva és Latinovits Zoltán az otthonában, 1971 Urbán Ádám PéldaKÉPek című…..
váév-építők (törölt) 2013.10.01 14:06:06
Az érveket innen vettem át:"01) A melegség nem természetes. Egy igazi amerikai visszautasít minden olyan természetellenes dolgot, mint pl. a szemüveg, a poliészter, vagy a légkondícionálás. 02) A melegházasság melegségre fogja bátorítani az embereket, ugyanúgy, ahogy magas…..