Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sufny

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
McJoboljunk egyet: Gocus húga hétfőn kezdte a diákmunkát a Kerepesi úti hamburgeresnél, de valaki kapásból lenyúlta a csomagjában lévő étkezési utalványokat. Ez se jó, de az még rosszabb, ha ezért az áldozatot állítják pellengérre. Sztori alant, várjuk a további jó és…..
Sufny 2007.06.27 23:14:31
Hali mindnekinek!
Én Február óta dolgozok a Móriczon a mekiben és meg kell mondanom, hogy kellemesen csalódtam benne.
Őszíntén szólva sohasem gondoltam volna, hogy valaha is a mekinek fogok dolgozni, de szükségem volt egy stabil, megbízható állásra minnél hamarabb, és a diákmunkák közzül ezt lehetett a leghamarabb elkezdeni.
Egy biztos, hogy karriert lehet építeni, de nagyon keményen kell hozzá dolgozni. És sok hülyegyerek aki azt hiszi, hogy mindenki beleköp a hambiba azok óriásit tévednek, mert meki és meki között is van különbség. A Lordok háza az élvonalba tartozik, és sorra nyeri a tisztasági, a super crew és egyébb mekis versenyeket. Nálünk maximálisan figyelnek arra, hogy ilyen szendóba köpós játékot senkise játszhasson.
Persze én is hallottam már ilyet, hogy valahol ezt meg lehet tenni, de ezek az emberek záros határidőn belül kikerülnek a cégtől (pl.: nyáris diákok).
A másik, hogy az értékmegőrzést mindenhol meg lehet oldani, már csak az a kérdés ki veszi igénybe?
Én például nem, mert én mindig bezárom a szekrényem és műszak után inkább hazafelé igyekszem, minthogy a keressek valakit aki kiveszi a főpénztárból a cuccomat. Nem egy kolléga van aki napokra nyitvafelejti na szekrényét, de még csak véletlenűl sem jut senkinek eszébe, hogy elvigyen belőle bármit is, pedig néhonnan lehetne.
Még azt akartam elmondani, hogy nem hiszem, hogy egy 18 éves, felnőtt nőnek nics annyi esze, hogy az értékeit ne hagyja elől. Erre szokás mondani: "Aki hülye, az haljon meg".
Az már csak rátesz egy lapáttal, hogy képtelen a saját ügyében intézkedni. Ha velem ne tán ilyen történne azonnal a mennék a műszakvezetőhöz és elmondanám neki, nem majd másnap, hogy bocsi olyan hülyevagyok, hogy kinthagyom a kajajegyem és valaki ellopta. Ez non-szensz és poén is. Amikor elöször olvastam, majdnem sírtam a röhögéstől.
Ennél szebb mesét a Grimm tesvérek sem tudtak volna kitaláni. Csak igazat tudok adni Face/off-nak és teljesen egyetértek vele. Szép kis mese csak dolgozni ne kelljen. De biztos anyuci pici kislánya akinek leesik a gyűrű az ujjáról a munkától és kellett egy kibúvó ennyi.

Köszönöm, hogy végig olvastad. Röviden ennyit akartam hozzászólni.